Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ev kuruyorum yardiminiza ihtiyacım var ..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tugba4859

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
91
42
32
pembe olan salon takımım bunu begendim buna uygun yemek odası takimi da bulduk ama oturma odamızda sozlum de bende kosem istedik oturma grubu mu kosem mi kararsız kaldım sanki kosem de daha az kişi oturabiliyor gibi geldi :)
Screenshot_2016-02-15-19-55-20.png

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-15-18-21-48.png
    Screenshot_2016-02-15-18-21-48.png
    180,7 KB · Görüntüleme: 772
  • Screenshot_2016-02-15-18-22-02.png
    Screenshot_2016-02-15-18-22-02.png
    183,7 KB · Görüntüleme: 730
Çok güzel canım güle güle oturun benimkiler gibi pembişşş:KK200:
Bence oturma odasına köşe takımı al bir de puf alırsın 2kişilik hoş durur
Oturma grubu kalabalık gösterir

Benxe kosem alma esinle ikiniz uzanmak istedigunizde rahat olmaz misafir geldiginde de az insan oturu illa istiyosan uZun genis olanina bak

Eğer gelenin gidenin çok olursa, yatılı misafirin gelirse köşe takımı almaktansa yataklı bir takım almak çoook daha mantıklı. Bende evlenirken ay köşe alayım zaten diğer oda şöyle, ay benim hep hevesim vardı diyerek gittim köşe aldım, iyi b.k yedim :KK70: Bir misafir geliyor alt alta üst üste oturuyor millet :) Yatılı misafirde yatak döşek telaşı da yanında bonusu.

Kimsem olmaz, kalabalık misafirimde kırkta bir gelir idare ederim dersen köşe al derim. Ha birde tek parça al mümkünse, şöyle üç dört parça yanyana getirmeliler de ömür törpüsü.

Allah hayırlı etsin yuvanızı <3

Kız kardeşimin oturma odasında köşe var ama biraz farklı. Kumanda ile alttan ayrı bir parça çıkıyor misafir geldiğinde falan yatmak için güzel oluyor. Bulabilirsem atarım modeli. Öyle bir şey alabilirsiniz hem rahat hem kullanışlı.

salonda koltuk takimin var bence oturma odani köşe yap. bu arada bence salon icin pembe uygun bir renk degil. daha agir olmalı. tabi bu benim fikrim.

Köşe koltukların yataklı ve bazalı modelleri de var artık, yatılı misafir için çok kullanışlı oluyor , yanına da minik bir berjer koyarsınız :)
Koltuğun ayakları yerden yüksek olursa altını temizlemek daha kolay oluyor , diğer türlü her zaman Kocaman koltuk çekilip itilmiyor .
Allah yeni kuracağınız yuvada huzur ve mutluluk versin insallah :)

salonda koltuk takimin var bence oturma odani köşe yap. bu arada bence salon icin pembe uygun bir renk degil. daha agir olmalı. tabi bu benim fikrim.
Tek başına pembe olmaz ama beyaz ve suyeşili gibi renkler kombinleyince müthiş oluyo soft duruyo benim salon renklerim bunlar her gelen pasta gibi yenesi bi evin var der ama kirleniyo o ayrı

pembe olan salon takımım bunu begendim buna uygun yemek odası takimi da bulduk ama oturma odamızda sozlum de bende kosem istedik oturma grubu mu kosem mi kararsız kaldım sanki kosem de daha az kişi oturabiliyor gibi geldi :)
Eki Görüntüle 1775431
ben yenı ev tasıdım usttekı reklamda gozuken grı koltuk takımından aldım cokta rahat baslıkları cektıgınde ıkı kısılık yatak olabılıyor.... salonda kullanıyoruz onu ama bız zaten salonda oturuyoruz :KK66:
bence ayrıca oturma odası yapacaksan köşe takımı al az yer kaplar hemde sık durur....
mısafırın gelınce salonda agırlarsın zaten..
bızım evde oyle mısafırlık kavramı olmadıgından her yerı kullanıyoruz..

salon için zaten oturma grubunuz var misafir geldiğinde.
oturma odası için köşe takımı uygun.benim ki tepe home dan. ikili pufu var. birleştirildiğinde kocaman bir yatak oluyor. altında sandık kısmı da çok işe yarıyor

Üstüne uzanılabilecek olsun da nasıl olursa olsun

Oturma odasında zaten ikiniz oturacaksınız olursa da çocuklarınız

Zaten misafir de oturma odasında oturacaksa ayrı salon neden var

Önemli olan rahat olması ve bence eni geniş olması sarılıp yatacak tv izleyecek yer lazım

Benim hayat görüşüm az eşya der

Salonda iki tane 3 lü koltuk var kanepe büyüklüğünde

Bir de çalışma odasında ikili açılabilir tek kişilik yatak olan koltuk

Çocuğumuz da var bize yetiyor çok eşyaya boğmaya gerek yok evi

Ben birkac yerde daha gordum neden kosem diyosunuz kose koltuk yerine telefonmu duzeltme yapiyor benmi kacirdim adimi degisti :)

Kız kardeşimin oturma odasında köşe var ama biraz farklı. Kumanda ile alttan ayrı bir parça çıkıyor misafir geldiğinde falan yatmak için güzel oluyor. Bulabilirsem atarım modeli. Öyle bir şey alabilirsiniz hem rahat hem kullanışlı.
atarsan çok sevinirim kuzucum

atarsan çok sevinirim kuzucum
Googlea kumandalı köşe takımı yazınca çıkıyor modeller. Benim atacağımdan çok saha fazla şey görebilirsin :) ama ordakiler pek estetik değil, daha estetik gmrünenleri de var. Modoko yakınsa oraya bakabilirsin.

ma
Üstüne uzanılabilecek olsun da nasıl olursa olsun

Oturma odasında zaten ikiniz oturacaksınız olursa da çocuklarınız

Zaten misafir de oturma odasında oturacaksa ayrı salon neden var

Önemli olan rahat olması ve bence eni geniş olması sarılıp yatacak tv izleyecek yer lazım

Benim hayat görüşüm az eşya der

Salonda iki tane 3 lü koltuk var kanepe büyüklüğünde

Bir de çalışma odasında ikili açılabilir tek kişilik yatak olan koltuk

Çocuğumuz da var bize yetiyor çok eşyaya boğmaya gerek yok evi
maşallah abla rabbim yuvaniza huzur bereket çocukların da insallah akıllı Allahtan korkan bireyler olur :-* teşekkür ederim

köşeyi al bencede hem alan kullanımı olarak hem dekor olarak ben daha hos buluyorum. bır puf 2 berjer atabılırsın yanına ...

X