Ev sahibim ve kombi

Kombi arıza verirse biz ödüyoruz diye biliyodum
Hani sonuçta biz tasındıgımızda saglamdı,bozulsa ev sahibi demez mi ben size saglam verdim diye🤔
Bende kiracıyım ve bu besinci evim,ne zaman bozulsa biz ödedik:kızgın:
Yanlış canım . Kombi çok eski Surekli parçaları bozuluyor . Adamın eskiyen komisinin bozulan parçalarını ben mi ödemek zorundayım? Yasal olarak her yerde ev sahibi odemeliymis ev sahibi de çok uyanık araştırmış haklisiniz dedi . Eğer kullanıcı hatası değilse ev sahibi ödemek zorunda . Kombi çökse yeni kombi mi alcaz milletin evine ? O zmn o mantığa göre öyle yapılır yani . Ana kart beyni bozulmuş bizle alakası yokki tasindigimizda baktrmadılar daha ilk tasindigimizda bozuktu . Şimdide sırayla bozuluyor parçaları .

Kombi arıza verirse biz ödüyoruz diye biliyodum
Hani sonuçta biz tasındıgımızda saglamdı,bozulsa ev sahibi demez mi ben size saglam verdim diye🤔
Bende kiracıyım ve bu besinci evim,ne zaman bozulsa biz ödedik:kızgın:

ustune cıkıp hoplayıp bozmuyorsunuz kı :) bakım yapılmadıgı ıcın bozuluyor bunu ev sahıbı yapar

Kombi evin demirbaşı olduğu olduğu için tamiri ev sahibine ayittir.kullandığınız sürece de yıllık bakımısize aittir.
Son kez ne zaman yaptıracağını sorun eğer yaptırmaz ise Bir şekilde yaptırma şansınız var ise yaptırın kiradan düşün kira neden eksik dersede verirsiniz cvbnı

Kombi evin demirbaşı olduğu olduğu için tamiri ev sahibine ayittir.kullandığınız sürece de yıllık bakımısize aittir.
Son kez ne zaman yaptıracağını sorun eğer yaptırmaz ise Bir şekilde yaptırma şansınız var ise yaptırın kiradan düşün kira neden eksik dersede verirsiniz cvbnı
Öyle ypcaz

Sizin de hataniz var aslında kombi bakimina normal olaraktan senede bir yetkili servis cagrilir gelir bakimini yapar borulari tazyikler vs biz de kirada iken cagiyorduk bakimini yapip kiraci olarak bakim parasini biz veriyorduk cunku biz kaliyoruz sonucta adam niye versin hic mi arastirmadiniz.

Kombi bakımını eve taşınırken hiç yaptırmamışlar niye Bz yaptrmk zrundayz onu anlamadım . Biraz tez canlıyım istemsiz oluyor o davranslarim. Ayrıca anakartı ve parçası bozulmuş kombici sizin hatanız değil ev sahibinin yaptırması gerek yasal olarak sizden kaynaklanmadigi için dedi
Kombi bakimini ev sahibi degil siz yaparsiniz cunku sene boyu siz oturuyorsunuz zamaninda yapilsaydi bu kadar ucret yukselmezdi.

Hayır bir yıl oldu tutalı . Ev bizim eski evin duvar bitisiginde doğal gazlı diye taşınmıştık ama bin pişman oldum . Bütün rezilligini ben çektim .
Taşındık 1 hafta sıcak susuz kaldım . Kombi parçası bozulmustu o zmn da 400 tl verip yaptrmışlardı zorla . Elektrik tesisatı 50 yıllikmis evde topraklama yoktu zorla yaptirrttik tüm halilari kaldırdım bütün ev pislik içinde kaldı .
Sonra mutfak çok eskiydi yenisini yaptırdılar kendilerininkinide yaptirirken ama kendininkini çok güzel bizimkini dandik yaptirdilar.
Dis kapı çok eski guvenliksz eski demir parmaklikli cam kapı . Altından böcekler giriyo ev birinci kat çelik kapı istesek yaptırmazlar . Doğalgaz çok geliyor korumasz eski bina .
Karanlık ev çok . Bi bina geliyor önüne kapatıyor. Basik biraz .taşınmak istiyorum hiç memnun olmadim 1 yıldır isinamadim bu eve . Para biriktrmem gerek . Buzdolabim da bozuldu 3 . Kez daha onu yaptiramadik eski tip dükkanda vardı onu kullniyorum mutfak küçücük bi de o buzdolabını koyunca iyice küçüldü . Iyice biktim herşey bozuk ve yapılmamasından.. durumlarda bu ara iyi değil . Oturduğum yerde kiralar çok pahalı evler de hep eski . 1200 tl lik evlerin mutfakları köy mutfağı gibi yerler taş olan evler o fiyat . Bizimkinin çok eksisi var ama artısı da var . Bahçeli rahat . 100 metre kare . Odaları güzel yerler parke . 900 tl kira da . Doğalgaz var 2 +1 . Iki tuvalet var . Kiler var . Ama işte malesef eksileri beni soğuttu bu evden . Evin sıkıntısı ev sahibi cimriliği .
Ev sahibi kadınla çok iyi anlaşıyoruz aramız çok iyi teyzeyle . Gelip gidiyoruz çok iyi bir insan ama böyle sıkıntı olunca çözmek istemeyip kenarı çekilmesi sınır bozucu
Eger sozlesmeniz bittiyse tasinin derim,siz bu evle ilgili konu actiginizda tasinmayin demistim cunku olacaklar o zaman dan belliydi.

