- 26 Ocak 2016
- 233
- 85
- 98
- Konu Sahibi Derinmevzu
Merhaba degerli kk uyeleri bugun cok bunaldim psylasmaya fikir almaya ihtiyacim var onerilerinizi bekliyorum ..Ben ev konusunda cok hassas takintili temiz titiz birisiyim son ciktigim ev yeni binsydi birkac yil oturdum sorun yasamsdim cunku ilk oturan bendim ondan onvekiler husran neyse yszin baska ewe gectm gelin gorun ew sahibi istedgmz gibi olmayinca ordan caresiz tasinmak durumnda kaldim okdr ev aradimki anlatamam bu ewi buldk konum itibsriyle guzelici yeni boya mutfak dolaplar fena deil lavabo fare yemis sanirsinz bikac kosesi kirik ve yine mermeri tencere izi catlak izi vss..bsnyo amanin felaketti kirec icinde pislk ocindeydi sukur ki arindirdim az kaldi dusakabin az bi leke kaldi ama cikaramadim o nu tuvalet desen yine kirec pislik okdr ilac doktumkii az once tuz ruhu camasir suyu karisim doktum zehirlencektim yani bbaya arindi ev ama artik bitmis durumdayim halim kalmadi artik her gittigim ewde pislik temizlemekden yoruldum lavabo kirik delikler vsr yani ev sahibine desek komple deisirmi onida bilmiyorum cok yoruldum arkadaslarr siz nasil bas ediyosunuz