• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz?

slm cnm bekarım çalışıyorum pek temizlik yapamıyorum ve iyice tembelleştim lisede dışarıya çıkmaz hep temizlik yapardım o çekmeceleri tek tek döküp düzeltirdim şimdi ise gardrobumu bile düzeltmeye üşenir oldum ve bi temizliğe başladığımda önce hertarafı daha da dağıtırım ondan sonra işin içinden zor çıkarım aslında sıraya koysam süper olurda bi pazarıda temizliğe heba etmek istemiyorum:26:

Haklisin canim bende oyleyimm.... feci üseniyoruummm...bnde bilmiyorum niyee... :26: :26:
icimden gelmiyo yaa içimdennnn :((((
napcamm bennn... bu yasta yapmak istemezsem ilerde nasil yapcam yaaa :59: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:

evde badana bugün sadece balkon ve salon badana yapılacak annem uğraşıyor tek başına akşama gittiğimde benide iş bekliyor daha dolap beni bekliyor ütüler var ve benim motivasyonum yok:84::84::84::84::84:duvarlar silinecek halılar yıkanıcakk bana gaz lazım çok hamlamısım pazar günü evin 2 odasını temizledikten sonra iki gün ağrıdı heryerim:43:

Aynen canim banada lazimm :((((((( :14:

bugün basladim ise : nevresimlerimi degistirdim... duvarlarimda asili ne varsa hepsini cikarttim... nedense herseyi atasim geliyo....
:52:
yavas yavas yapiyorum isi , çok uyusugum bugun :))) :8:
daha haliyi supurcem, toz alcam... elbise dolabimi duzeltcem, kitap defter dolabimi, bi suru bi suru seyler daha ohoooooo....
:59::59:

:46::46:

Well done dear....:71:

Son düzenleme:
Hmmm a lazybone college girl haaaa...:1:
Şekerim ben evliyim,çalışıyorum,evde iki kişi olduğumuz için çok dağılmıyo ev,
Ama çok düzenliyimdir ben,dolabım sürekli topludur,çamaşırları kesinlikle dağınık şekilde koymam,
Yıkayıp sererken bile düzeltip sererim,hem sonra ütü yapmak zorunda da kalmam,:23:
Evim orta büyüklükte,haftasonu iki üç saatimi alıyo temizlemek,
Büyük temizlikte de yardımcı bayan alırım olur biter...
Ben bekarken ev işi yapardım biraz ama daha çok yemek yapardım,hem merak ederdim,hem öğrenmek
isterdim hem de anneme kolaylık olsun diye,
Şu an da yemek yapmayı çok seviyorum,
Ama eğer vaktim bolsa ve yorgunsam bazı işleri erteliyorum,eşim de karışmadığı için canım istediğinde yaparım...
Sana da evlenmeden elini her işe alıştırmanı öneririm,çocuk olunca ne yaparız bilmiyorum artık...
:31:

Yess I'm very lazyyyy :))) :26:
Canim ben diyorum ya bekarken yapamiyosam evliyken nasil yapcam diyee... :14: yapinca çok güzel yaparim Allaha sukur... Mesela anneme ev islerinde her zmn yardim etmem.. kendisi ne kadar istesede edemiyorum maalesef... oda bisey demiyor.. mesela yemek yemegi severim yapmayi da severim, yapinca annem çok gzl yapiyorsun masallah der... ama yapmiyorum hiç, içimden gelmiyoo.. hep annem yapar bu yuzden.. kizim bak'ta ogren der, bende bakmayi sevmem direk kendim yapiyim isterim o da oyle sevmez.. eskiden ablam herseyle ilgilenir onunla beraber is filan yapardik her hafta o evlendi gitti... ben sönük kaldimmm onsuuz...
Ne yapabiliriim cnim bana öneriler ver nolur... :50:
Kafam çok dolu : yok su RDV bu Rdv, kardesimi okula yazdirma, is rdvum, okulum, dersler, surucu derslerim, evde ailedeki sorunlar..., arkdslar, offf daha neler neleerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Içim bunaldiii.... :59: :59: :59: :59:

