Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımefendi diyince firdevs yöreoğlu geldi aklıma ''katyaaaaaa''yok yanlış anladınız espirili yaklaşamak istedim ben zaten kendini üzmeyip böle hırpalamamak anlamında dedim.Ki bende bunu yapmak istiyorum böle çok çok yıpranıyorum .sonuç erkenden ölecem heralde :) sorunda burda temizlik yaptırmak için birini nasıl temin edebilirimki hiç ilgi alanıma girmedim . bu tür şirketler var ama ne kadar güvenli bu konuda tecrübeli hatunlardan yardım istemekti amacım
Eski temizlikçiniz hangi ile gittiHer hafta aliyorum
Haftalk 120 lira temizlik,25 lirada utu icin veriyorum utu icin ayri bir gun geliyor
Çorlu ya gitti canımEski temizlikçiniz hangi ile gitti
bende kendimi hanımefendi sanardım bak görüyon mu yıllardır kendimi ayakta uyutmuşummerhaba hanımlar.
Çalışan bir bayanım 3.5 yaşında bir çocuğum var . Normalde bütün işlerimi kendim yapıyorum şimdi ye kadar hiç temizlik için birini almadım. Temizlik konusunda çok çok hassasım başkasının temizlediğini beğenmiyorum ve içime sinmiyor. Yani bu konuda zor biriyim . Ama gelin görünki artık dermanım yok . bağışıklığım düştüğünden dolayı çok çok halsizim ve bir iki aydır genel temizlik yapmıyorum çünkü dermanım yok ve anladımki bu iş bu hayat koşuşturmakla bitemeyeck bende hanfendi olmaya karar verdim :) Burdan hanfedilere sesleniyorum hanfendi olmak çok çok iyi birşey sorun bende ben takıntılıyım o yüzden olamadım ama olmak istiyorum ne olur yardım edin :)
1. sorun kendimden artık taviz vermek istemiyorum . kendimi yormak istemiyorum
2. sorun ben hiç temizlik yaptırmadım hiç temizlik yapan biriyle çalışmadım ve takıntılıyım o insanıda kırmak istemem.
3. sorun temizlik için birini nasıl temin ediyorsunuz .
lütfen bu şekilde yorumlar yapmayın ben kimseyi küçük görmek anlamında demedim onu sadece espiriydi ince şeylere araştırmaya çalışmayın normal hayatımda asla kimseyi kıracak küçük görecek kibirli vs bi insan değilim kelimelerden anlam çıkarmayın .
Etrafınız da muhakkak temizlik için çağıranlar vardır bi sorun soruşturun güvenilir biri olması önemlimerhaba hanımlar.
Çalışan bir bayanım 3.5 yaşında bir çocuğum var . Normalde bütün işlerimi kendim yapıyorum şimdi ye kadar hiç temizlik için birini almadım. Temizlik konusunda çok çok hassasım başkasının temizlediğini beğenmiyorum ve içime sinmiyor. Yani bu konuda zor biriyim . Ama gelin görünki artık dermanım yok . bağışıklığım düştüğünden dolayı çok çok halsizim ve bir iki aydır genel temizlik yapmıyorum çünkü dermanım yok ve anladımki bu iş bu hayat koşuşturmakla bitemeyeck bende hanfendi olmaya karar verdim :) Burdan hanfedilere sesleniyorum hanfendi olmak çok çok iyi birşey sorun bende ben takıntılıyım o yüzden olamadım ama olmak istiyorum ne olur yardım edin :)
1. sorun kendimden artık taviz vermek istemiyorum . kendimi yormak istemiyorum
2. sorun ben hiç temizlik yaptırmadım hiç temizlik yapan biriyle çalışmadım ve takıntılıyım o insanıda kırmak istemem.
3. sorun temizlik için birini nasıl temin ediyorsunuz .
Ben de Ankarada ikamet ediyorum. Etimesguta yakin semtlere gidiyorum temizlige. Ilgilenirseniz gorusebiliriz. . Emine.Ankarada memnun olan varsa banada iletsin