Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi pembe_bal10cuk
Sen neredesin canım
Canım bende demirlibahçe tarafında oturuyorum.Ben liseyi orda okudum.a.s.Yakın yani size
- Konu Sahibi pembe_bal10cuk
trabzonda yaşıyorum güsel bi semtte oturuyom :) 1. kat olduğu için biras uygun
kiram 250 tl +25 tl kapıcı 275 tl
trabzonun neresi cnm bende trabzondaokuyorum 3 kişi ev tutalım dedik kalkınmada 900 den asağı bulamadık :çok üzgünüm:
E
EU1
Ziyaretçi
600 Tl..
İstanbul- Bağcılar dayım bu arada...
Netten baktım buralarda düşmüş kiralar 450-500 tl ye..:1shok:
belkim bizim ev sahibi de düşürür,yada zam yapmaz........
İstanbul- Bağcılar dayım bu arada...
Netten baktım buralarda düşmüş kiralar 450-500 tl ye..:1shok:
belkim bizim ev sahibi de düşürür,yada zam yapmaz........
E
EU1
Ziyaretçi
800 kiramız
240 da aidatımız var
sıcak su paramız da ayrı geliyor.aylık 60 civarı
ankara gop da oturuyorum
240 da aidatımız var
sıcak su paramız da ayrı geliyor.aylık 60 civarı
ankara gop da oturuyorum
Son düzenleyen: Moderatör:
bir astsubay emekli olana kadar lojmanda yaşamıyor
lojman çıkarsa çok sanslısın
öyle bir anlatıyorsunuz ki hep lojmanda kalıyor sanki bu astsubaylar,
yatırım yapan bir astsubayda ne yazık ki hiç görmedim
çoğu ömrü sivil kirada oturduğu için.
lojmandada toplasan 7 sene oturmuştur
eşiniz subaysa yatırım çok iyi yaparsınız...
astsubaysa çok zor çok fisfisfis
gelde nasıl yatırım yapıyo insan bi gör ister astsubay ister subay bu farketmez devletin en güzel imkanlarında yararlanıyorsun hiçte 7 sene oturulmuyo galiba etrafında asker yok
R
Rumkizi
Ziyaretçi
Su ve elektrik haric hersey 650 €uros 3 oda ,1 salon , teras 1 park yeri ama artik 2 tane lazim izin vermiolar senağlama belki bizde tasincaz hele bir yaz gelsin diyoruz
P
pembe_bal10cuk
Ziyaretçi
walla m.köyde 850tl 20 aidat etti 870 oturuyorum faturalar cabası tokiye girmek istiyoruz inş.kendi evimizin ödemesini yaparıs...
bende mecidiyeköydeyim iyi yinede kiran şikayet etme
çok iyi ankarada o kiraya ev mii varr şaşırdımmm
ankara nın ilçesinde oturuyorum dedim...içinde değil.....:dilcikar:
ankaradaki en kötü ev kiraları 400 450 den başlar...
benim anlamadığım ümraniye 1000 oturulurmu ya :)) gerçekten komik agua city ağaoğplu falan mı yoksa yada ekşioğlu bana tuhaf geldi ümraniye manzarası güzel demiş biri ümraniyenin ne manzarası olabilir ki :)))
Bende çekmeköy madenlerde oturuyorum 570 tl sıfır daire ilk ben oturdum 140 m2 daire daha ne olsun ne gerek var daha fazla ödemeye inşallah ev sahibi oluruzda
Komik bulmana şaşırdım doğrusu. geçen sene nisan-mayıs aylarında ev kiralarından haberin olmamış belli ki. yatak odası normal boyutlarda bır yatak odası takımını alacak kapasitede ebeveyn banyolu mutfağı geniş, salonu geniş gayet güzel bir şekilde planlanmış ve manzarasını eklediğim bir evde oturmanın bedeli 1000 dir. Şu kriz zamanı fiyatlar bir hayli düşmüş olabilir ancak nisan-mayıs döneminde bir hayli yüksekti. 700 tl istedikleri evleri görmenizi isterdim. Ayrıca yeni bina olduğundan ve yalıtımı çok iyi olduğundan 65 tl doğalgaz faturası ödüyoruz ki evimiz sıcacık. Merak edersen evimin resimler sitede vardı zaten görebilirsin.
Bilip bilmeden kırıcı eleştiriler yapmayalım lütfen. Bu siteye yakışmıyor.
Eklentiler
yoo aslında eskişehirdede kiralar öyle aman aman ucuz değil bence...
bende kendi evimdeyim şükür ama şu ana kadar çevremdekilerinde kira konusunda çok dert yandıklarına tanığım..
ben tıp fakültesi yakınlarındayım benim karşı komşum 650 ye oturuyor 10 da aidat..
sakarya cd. oturan arkadaşlarımda var onlarda 500 den aşşağı ödemiyorlar..
annenizin kirası o kadar düşükse sanslı kesimden anlaşılan...
artık il-yer-güzergah farketmiyor kiralar her kesimde ateş pahası..
Rabbim kirada oturan herkese kendi evine çıkmayı nasip etsin inşallah...
Doğrudur canım yaa tabi ben bilmiyorum semtlerde nedir kiralar.Annemlerin ev sahibi çok iyi bir insan Allah razı olsun. Doğalgazda bu sene içinde en fazla 200 ödediler aidat dahil. evleride okadar sıcakki tsörtle dolaşıyoruz geceleri terleniyor bile Allah hepinizin yardımıcısı olsun.en kısa zamanda kendi evlerinize çıkın inşallah
çengelköyün ücra bir köşesinde 800 kira + 43 lira aidata oturuyorum...benneyaptımki
ilçede oturuyorum ve kiram 350 artı 50 lira da aidat..evim geniş ve yeni ama gene de her ay bu parayı dışarı atıyormuşuz gibi geliyordu:jeyyar:çok şükür bu hafta sonu kendi evime geçiyorum ..Allahım herkese kendi evine gimreyi nasip etsina.s.