Gelinlik Modelleri Ev-le-ni-yo-rum :)) İşte gelinliğim...

firarperest

Hayırlısıyla,sağlıkla gel annem...
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
2.373
224
163
36
Evet henüz anlaşmamış olsak da muhtemelen bu gelinliği giyicem. Karar vermesi oldukça zordu ancak en başından beri dantelli bir gelinlik istiyordum. Çok abartılı taşlı modelleri beğenmiyodum. Sonuç olarak bunu beğendim. Resimde çok net belli olmasa da üst kısmı ve öndeki ayrı duran yer fransız danteli. Kolları şu an uzun ama resimde yukarıya topladık çünkü fakir kol olmasını istiyorum. Kenarı dantelli bir duvak kullanmayı düşünüyorum. Muhtemelen biraz uzun olacak. Böyle işte... Bakalım beğenecek misiniz?

Eklentiler

• $dfghjkjlhghjkjhgf.jpg
    127,1 KB · Görüntüleme: 138
  • $dfghjkl.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
gelinligin ust kismi, ayni benim kendi hayalimdeki gelinlik gibi. Ama etegindeki toplanilmis kumasi ben pek begenmiyorum.
Gelinligi sanki biraz basitlestiriyo gibi. Bu arada allah tamamina erdirsin,
insallah Rabbim hepimize mutlu bir yuva kurmayi nasip eder..

kollar uzun ya da omuzlardan düşük kol gibi olsa...truvakar kol sanki gitmemiş..tabi seçim, zevk senin...

gercekten cok yakismis..kollar filan cok güzel.. Allah tamamina erdirsin insaallah...

Beğenmenize sevindim.Çok teşekkür ederim.

Tamm benim düşündüğüm gibi, harika :)) Mutluluklar dilerim, çok güzel bir seçim

Gerçekten öyle mi ya? Ne güzel beğenildikçe ben daha çok ısınıcam bu gelinliğe.Çok teşekkür ederim canım sana da mutluluklar...Darısı başına

Teşekkür ederim benim de karar vermemi sağlayan üst kısım oldu. Alt kısma gelince ya böyle toplamalı yapıyolar ya da fırfırlı.Mendil etek de denedim fakat düşündüğüm gibi durmadı ya da üstü bu kadar hoşuma gitmedi.Çok teşekkür ederim yorumunuz için amin inşallah hepimize huzur dolu evlilikler nasip etsin rabbim

kollar uzun ya da omuzlardan düşük kol gibi olsa...truvakar kol sanki gitmemiş..tabi seçim, zevk senin...

Kolları şu an zaten uzun da ben kısaltmak istediğimden yukarı doğru çekmiştik.
Gitmemiş ki acaba ya bilemedim? Düşünücem bakalım. Teşekkür ederim.

ben sırt dekolteli bir geinlik çizdim kendime şimdi bunu dikecek iyi bir modaevı bulmalıyım

Bunun da sırt dekoltesi var v şeklinde inen. Fakat duvak çoğunu kapatıyo zaten.
İstediğin gibi bi modaevi bulursun inşallah...

Kolları şu an zaten uzun da ben kısaltmak istediğimden yukarı doğru çekmiştik.
Gitmemiş ki acaba ya bilemedim? Düşünücem bakalım. Teşekkür ederim.

yaniii.benim fikrim..ya uzun ya düşük omuz..
soğuktan dolayı mı uzun yada yarım kol düşünüyorsun,yoksa mutaasıp mı aileler ,olabilir de o yüzden..

yaniii.benim fikrim..ya uzun ya düşük omuz..
soğuktan dolayı mı uzun yada yarım kol düşünüyorsun,yoksa mutaasıp mı aileler ,olabilir de o yüzden..

Çok açık bi gelinlik düşünmüyorum ve dantel kolu da hep beğenirim zaten.
Dolayısıyla böyle bi karar verdim. Kış gelini olacağım için de uygun olur diye düşündüm.

bence daha güzel modeller var.benim facbokta mağazamızın sayfası var gelinlik üzerine.ordaki modeller daha güzel övmek gibi olmasında

güzel düşünmüşsün canım..ben de uzun kollu, kış gelinliklerini beğenirim, kuğu gibi oluyor..

mutlulukla giyersin inşallah..

canım benim düşündüğüm gelinlik modelinden ama ben uzun kol istiyorum bide etekleride kolumdaki tülden olacak toplamalı değil yani ama çok güzel prenses gelinlik modeli bu zaten

canım benim düşündüğüm gelinlik modelinden ama ben uzun kol istiyorum bide etekleride kolumdaki tülden olacak toplamalı değil yani ama çok güzel prenses gelinlik modeli bu zaten

Teşekkür ederim canım..Beğenmene sevindim.
Seninki de hayırlı olur inşallah.

Canıııımm şükür bu günleri gösterene
Ne kadar yakışmış, prensesler gibi olmuşsun.
Yandan görünüşü öyle zarif ki. Uzuun duvakla pek hoş olacak. Kollarının da dediğin boyda olması güzel bence de.Ayrıca dantelin romantik bir havası var...
Önü böyle katlı olanları ben de beğenmezdim ama içindeki sen olduğundan mı bilemiyorum hoş göründü gözüme
Beğendiğin başka modelleri de ekleseydin fikir verebilrdik. Ya da daha çok akıl karıştırırdık bilemedim ki
Önemli olan senin içine sinmesi. Allah güle güle giymeyi nasip etsin, çok yakışmış gerçekten.

Merhaba. Gelinliğin üzerinizde duruşu, üst kısmı gerçekten çok hoş. Ama gel gelelim ki üstteki toplama kısmı ben de beğenmedim. Orası hiç olmasa, sade dantel-tül bir gelinlik olsa daha iyi olur bence. Uzun duvak çok yakışır, inşallah çok güzel olacaksınız. Bu arada, benim gelinliğime de bakabilirsiniz aslında. Bende üstü dantel, altı danteldi, bel ve eteğin üstünde toplama değil ama drape ile kullanılan bir organze bölüm vardı.

Gelinliğin üst tarafı çok şık
ama alt kısmı sıradan üstüyle yanlış kombine olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…