Bende cami kovayla silemem ayni mantikla , yanıma 4-5bez alıyorum hepsini kullanıp lavobaya gidiiyorumMerhabalar, sizlere danışmak istediğim konu ev temizliğinin nasıl temiz şekilde yapılabileceği.
Çok titiz aşırı temizlik yapan biri değilim ama temizlediğim yerin benim için aşırı temiz olması gerekiyor. Bu konuda en büyük problemim de camlar ve mutfak dolabı vs bez gerektiren tüm işler.
Mesela cam silerken asla bi kova su almam yanıma bez her defasında lavaboya gidiyor yıkanıyor tekrar silmeye devam ediliyor. Kova kullanırsam aynı pisliği camlara dolaplara sürmeye devam ediyormuşum gibi geliyor. E lavaboya git gel çok yoruluyorum en sonunda camların kaba temizliğini ıslak mendillerle yapıp sonra silmeye başlıyorum yoksa işin içinden çıkamıyorum
Temizlik yapmayı seviyorum ama hep işkenceye dönüyor sizler nasıl yapıyorsunuz ben nasıl yapabilirim lütfen fikir verin.
Benim camlar icin tavsiyem cok kirlenmesini beklemeden temizle. Ben hafta 1 2 kez bez dolastiririm. Icten bi sefer sildiysem diger sefer cam sil skarim ama dislarini silerim mutlaka. boylece daha cabuk biter ve kirli olmadigi icin icime de siner. Yol krnarinda oturuyorum asiri toz yapisiyo. Mutfak dolaplarini da aspirin skip sungerin sert kismiyla ovalayip durulaya durulaya bezle siliyorum. Bunuda haftada 1 yaptigim icin yaglanmamis oluyo cok ugrasmiyorumMerhabalar, sizlere danışmak istediğim konu ev temizliğinin nasıl temiz şekilde yapılabileceği.
Çok titiz aşırı temizlik yapan biri değilim ama temizlediğim yerin benim için aşırı temiz olması gerekiyor. Bu konuda en büyük problemim de camlar ve mutfak dolabı vs bez gerektiren tüm işler.
Mesela cam silerken asla bi kova su almam yanıma bez her defasında lavaboya gidiyor yıkanıyor tekrar silmeye devam ediliyor. Kova kullanırsam aynı pisliği camlara dolaplara sürmeye devam ediyormuşum gibi geliyor. E lavaboya git gel çok yoruluyorum en sonunda camların kaba temizliğini ıslak mendillerle yapıp sonra silmeye başlıyorum yoksa işin içinden çıkamıyorum
Temizlik yapmayı seviyorum ama hep işkenceye dönüyor sizler nasıl yapıyorsunuz ben nasıl yapabilirim lütfen fikir verin.
Bende cami kovayla silemem ayni mantikla , yanıma 4-5bez alıyorum hepsini kullanıp lavobaya gidiiyorum