• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ev küçük :(((

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
merhaba arkadaşlar...

benim sorunum biraz garip. görev içabı doğda yaşıyoruz ve burda doğalgazlı kalariferli evler yok ne yaziikki. evimiz sobalı abartman hayatı olduğu için küçük odaya geçtik ve beşik dışarda kaldı. kızım şu anda 2 buçuk aylık ana kuşçağında yatıyor ama şimdiden karnını kaldırmaya aşladı snırım 1 ay daha yatar yada yatmaz sizde ondna sonra ytırmak için alabişlceğim bişey yada yapabilceğim bir fikriniz varmı?:18::18:

zor bir durum gerçekten benim henüz bebeğim yok ama park yatak tarzı birşey sığmaz mı acaba beşiğiniz ne boyutlardaydı normal beşik mi yoksa yatakmı. Eğer normal beşik bile koyacak yer yoksa oturma odanızdan bir eşyayı uygun yer varsa başka odaya koyacaksınız başka seçenek kalmıyor ana kucağında bebek günün her saati ne kadar rahat edebilir ki..

benim evimde sobalı soba kuracağımız zaman oturma grubunun 2 tekli koltuğunu başka odaya alıyoruz.Allah kısmet ederse ocakta doğumum var oturduğum odaya koymayı düşünüyordum park yatağı ama oda çok daralacağı için sobayı salona kurmaya karar verdik sizde bu şekilde yapabilirsiniz yada çıkarabileceğiniz eşyanız varsa odayı biraz boşaltabilirsiniz:34:

canım allah kolaylık versinnn aynı sorun bendede var ben dah adoğurmadım ama şimdiden beşikleri nereye koyacam tasas ı çöktü benim iki kıızm olcak ve evim 90 metre kare iki odmada soba var yatak odas ve oturma odası maalesef onlarda küçük odalar yatak odamdan damat aynasını komdinleri makyaj aynasını falan çıkartıp beşiklerimi koyacam bi yatağım ve gardolabım kalackk ki onlarda bebeklerimin eşyalarını koyacam allah şimdiden herkese sabır versin

oturduğum odada iki çekyat plazma tv. vede soba var başka hiç bişrşey kızım için kiracayız diye zaten park yatak almıştım önümüzdeki sene lojnana geçiçek yatak yaptırıcam ama bu kışı nasıl atlatıcam ona bir çözüm arıyorum daha şimdi ana kuçağından belini kaldırıyor. bazen bakıyorum bacaklar aşağıya kadar inmiş.

en iyi çözüm yere yatırmak benimde evim sobalı odamda iki tane 3lü koltuk 1 tanede tekli ve soba tv var koltuk çıkarıncada çok misafir gelince oturacak yer kalmıyor ben yere yatırıyorum zaten çok dönüyor bu şekilde çok rahat ediyor sobaya doğru gitmesin diye yastık koyuyorum kenarlarına ama senin bebeğin daha küçük dönemez ben geçen sene sepet beşik kullandım gündüzleri çocuk odasına götürüp geceleri getiriyordum bu senede böyle bir çözüm buldum

Bence de mini bir yer yatağı alabilirsin, onu koyacak yer de yoksa mecburen çekyatlardan birini çıkartıp park yatağını oraya kuracaksın. Kolay gelsin.

Sadece fikir.. çok onaylamadığım br şey ama.. Madem sadece bu kışı geçirmek için düşünüyosun.. Yanında yatır.. Hem:55: üşümez..hem aklın kalmaz.. Zaten kış sonunda başka odada beşiğinde de yatabilir üşümeyeceği için.. Sevgiler.

Arkadaşlar Casaul'un superb mini park yatağı var çok kullanışlı ebadı 46x81 normal park yatakların yarısı kadar. Yatak odamızda yer olmadığı için bir süreliğine bu park yataktan aldık daha sonra kendi odasına beşiğine yatıracağız. İlk etapta yatak odası için bir yatak mutlaka lazım, yeri olmayanlara da öneririm. Çok kullanışlı kolay katlanıp, açılıyor her yere taşıyabilme imkanı süper. İnternette birçok sitede satışı var sipariş verebilirsiniz.
CASAUL SUPERB 46*81cm OYUN PARKI

Back