Allah yardımcıniz olsun gerçekten de bizde ev sahibiyiz ama evimiz 0 ve 3+1 olmasına rağmen 3 bine kiraya verdik zam vakti gelince en fazla 4500 yaparız böyle ev sahiplerine çok kızıyorumof arkadaşlar evimiz kira ev sahibi evi satiyorum dedi. kiralar 10 binden asagi yok. evi satarsa bizi ne kadar zamanda cikarma hakları var sozlesme yok kac yıldır oturuyorduk 4000 yapmisto kirayi en son... birde birsey soracagim size ev almak için bende yakinimda bi yer var yarim gun calissam ssk yapmayacak ama 6000 civari alacağım ortalama. esimin maasi 15000.... banka kredi bile vermiyorki öyle... arabamiz var 300.bin degerinde diyorum ki onu satalim koyalim alalim ama ev kredisi cekerken fiyatı yukseltmek icin emekli kefil oluyor mu bilginiz var mi..
Kaç yıldır oturuyorsunuz,sözleşme olmaması sorun degil, kira kontratı yazılı veya sözlü sözleşme olarak kabul ediliyorof arkadaşlar evimiz kira ev sahibi evi satiyorum dedi. kiralar 10 binden asagi yok. evi satarsa bizi ne kadar zamanda cikarma hakları var sozlesme yok kac yıldır oturuyorduk 4000 yapmisto kirayi en son... birde birsey soracagim size ev almak için bende yakinimda bi yer var yarim gun calissam ssk yapmayacak ama 6000 civari alacağım ortalama. esimin maasi 15000.... banka kredi bile vermiyorki öyle... arabamiz var 300.bin degerinde diyorum ki onu satalim koyalim alalim ama ev kredisi cekerken fiyatı yukseltmek icin emekli kefil oluyor mu bilginiz var mi.. bankada belirli mikyar veriyor yetmiyor
Evin satılmasını bekleyin önce. Satıldıktan sonra yeni sahibi size 1 ay içinde ihtar çeker sonra da 6 ayda çıkma süreniz var.
Yani satacağım çık diyemez. Tamam sen sat ben sonra yeni sahibiyle muhatap olurum diyin.
Sözleşme yoksa daha kolay çıkarırdım ben olsam sizi kirayı nasıl ödüyordunuz elden mi?evet sozlesme yok iste nasil isliyor acaba surec
inan bilmiyoruz yarın gelip asacakmis ilani soracağızBu arada evi kaça satmayı düşünüyor? Bizim oturduğumuz binada 6 aydır satılık ilanı olan daire var. Bizim oturduğumuz da 2 aydır satılık ama gelen giden yok hiç. Piyasa çok durgun.
elden 4 yildir oturuyoruzSözleşme yoksa daha kolay çıkarırdım ben olsam sizi kirayı nasıl ödüyordunuz elden mi?
Satmaya niyeti olan adam ilanla falan uğraşmadan önce size teklif ederdi.inan bilmiyoruz yarın gelip asacakmis ilani soracağız
Eee peki bunu buraya yazınca ne oldu şimdi?kesinlikle parti tarafli yazmiyorum bugun biriside bi akraba koyu akpli... denk geldik iste evsatiliyo konusuryouz evde alnmayacak diye.. verdigi cevap bisey değişmedi aslinda 140 a daire aliyodun maas ona goreydi şimdi maas artti ev fiyatı ona gore demez mi... ekonomide bsy degismemis
Alamazlar diye düşünmüş olabilir ama genelde soruyorlar içindekine önce ama alma imkanı olsaydı konu sahibi kaça düşünüyorsunız falan diye sorardı diye düşünmüş olabilir.Satmaya niyeti olan adam ilanla falan uğraşmadan önce size teklif ederdi.