Yess I'm very lazyyyy :))) :26:
Canim ben diyorum ya bekarken yapamiyosam evliyken nasil yapcam diyee... :14: yapinca çok güzel yaparim Allaha sukur... Mesela anneme ev islerinde her zmn yardim etmem.. kendisi ne kadar istesede edemiyorum maalesef... oda bisey demiyor.. mesela yemek yemegi severim yapmayi da severim, yapinca annem çok gzl yapiyorsun masallah der... ama yapmiyorum hiç, içimden gelmiyoo.. hep annem yapar bu yuzden.. kizim bak'ta ogren der, bende bakmayi sevmem direk kendim yapiyim isterim o da oyle sevmez.. eskiden ablam herseyle ilgilenir onunla beraber is filan yapardik her hafta o evlendi gitti... ben sönük kaldimmm onsuuz...
Ne yapabiliriim cnim bana öneriler ver nolur... :50:
Kafam çok dolu : yok su RDV bu Rdv, kardesimi okula yazdirma, is rdvum, okulum, dersler, surucu derslerim, evde ailedeki sorunlar..., arkdslar, offf daha neler neleerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Içim bunaldiii.... :59: :59: :59: :59:

Canım senin şu an başka sorumlulukların var,okul,sürücü kursu vs. ondan dolayı çok bunalmışsın,

Bu durumda zaten hiç kimse iş yapmak istemez,evde yapan biri varsa tabi,

Yani bu sen tembelsin diye değil merak etme,

Okulu bitir,ehliyetini al,sonra vaktin olunca yemmek de yaparsın kariyer de ,:1:

Bak ben de okula giderken ya da bekarken çalıştığımda senin gibiydim,haftasonunu iple çekerdim ve

annem ablam işleri hallettiği için pek iş yapmazdım,

Sadece evleneceğim zaman biraz yemek öğreneyim diye yemek yapmaya başladım,hem zevkli oluyo,

Öyle öyle alışıyo insan,ee şimdi de evlisin mecbursun illa bişeyler pişiriyosun yani,:34:

Sorumluluk senin üzerinde olunca tembellik edemiyo bazen,

Sen okulunu bitir,yaşın küçük sanırım,ev işlerini de vaktin oldukça yaparsın ok?
:40:

benımde ev suan temızlenmeyı beklıyor of hıc cnm ıstemıyor ya akşama ne pişirecem derdi de cabası:(

:60::60::60::60: nen altı üstü bi oda uyuşuk şey. benim o saydıklarından tam 4 tane var. oğlumun odası allah versin. bi oda olsa yalar yutarım valla

Canım senin şu an başka sorumlulukların var,okul,sürücü kursu vs. ondan dolayı çok bunalmışsın,

Bu durumda zaten hiç kimse iş yapmak istemez,evde yapan biri varsa tabi,

Yani bu sen tembelsin diye değil merak etme,

Okulu bitir,ehliyetini al,sonra vaktin olunca yemmek de yaparsın kariyer de ,:1:

Bak ben de okula giderken ya da bekarken çalıştığımda senin gibiydim,haftasonunu iple çekerdim ve

annem ablam işleri hallettiği için pek iş yapmazdım,

Sadece evleneceğim zaman biraz yemek öğreneyim diye yemek yapmaya başladım,hem zevkli oluyo,

Öyle öyle alışıyo insan,ee şimdi de evlisin mecbursun illa bişeyler pişiriyosun yani,:34:

Sorumluluk senin üzerinde olunca tembellik edemiyo bazen,

Sen okulunu bitir,yaşın küçük sanırım,ev işlerini de vaktin oldukça yaparsın ok?
:40:

19 yasindayim Azulcum :) :8:

:52: :52: :52:
Ayyyy cevabina bayildiiimmm kizzzz :)))))
haklisin yaaa ALTI ustu BI oda ne kiii :D :D:D :62:
Cok tatlisin yaaa :)))
:64:

:54: :71:
ben temizik yaptığım zaman sırtım keselenmiş gibi hissederim valla. üstüne bide banyo oh misler gibi. sonra bi çay ver elini dersler. sana başarılar canım. sende çok tatlısın. :71:

Back
X