• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sorunu

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
34
Kizlar ankaraya ev acicaz biz baska sehirdeyiz.30 eylul dugunum.guzel bir iki ev sahibindenden baktik haftasonu bakmaaya giidicez ama cok stres oldum 2 ayda yetistirebilir miyim ? Kuzenim 6 ayda zor duzdu tadilat falanda yapti o gerci.. agustos basi duzmeye baslayalim diyoruz gec mi kalmisim?

Bir diger sorum 2 dugunum olacak 2.si esimin memlekeinde evimiz ise ankarada. ertesi gun balayina gidicez.takilari ne yapmaliyim? Nerede nasil muhafaza etmeliyim

Tadilat olmayacaksa sadece boya olacaksa elbette yetişir... Hatta üzerine zaman bile kalır... Ben evimin eşyasını iki günde yerleştirmistim..

Düğünde takılan altınları annenize teslim edebilirsiniz

Tadilat olmayacaksa sadece boya olacaksa elbette yetişir... Hatta üzerine zaman bile kalır... Ben evimin eşyasını iki günde yerleştirmistim..

Düğünde takılan altınları annenize teslim edebilirsiniz
Tadilat yok evlerde sadece badana olacak sanirim.tesekkur ettim :)

Tadilat yok evlerde sadece badana olacak sanirim.tesekkur ettim :)
O zaman çok kolay olur işiniz rahat olun.. bizim evde ufak çaplı tadilat ve boya oldu, eşimle ikimiz yaptık bir ayda anca yetisti boya ve alçı işi... Hem iş hem ev anca oldu yani,Ama sizin sadece boya işi varsa ustalar yapacaksa çok daha kolay olur... İş bitince yerleşmek de el birliği ile daha da kolay olur stres telaş yapmayın.

Mutluluklar... :)

inşallah halledersiniz çok takılmayın..
iki ayda tanışıp evlenen insanlar bile var ;)
derdimiz ev olsun. Allah'ın izniyle hallolur.
Mutluluklar diliyorum..

Back