• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev taşıma

Mavivioletta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
128
173
18
26
Hanımlar eşim uzman ve eğitimler bitti tayin yerimiz çıktı.Bu taşınma içime oturdu.Gözümde büyüdükçe büyüyor. 10-15 gün izinde ne yapacağım, nereden başlayacağım bilmiyorum.Ama aklıma takılan şeyler var.Mesela yatak olsun, gardırop olsun bunlar nasıl taşınıyor.Yani yatağı, koltukları,beyaz eşyayı falan sarıp kapatıp kutularda mı götürüyorlar.
Ya da şehirler arası taşınma fiyatları ne kadar?
Lojman çıkar mı, ne yapmalıyız çıkması için?
Bu süreçte ne yaparsam iyi olur. Eşi uzman, astsubay, polis olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Lojman vs bilmiyorum ama hem montaj hem nakliye yapan kişileri tutarsanız. Gardrop yatak vestiyer vs neler varsa onlar söküp geri monte ediyorlar. Kocaman bezlere yada patlayan poşetlere sarıyorlar.

Kolay gelsin canim. Surekli tasinan biri olarak evden eve nakliyelerde anlasicaginiz firmayi iyi secin. Cunki kimi bir kac kisinin esyasini tasiyor kocaman tirlarla. Bu durumda sizin esyanin gidecegi yere 2 3 gunde anca variyor. Sehir mesafesine gore fiyatlar degisiyor ama en az 2bucuk 3 ten basliyor. Oturacagin ev yuksek katsa asansorlu sistemde istemeyi unutma. Esyalari onlar sokup kuruyor. Esyalari patpatlara sariyorlar. Yataklari strec filmle sariyorlar. Simdiye kadar 3 kere tasindim 4.icin bekliyorum aman esyalarini ozellikle mutfak icin olanlari kucuk kucuk bir cok parca seklinde yap. Hem agir olmaz hemde onlar icin tasimasi kolay oldugundan kirilma riski cikmaz.lojman icin diyebilecegim bisey yok. Simdiden Allah kolaylik versin

Hanımlar eşim uzman ve eğitimler bitti tayin yerimiz çıktı.Bu taşınma içime oturdu.Gözümde büyüdükçe büyüyor. 10-15 gün izinde ne yapacağım, nereden başlayacağım bilmiyorum.Ama aklıma takılan şeyler var.Mesela yatak olsun, gardırop olsun bunlar nasıl taşınıyor.Yani yatağı, koltukları,beyaz eşyayı falan sarıp kapatıp kutularda mı götürüyorlar.
Bu süreçte ne yaparsam iyi olur. Eşi uzman, astsubay, polis olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bazı firmalar elemanlarıyla gelip Adan Z ye tüm evi toplayıp sarıp koliliyorlar sadece isteğe bağlı olarak özel eşyalarını sen topluyorsun, ama fiyatları baya yüksek.. Yada sen toplayıp koliliyorsun herşeyi, onlar da mobilya ve beyaz eşyayı sarıp taşıyıp kurulumunu yapıyorlar.. fiyatları il içinde ben bi ay önce 1000 liraya taşındım Kayseri'de, 3+1 di evim, asansörlü sistemle..Ama önceden herşeyi konuşmak lazım, bazıları düzgün sarmıyo, düzgün taşımıyo, kurulumunda sorun çıkarıyo... bazı firmalar hasar için garanti ve geri ödeme yapıyo mesela..daha önceden tavsiye edilen tecrübe edilmiş bi firma olursa daha iyi olur

Mutfak esyalarini sarıp kolileyin,camasir ve yatakları hurclayin naylona sarin
Mobilyaları söktürüp sarin pitpitlayin
ALLAH kolaylik versin bende çok taşıdım 3 günde toplandigim bile oldu

kolay gelsin. önce gercekten kullanmadigin yani en az bi sene dokunmadigin esyalari hediye etmekle basla.

ben sanirim 20 büyük kocaman cöp posetini sagiltim 120 literlikdi sanirim. aha simdi cok güzel esyalarimi odaya göre dogru kutulara yerlestircem diye basladim. cocugumda var ben doldurdum o bosalti kirdi döktü derken cingeneler gibi zor attik kendimizi yeni eve xD ama bi sekil oldu iste.

İşinin ehli bir firmayla anlaşırsanız (ucuza kaçmadan) bir iğne bile toplamanıza gerek kalmak. Ben iç çamaşırları ve birkaç özel eşya dışında hiç bir şeye el sürmemiştim. Olduğu gibi toplayıp diğer tarafta oda oda koyuyorlar yerlerine.

6 ev taşımış biri olarak diyebilirim ki iyi bir nakliyeci tutarsan esyalrin pırıl pırıl olur ve çok da güzel posetleyip kuruyorlar

Mutfak ve kişisel eşyalarını toplaman yeterli oluyor onlar için
Zaten arı gibi hepsi bir odaya dağılıyor sarıp sarmalayip kamyona koyuyorlar

Kolay gelsin canim. Surekli tasinan biri olarak evden eve nakliyelerde anlasicaginiz firmayi iyi secin. Cunki kimi bir kac kisinin esyasini tasiyor kocaman tirlarla. Bu durumda sizin esyanin gidecegi yere 2 3 gunde anca variyor. Sehir mesafesine gore fiyatlar degisiyor ama en az 2bucuk 3 ten basliyor. Oturacagin ev yuksek katsa asansorlu sistemde istemeyi unutma. Esyalari onlar sokup kuruyor. Esyalari patpatlara sariyorlar. Yataklari strec filmle sariyorlar. Simdiye kadar 3 kere tasindim 4.icin bekliyorum aman esyalarini ozellikle mutfak icin olanlari kucuk kucuk bir cok parca seklinde yap. Hem agir olmaz hemde onlar icin tasimasi kolay oldugundan kirilma riski cikmaz.lojman icin diyebilecegim bisey yok. Simdiden Allah kolaylik versin
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim :KK68:

6 ev taşımış biri olarak diyebilirim ki iyi bir nakliyeci tutarsan esyalrin pırıl pırıl olur ve çok da güzel posetleyip kuruyorlar

Mutfak ve kişisel eşyalarını toplaman yeterli oluyor onlar için
Zaten arı gibi hepsi bir odaya dağılıyor sarıp sarmalayip kamyona koyuyorlar
Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için

Back
X