Ev kokusu

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
arkadaşlar erkek arkadaşım yeni bir eve taşındı 1+1 olsun istedik durumuna uygun daha önce kapıcı dairesi olarak kullanılan bir ev bulduk attık hemen kendimizi ev çok geniş değil ama zaten tek kişi kalacağı için sorun yok orda benim sorunum banyodan gelen koku oturma odasının içinden geçiliyo ve banyoda kapı yok perde var sürekli su damlıyo az az ama yer ıslak kalıyo erkek arkadaşım henüz hiç kullanmadı banyoyu bi kaç kez yıkanılsa koku kalmaz diyo sizce oturma odasında ki kokuya nasıl engel olabiliriz bi de çok örümcek ağı tutuyo her yer içindede sürekli oturmadığımız için mi ne anlamadım bi de buna çözüm istiyorum birde tek korktuğum fare gelmesi böcek ve fareyi görsem duramam o ewde hayatta allahtan hiç böcekde farede yok henüz ya yaşamaya başlayınca çıkarsa yanımız kalorifer dairesi erkek arkadaşım gelmez diyo ama ben pek inanmıyorum offf hiç içime sinmedi bu ev değişik ev dekore fikirleriniz varsa onlarıda belirtin bacımmm bekliyorum:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…