ev taşıma

esmer3451

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
3
1
42
arkadaşlar istanbulda ev taşıycam tavsiye edebılecegınız nakliyat fırması varmı .. yardımcı olursanız sevinırım saygılar

Eğer Birgün Evinizi Taşımaya Karar Verirseniz, Nakliye Platformlarından Uzak Durun Özellikle armut.comdan Kaçın Çünki

Bunların Hiçbiri Belge Sormadan Sırf Üye Toplamak Ve Platformada Kalabalık Bir İhale Düzenlemek İçin Kısaca Sadece Çıkar Üzerine Kurulmuşlar. Şöyle anlatayım mesela armut.com isterseniz deneyin aklınız fikriniz almayacak şok olacaksınız ya, Evden Eve Nakliyat Firmasıyım Diye Form Doldur Üyelik Anında Aktif Kredi Kartı Bilgilerini Gir Bitti. Günde En Az 50 Nakliye Talebi Seninle Beraber Oraya Umudunu Bağlamış En Az 50 Bin Nakliyeci Fiyat Teklif Veriyor Her Birinden 10tl Gibi Her İş İçin Ayrı Ayrı Ücret Ödüyorsunuz Dikkat 50bin Nakliyeci düşünün günde Bir Kişi 10 Fiyat Teklifi Verirse ki Sınır Yok 50bin Nakliyeci Kaç Eder. Böyle Bir Siteye Üye Olan Ve Oradan İş Bekleyen Nakliyat Firmaları Acaba Nakadar Güvenli Olur.

Ancak Bu Sadece Bir Örnek Dürüst Çalışan

Ve İşini Layıkıyla Yapan Nakliye Olatformlarıda Var Üye Olaniliyorsun Ancak Yetki Belgen Ve Ticari Faliyet Belgen Yoksa Üyeliğin Sonlandırılıyor Anlıyacağınız armut.com gibi işi kasplığa dökmüyorlar. Şimdi Sizlere Gerçekten Güvenilir Ve Kurumsal Bir Nakliye Firması Nasıl Bulunur Onu Anlatacağım.

1 Google searc

Google Searc Benim İşletmem Sayfasından Her İşletme İçin Haritalarda Yerini Göstermek Ve Firmanı Tanıtman İçin Google Size Ve İşletmelere Sunmuş Olduğu Bir Hizmettir.

Google Ev Taşıma Veya Evden Eve Nakliyat

Yazıldığında Müşterilere En İyi Sonucu Verir İlk Açılan Sayfada En Üstte Google Adwords reklamlar yer alır yeşil kutucuk içinde hemen yanında reklam yazar uzak durmanız gereken bir diğer firmalarda bunlar. Bu reklamların Altında Doğal Yollarla Yılların Vermiş Olduğu Tecrübe Ve Birikimle Birinci Sayfaya Gelmiş Gerçek Firmalar Bulunur Bunlara Bakabilirsiniz.

