• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Temizliği

tepeüstü-cennet tarafında oturan evlere temizliğe giden bir bayan biliyorum bizim apartmana bir eve temizliğe geliyor
numarasını öğrenebilirim ama akşam yazabilirim
fiyatını tam bilmiyorum

tamam sizde bir öğrenin en azından bir görüşeyim. olmadı temizlik şirketini iptal ederim

:KK57: Bir gün içinse çok feci. Ekip olarak gelip, koltuk Yıkama, perde indirme gibi işler de mi yapıyorlar acaba?

160 a geliyor normalde bir kadın. Tüm gün temizlik işini bitirip gidiyor. Saat başı 20 lira hesaplıyor.

Geçen sene aramıştım maliyet ne olur diye yaklaşık 350 gibi fiat vermişlerdi..
:KK57: Bir gün içinse çok feci. Ekip olarak gelip, koltuk Yıkama, perde indirme gibi işler de mi yapıyorlar acaba?

160 a geliyor normalde bir kadın. Tüm gün temizlik işini bitirip gidiyor. Saat başı 20 lira hesaplıyor.

Benim kadını tavsiye ederdim ama 1 ay önceden doldu mart randevuları. Zaten iyi temizlik yapanların boş günü olmaz 1 hafta kala. Armut.com falan çok pahalı ya gerek yok. Sanal alem e ne kadar güvenebilirsin oda ayrı bi konu

Hiç mı komşunuz yok? Evine mutlaka yardımcı alan yada tanıdığı bu işi yapan vardır. Buradan tavsiye almayın başınız belaya girer :)

Evet 1 gün için istenen paraydı,ekip olarak geliyorlarmış..
Tabi kabul etmedik bizde..

Ben iki kere Elemanyollayı aradım istedim. Bi kere gelenle 1 yıl boyunca çalıştım, 15 günde bir geliyordu harikaydı. Ama ülkesine döndü maalesef. Dün yine aradım bu sefer de hiç ülkeden çıkmayacak Türkmenistanlı birini gönderdiler. Bugün geldi her yeri tertemiz etti, bana kağıt bile kaldırtmadı yerden. Çok da tatlı bir bayan/ artık nasip olursa onunla devam edeceğim.
Yani tavsiye ederim Elemanyolla sitesini.

Back
X