Kombinin her seneki bakimini ev sahibi degil kiraci yapar
bakımını yaptıgım kombıyı evden cıkarken sokup gotururum ozaman :)
ev sahıbıyım :) evın demırbasları ev sahıbınının sorumlulugunda kıracıykende ev sahıbımız yapardı
allah herkesı ev sahıbı yapsın :KK68: keske hıc bu sorunlar yasanmasa

Uzun süredir oturuyor olsaydınız, masrafı sizi karşılamanız gerekirdi ama 1 senedir oturuyormuşsunuz zaten öncesinde de sorun çıkmış. Ev sahibinin yaptırması hatta gerekirse yenilemesi gerekiyor inşallah çözersiniz

Kombim ikinci kez bozuldu geçen sene bozuldu parca değiştirdiler ama neler çektim ev sahibine yaptirana kadar. 1 hafta sıcak su yoktu .
Şimdi de yine bozuldu hem doğalgaz petekler hemde sıcak su gitti . Ana kart ve oksijenle ilgili bir parçası bozulmuş . Servis 60 tl gelme parası alıyor .
640 tl tuttu. Ve bizimle ilgili olmadığı ve ev sahibi kombiye bakim yaptırmadığı için yaptırmak zorunda olan onlar .
Saatlerdir eşimi arıyorum o tartışmış ev sahibiyle .
Adam sonra arayıp kusura bakma hakliymissin bizim yaptirmamiz lazimmis dedi .
Neyse ben de karısını aradim dedim üstümde para yok cagirdim ama servisi 60 tl getirur misin dedim iki saat düşünüp tamm dedi . Neyse iki saattir servus bekliyorum geldiler sorunu buldular bu seferde adam ben yaptiramam iki gün bekleyin demis . Boşu boşuna adamlara 60 tl verdim yolladim . 1 yıl once gelen adamlardı bunlar . Iyiki kombiyi kpatmissin çökerdi dediler sigortayida kpattilar. Bir tek ocak kullanabiliyirum.
Sıcak suyum yok şuan .
Kafayı yiycem evde bi sorun oldu mu ben Çok kafaya takıyorum . Şimdi ne yapicam ben ya düş filan da alamayacağım hergün spor yapıp düş aliyirdum.
Kaç gün bekliycez o da belli değil .
Eşimi arıyorum işte işi var bağırdı artık en son sanki sıcak susuz biz kalmayacakmışız gibi bizene diyo. Adam biraz bekleyin diyor kadin da safın teki cimri otesiler çok zenginler bir de hiçbirşey ile ilgilenmek istemiyorlar. Ben bütün gün evde oturup yok o tanıdık yok bu tanıdık kombici mi bekliycem şimdi . Vallaha bütün günüm mahvoldu . Sinirlerim tepemde . Adamlar geldi yapmadan gitti bunlar yüzünden .
F5 hatası veriyor ben de netten baktım adamlar doğru söylüyor yani güvenilir servis . Neden yaptirmadilarsa. Bizdede para yok . Versek kiradan düşsek onu da kabul etmiyorlar. Deliricemya
Nasıl insanlar var sizi mağdur ediyorlar bu sizin işiniz degil ki
Bizim de kiracı var her ay parayı yolladığında sorar esim bi sikintiniz eksiginiz varmi diye
Yerinizde olsam ev bakar çıkarım ev sahibi arızalı cunku doğalgazdan çok

bakımını yaptıgım kombıyı evden cıkarken sokup gotururum ozaman :)
ev sahıbıyım :) evın demırbasları ev sahıbınının sorumlulugunda kıracıykende ev sahıbımız yapardı
allah herkesı ev sahıbı yapsın :KK68: keske hıc bu sorunlar yasanmasa
Kesinlikle katilmiyorum bes bucuk sene kirada kaldim dort sene kombi kullandim normalde senede bir en gec iki sene de bir kombinin bakimi yapilir benim kaldigim sene boyunca ev sahibi neden odesin sonucta ben yararlaniyorum.fiat da makul birsey zaten ama kombinin ciddi bir sorunu cikar o zaman ev sahibi oder.

