Ben de kirada oturuyordum, hala daha cikamadik evden o ayri mevzu.
Kuvet teknesi bizim de oynuyordu alt kismi ve kenar fayansa birlesim kisimlari rezil gibiydi.
Temizlik takintilarim oldugundan hepsini duzelttirdim bir Pimapen ve dus yapan tanidik esnafa.
Cillop gibi olmustu, teknenin alt kismini olusturan beyaz parca, kuvet teknesine gore buyuk oldugundan ve genellikle bu tekneler yapi marketlerde satilan hazir urunler oldugundan, oldugu gibi yerlestiriyorlarmis, o buyuklugu de ayarlama zahmetinde bulunmuyor yapanlar.
Dusakabinci geldiginde boyutu duzgun degil dedi zaten, onlari keserek gerekli boyutta ayarlayarak yerine oturttu ve simdi oynamiyor.
Diger fayans birlesim kisimlarini da sokerek silikondan daha farkli (beyaz renk) bir malzeme ile (adini soyledi de ben unuttum simdi) kapladi ve su anda temizligi hem daha kolay hem de daha guzel duruyor.
Cimstone tezgah bizim 3 metre kadar boyutta olacak, ancak metresi ne kadardir gercekten fiyatlarini bilmiyorum.
Biz komple evi yaptirmak icin bir firma ile anlastik, A dan Z ye butun herseyi yapildigindan, tek tek fiyatlandirma istemedik.
Toplu bir fiyat cikartildi, onun ustune de eklenenler oldu haliyle.
Benim secmis oldugum tezgah rengi krem tonlarda ama sanirim bu renk olsa gerek:
Eki Görüntüle 2749770