Ev Tadilat

Dusakabini ozellikle teknesiz istedim.
Tekneli dusakabinlerin kullanimi da temizligi de zor oluyor.
Daha once teknesiz dusakabin kullanmistim kirada oturdugum bir baska evde, gercekten cok rahat.
Su anda oturdugum evde tekneli model kullaniyoruz ve gercekten cok sinir bozucu.
Kac sefer temizlik namina banyo icinde tadilat yaptirmak zorunda kaldim.
Kendi evim olacagi icin dedim bari rahat edecegim secimlerde bulunayim.

Mutfak dolaplarini gittigim yerde gorunce asik oldum resmen.
Beyaz dolap kullandim ben ve cok zor oluyor 2 kucuk cocukla, hep elim uzerinde olmak zorunda.
O yuzden hepsini cappuchino renginde istedim, bakalim insallah dusundugum kadar gorseli de guzel olur.
Ara tasi beyaz olacak, tezgahta fotografta gorulen cimstone tezgah olacak acik renk.
Tesekkur ederim amin insallah.
Gule gule kullanin eviniz simdiden hayirli olsun🤗 dusakabin konusunda cok haklisiniz. Ben su an kiradayim ve tekneli bir kabinim var. Her yerinde gereksiz toz tutup kirli gorunen ayrintilar ve habire oynayan bir tekne var🤦‍♀️ mutfak tezgahiniz hakkinda sorum olacakti. Cimstone tezgah tam olarak nedir nasildir? Bir de tabi degisir ama kac metre tezgah be kadar fiyat bictiler?

Gule gule kullanin eviniz simdiden hayirli olsun🤗 dusakabin konusunda cok haklisiniz. Ben su an kiradayim ve tekneli bir kabinim var. Her yerinde gereksiz toz tutup kirli gorunen ayrintilar ve habire oynayan bir tekne var🤦‍♀️ mutfak tezgahiniz hakkinda sorum olacakti. Cimstone tezgah tam olarak nedir nasildir? Bir de tabi degisir ama kac metre tezgah be kadar fiyat bictiler?

Ben de kirada oturuyordum, hala daha cikamadik evden o ayri mevzu.
Kuvet teknesi bizim de oynuyordu alt kismi ve kenar fayansa birlesim kisimlari rezil gibiydi.
Temizlik takintilarim oldugundan hepsini duzelttirdim bir Pimapen ve dus yapan tanidik esnafa.
Cillop gibi olmustu, teknenin alt kismini olusturan beyaz parca, kuvet teknesine gore buyuk oldugundan ve genellikle bu tekneler yapi marketlerde satilan hazir urunler oldugundan, oldugu gibi yerlestiriyorlarmis, o buyuklugu de ayarlama zahmetinde bulunmuyor yapanlar.
Dusakabinci geldiginde boyutu duzgun degil dedi zaten, onlari keserek gerekli boyutta ayarlayarak yerine oturttu ve simdi oynamiyor.
Diger fayans birlesim kisimlarini da sokerek silikondan daha farkli (beyaz renk) bir malzeme ile (adini soyledi de ben unuttum simdi) kapladi ve su anda temizligi hem daha kolay hem de daha guzel duruyor.

Cimstone tezgah bizim 3 metre kadar boyutta olacak, ancak metresi ne kadardir gercekten fiyatlarini bilmiyorum.
Biz komple evi yaptirmak icin bir firma ile anlastik, A dan Z ye butun herseyi yapildigindan, tek tek fiyatlandirma istemedik.
Toplu bir fiyat cikartildi, onun ustune de eklenenler oldu haliyle.
Benim secmis oldugum tezgah rengi krem tonlarda ama sanirim bu renk olsa gerek:
1609228423843.png

Ben de kirada oturuyordum, hala daha cikamadik evden o ayri mevzu.
Kuvet teknesi bizim de oynuyordu alt kismi ve kenar fayansa birlesim kisimlari rezil gibiydi.
Temizlik takintilarim oldugundan hepsini duzelttirdim bir Pimapen ve dus yapan tanidik esnafa.
Cillop gibi olmustu, teknenin alt kismini olusturan beyaz parca, kuvet teknesine gore buyuk oldugundan ve genellikle bu tekneler yapi marketlerde satilan hazir urunler oldugundan, oldugu gibi yerlestiriyorlarmis, o buyuklugu de ayarlama zahmetinde bulunmuyor yapanlar.
Dusakabinci geldiginde boyutu duzgun degil dedi zaten, onlari keserek gerekli boyutta ayarlayarak yerine oturttu ve simdi oynamiyor.
Diger fayans birlesim kisimlarini da sokerek silikondan daha farkli (beyaz renk) bir malzeme ile (adini soyledi de ben unuttum simdi) kapladi ve su anda temizligi hem daha kolay hem de daha guzel duruyor.

Cimstone tezgah bizim 3 metre kadar boyutta olacak, ancak metresi ne kadardir gercekten fiyatlarini bilmiyorum.
Biz komple evi yaptirmak icin bir firma ile anlastik, A dan Z ye butun herseyi yapildigindan, tek tek fiyatlandirma istemedik.
Toplu bir fiyat cikartildi, onun ustune de eklenenler oldu haliyle.
Benim secmis oldugum tezgah rengi krem tonlarda ama sanirim bu renk olsa gerek:
Eki Görüntüle 2749770
Gule gule kullanin cok guzelmis😊 of sormayin kabin isi gercekten cok sıkıcı🤦‍♀️

Güle güle ağız tadıyla oturun her şey güzel görünüyor. Yalnız kapilardaki o çıkıntılar sürekli toz tutar sanki,direk aklıma o geldi 😊

X