Kesinlikle katilmiyorum bes bucuk sene kirada kaldim dort sene kombi kullandim normalde senede bir en gec iki sene de bir kombinin bakimi yapilir benim kaldigim sene boyunca ev sahibi neden odesin sonucta ben yararlaniyorum.fiat da makul birsey zaten ama kombinin ciddi bir sorunu cikar o zaman ev sahibi oder.

pekı :)

adamin keyfini mi bekleyeceksiniz, borc bulun yaptirin, sonra da kiradan dusun,
hatta boyle adama, kirayi da geciktirerek vermek lazim, az dusuncem deyip.

ben de ev sahibini 60 icin ayaginiza cagirmaniza hak veremedim ama bu arada,
sonucta hemen cebinden o kadar para cikaramayabilir o da sizin gibi, o konu cok emrivaki olmus bence.

Kombim ikinci kez bozuldu geçen sene bozuldu parca değiştirdiler ama neler çektim ev sahibine yaptirana kadar. 1 hafta sıcak su yoktu .
Şimdi de yine bozuldu hem doğalgaz petekler hemde sıcak su gitti . Ana kart ve oksijenle ilgili bir parçası bozulmuş . Servis 60 tl gelme parası alıyor .
640 tl tuttu. Ve bizimle ilgili olmadığı ve ev sahibi kombiye bakim yaptırmadığı için yaptırmak zorunda olan onlar .
Neyse ben de karısını aradim dedim üstümde para yok cagirdim ama servisi 60 tl getirur misin dedim iki saat düşünüp tamm dedi . Neyse iki saattir servus bekliyorum geldiler sorunu buldular bu seferde adam ben yaptiramam iki gün bekleyin demis . Boşu boşuna adamlara 60 tl verdim yolladim . 1 yıl once gelen adamlardı bunlar . Iyiki kombiyi kpatmissin çökerdi dediler sigortayida kpattilar. Bir tek ocak kullanabiliyirum.
Sıcak suyum yok şuan .
Kafayı yiycem evde bi sorun oldu mu ben Çok kafaya takıyorum . Şimdi ne yapicam ben ya düş filan da alamayacağım hergün spor yapıp düş aliyirdum.
Eşimi arıyorum işte işi var bağırdı artık en son sanki sıcak susuz biz kalmayacakmışız gibi bizene diyo. Adam biraz bekleyin diyor kadin da safın teki cimri otesiler çok zenginler bir de hiçbirşey ile ilgilenmek istemiyorlar. Ben bütün gün evde oturup yok o tanıdık yok bu tanıdık kombici mi bekliycem şimdi . Vallaha bütün günüm mahvoldu . Sinirlerim tepemde . Adamlar geldi yapmadan gitti bunlar yüzünden .
F5 hatası veriyor ben de netten baktım adamlar doğru söylüyor yani güvenilir servis . Neden yaptirmadilarsa. Bizdede para yok . Versek kiradan düşsek onu da kabul etmiyorlar. Deliricemya
Odeyin , faturati ev sahibinin eline tutusturun, kiradan düşün. Biz oyle yapmistik.

Sıcak suyum yok şuan .
Ben konuyu atlayip okumusum. Bakimi yaptiracagiz diye soylerdik, durumu uygun olunca soylerdi yaptirip kiradan duserdik. Bizim kart yanmasi yildim dusmesinden olmus. Bizden kaynakli olmadigi icin ev sahibi yaptirdi. Niz yaptiriyoruz, kiradan dusetiz diye bilgi verdik.

yaptirmayacagim dememis zaman istemis. uygun fiyatli yaptirmak isteyebilir o hakkidir. 2-3 gun susuz kalsaniz birsey olmaz. ocakta isitilip da dus da alınabilir en kotu. havalar isindi sayilir isitma da idare edilir. bir iki gun demis sabirli olun bence

X