Hemen Reklamların Altında Haritalar Çıkar resimde Göreceğiz bu tıklayınca o firmanın hakkında taşıp sonrasında görüşlerini bildiren müşteriler var bu yorumları kimse değiştiremez ve kaldıramaz Burdanda inceleye bilirsiniz.
2: hiç Çekinmeden İlk Soracağınız Soru Yetki Belgesi
3:Çalışanların SGK Pirimleri
4:Araçlarında Askılıklı Elbise Koyma Dolabı
5:Aracın Brandamı Yoksa Çelik Yapıya Sahip Olup Olmadığı
6: Sözleşme Yaparken Kesinlikle Dikkat Etmeniz Gereken Sözleşmedeki Firma İle Anlaşma Yaptığınız Firma Aynımı
Arkadaşlar Sorarken Sıkılmayın Çünki Taşınırken Kafayı Yemekten İyidir.
Ben Memurum Hersene Taşınmak Zorunda Kaldığımızdan Nakliyeci İle Ev Taşıma Firması Çok Farklı Şeyler.
İstanbulda Oturuyorsanız Kendi Evimi Kendim Taşırım Diyorsanız İşini İyi Yapan Hamal Firmaları Var Adamlar Çekirdekten Yetişme hamalistanbul.com Ben Buradan Buldum Marangozmu Arıyorsun Ne İş Yaptırmak İstiyorsan Her İş İçin Eleman Günlük Hamal Hiçte Gerek Yok Büyük Paralar Harcamaya İsterseniz Nakliye Ev Taşıma Araçlarıda Kiralıyabikiyorsunuz Ama Sizin Aradığınız diksiyonsa Güzel Giyimli İse onu Bilemem
Yinede Size Küçük Bir aile Şirketini Tavsiye edeyim ancak Sadece İstanbul Bursa çalışıyorlar tam bir aile şirketi ismindende kurumsal bir firma olduğu belli ben taşınmadım ama taşınan arkadaşlarım fevkaladenin fevkinde :)) dediler benim taşınmama sebebim Fiyatları benim büççeme uygun değildi
anadolutransport.com Tabi en az bir ay önceden arayıp anlaşma yapıp sıra almanız Gerek Çünki tanındıkça müşteri potansiyeli artıyor
Yine birtanedaha vereyim yanlış anlaşılmasın reklam falan değil bu iki firma hakkında hiç olumsuz bir analizim olmadı Pendik'te Salim Çalışkan Çalışkan Nakliyat istanbuldaysanız
Bu Hamal firmasından Ve Nakliyat firmalarından yardım alabilirsiniz
Ya Düşünebiliyormusunuz Ben ,Anadolu Transport, Ev Taşıma Firmasının Sahibi Fatih Bektaş, Beyle Ev Taşıma Konusunda Fiyat almak İçin Aradım Adam Bana direk Hanımefendi Hiç Boş Günümüz Yok Çok Üzgünüm dedi Bende En Azından Tavsiyede Bulunun Dedim Bu konu Hakkında Kesinlikle Tavsiyede Bulunamam dedi.
Yinede Türkiye'de Dört Büyük Firmanın İsmini Verdi Tabi Onlarlada Taşınmak Çok Pahalı
Demek İstediğim Şimdiye Kadar Aradığım Hiçbir Nakliye Firması Bizim İşimiz Var demedi Aksine Şöyle Taşıyoruz Aman Efendim Öylede Taşıyoruz Gibi Araç Filolarımı Arıyorsun Hepsinden Aynı Cevapları Aldım İşin Aslını Seneler Önce Öğrendim Evden Eve Nakliyat Yapanların %70 Gibi Bir Bölümü Sadece İnternette Site Kurup Ev taşıma Firmasıymış Gibi İşleri Alıyor anlaşmalı Olduğu Nakliye Firmalarına Komisyon Karşılığında Satıyor Bunu Öğrenmem Çok Acı Oldu.
Bu Hikayemi Sizinle Paylaşmak İstiyorum Belki Bursa'da Taşınacak Birilerine Faydam Dokunur.
Bursa Tayinimiz Çıktığında Bursa Ev Taşıyan firmalar Yazmıştım Nete Nerden Yazdım Yazmaz Olaydım Başımıza Gelmeyen Kalmadı.
Neyse İlk Çıkan Firmayı Aradım Üstte En Üstte Tabi O Parayla Reklam Veren Komisyoncu Ancak Komisyoncudan Daha Çok Kaptı Kaçtıcı
Velhasıl Karşıma Bir Beyefendi Çıktıki Sormayın Otoriter Saygılı Konuşmasını Ve Türkçeyi Okadar İyi Konuşuyorki Ne Derse Tamam Dedim Böyle Bir Firma Sahibi Bulmuşum Pazarlık Bile Yapmadım Yeterki Evime Gelecek Kişiler Dürüst Düzgün Kişiler Olsun. Taşınma Günü Geldi Evin Önüne Yeşille Siyah Karışımı Çöp Arabsına Benzeyen Eski Bir Kamyonet Geldi İçeri Girenleri Sormayın Adamlar Eve girerken Ne Selam Kimsin Ayakabıları Çıkarmadan Daldılar Ve Direk Odalara Baktılar 4 Kişi Gelmişlerdi İkisi Kayboldu Öbür İkiside Telefon Ellerinde Birileriyle Tartışma Halindeler. Şöyleki Küçük Ev Eşyamı Yani Toplanacak Tüm Eşyayı Toplayıp Yük Asansörü Kurarak Taşıma Yapacaklardı Ben Sonradan Farklı İki Kişidaha Geldi Ancak Ellerinde Evde Kullandığımız Streç filimlerden Birazdaha büyük Onunla Koltukları Sarıp Araca 5 Kattan Merdivenlerden Götürmeye Çalışınca Müdahale Edip Sizin Eşya Sarma Malzemeniz Yokmu Dedim Ya Yük Asansörü Karton Koli Falan Oyalamaya Çalıştılar Ve O An İçin Bırakın Diyemedim Çünki Bugün Bu Evi Boşaltmam Ve Yarın Bursa'da İş Başı yapmam Gerikiyordu Firmayı Aradım Cevap Yok Ulaştığımda ne desin Bana sabahtan beri Teli Meşgül Ediyormuşum Ve birdünya Hakaret Bursa'ya gittiğimizde eşyayı indirecek Kişi yok anlaşma buraya kadar:)
Bütün Eşyamı Kendim Topladım Çoğu eşyam kırıldı parçalandı evde buldukları herşeyi yediler yiyemediklerini yanlarına alıp gittiler.
Tabi Cumhuriyet savcısına uzuuuuun bir dilekçeyle gidip Şikayetçi olmak İstedim elimde sözleşme Yok firmanın ismini söyledim adamın bakmadığı aramadığı yer kalmadı böyle resmî bir firma Yok telini verdim hiçbirşey hak talep edemedim.
Birkere Bir Firma Gerçekte Varsa Facebook Sayfası sosyal ağlarda Yazdığınızda Karşınıza Çıkar Çıkmıyorsa uzak durun.
Bir Firmanın İlla Sayfasında Çekilmiş Fotoğrafları Vardır Kamyon Resimleri tabi gerçek olup olmadığını biraz İncelersseniz anlarsınız
Taşınmadan Önce yapmanız gerekenleri unutmayın. Bir Firma İlk Önce Gerçek Bir Firma Olması Gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…