• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Temizliği

Eşinizi dostunuzu çağırın var ise kardeşinizi.Hem çalışan hem ev kadını olmak şart.Bence tanıdık bır ıkı kısı cagırın .

Temizlik şirketi bulun internetten, iki kadın gelse bal dök yala yaparlar evi 1 günde. Ama izin alıp başlarında durmanızı tavsiye ederim. Ya da başına temizlikten anlayan birini koyun. Yoksa para verip üstüne siz yapmak zorunda kalabilirsiniz.

apartmanda merdıvencınız ya da kapıcınız falan yok mu?
onlara sorun mutlaka vardır ıhtıyacı olan bırılerı.

Temizlik şirketi bulun internetten, iki kadın gelse bal dök yala yaparlar evi 1 günde. Ama izin alıp başlarında durmanızı tavsiye ederim. Ya da başına temizlikten anlayan birini koyun. Yoksa para verip üstüne siz yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Geçen sene aramıştım maliyet ne olur diye yaklaşık 350 gibi fiat vermişlerdi..

Hafta sonuna kadar kucuk kucuk temizle evini mesela hergun bir oda temizle
Hafta sonuda yemegini yap
Ben calismiyorum ama bende temizligimi birgun once yaparim
Yada yemegi birgun once yaparim temizligi ogün

Mutlubiev e bakın, hiç denemedim ama ihtiyacım olursa burayı denerim.

Arkadaşlar merhaba
cumartesi günü 15-20 kişiye yakın misafirim var ve ben çalışıyorum akşamlarıda dişçiye gidiyorum eve çok geç geliyorum. ev temizliğinde yardımcı almak istiyorum ama tanıdıgım kimseyi bulamıyorum. tavsiye edebileceğiniz kişiler varmı acaba sefaköyde ikamet ediyorum

Sefaköy de nerde oturuyorsunuz. Inönü mah. Deyim ben birkaç kişi tavsiye edebilirim

tepeüstü-cennet tarafında oturan evlere temizliğe giden bir bayan biliyorum bizim apartmana bir eve temizliğe geliyor
numarasını öğrenebilirim ama akşam yazabilirim
fiyatını tam bilmiyorum

Back
X