- Konu Sahibi esmergirl356
Merhaba KK'nin güzel hatunlari :) 
Simdi size bir sey sormak isterim, konuyu dogru yere açtim mi bilmiyorum ama :)
Siz evinizde göreceginiz isleri nasil yapiyorsunuz ? yani illa evli bayanlara sormuyorum... ben bekarim... mesela kendi odami düzeltmem lazim... daginik olsada neyin nerde oldugunu biliyorum...:)
Hep kalkiyim düzeltigim diyorum... bastan asagi temizlemek istiyorum... hersey yerleri yerinde, ve hiç birseye yaramayan seyleri çöpe atmak !!! ama üseniyoruumm...motivasyon yok... birde nedense size de oluyor mu bilmiyorum... benim enerji aksam geliyo :)))
yani aksam oturcagima kalkar temizlemeye baslarim halbuki gun içerisinde zamanim vardi.... Liste yap diceksiniz... içimden hiç liste yapmak gelmiyo
ünv ögrencisiyim, birde evin kagit küregiyle ben ilgilenirim, rdvular filan... acaba ondan mi ?
Bende anlamadim...
ama yardimci olursaniz çok sevinirim...
Beni okuyanlar evet siiiz :)))) lütfen cevap yazin biitanee bii
Sizleri Seviyorum. :)

Simdi size bir sey sormak isterim, konuyu dogru yere açtim mi bilmiyorum ama :)
Siz evinizde göreceginiz isleri nasil yapiyorsunuz ? yani illa evli bayanlara sormuyorum... ben bekarim... mesela kendi odami düzeltmem lazim... daginik olsada neyin nerde oldugunu biliyorum...:)
Hep kalkiyim düzeltigim diyorum... bastan asagi temizlemek istiyorum... hersey yerleri yerinde, ve hiç birseye yaramayan seyleri çöpe atmak !!! ama üseniyoruumm...motivasyon yok... birde nedense size de oluyor mu bilmiyorum... benim enerji aksam geliyo :)))

ünv ögrencisiyim, birde evin kagit küregiyle ben ilgilenirim, rdvular filan... acaba ondan mi ?
Bende anlamadim...
ama yardimci olursaniz çok sevinirim...
Beni okuyanlar evet siiiz :)))) lütfen cevap yazin biitanee bii