- Emoji Skoru
- 32.033
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.061
Canlarım nasılsınız
Geçmiş yapamıcam sayfalar uçmuş maşallahBugün işim çok yok, dün köşe bucak temizledim.
Makinaya çamaşır atıcam, ıslakları astım, kuruyanları katlayıp yerleştiricem, yine üstten bir süpürürüm
bu kadar. Hı birde yemek var
İyisindir canım umarım kusura bakma canı m cevap veremedimHoşbuldum tatlım
Ohh valla üzerinden büyük yük kalkmıştır şimdi ütü bitmiş kuşgibi afifsindirKızlar çok şükür ütü bitti
Eşim de banyo yapti gitti
Kuruyan çamaşırları katladim
Annem kızımı parka goturucekmis
Ben de o arada mutfak dolaplarıni duzenlerim
Bu arada vuslatim hoşgeldin
Benim eşimide tek ütü yapsın başka bişey istemezdım doğrusuben bugün hiç bişey yapmadımeşim ütü yapıyo ben pc nin başındayım kalkayımda salonu süpürüp yemek yapayım.akşama k.valide geliyo
Çamaşırlarımı katlayım yerleştirdim..
Buzdolabını iç dış sildim.. yıkanacakları yıkadım..
İçini yerleştirdim..
Komşum çaya çağırdı ona gittim oturduk sohbet ettik yeni geldim..
daha almadık daha doğrusu ne alacağımıza karar veremedikoy oyyy tebrik ederim pasamine hediye aldiniz kiz kuzuma
Ya bu papatya mesaj sayısına göremi oluyo
Hıııııım anladımdaha almadık daha doğrusu ne alacağımıza karar veremedik
şu kalplerin üstündeki çiçek isimlerini diyosan evet mesaj sayısına göre değişiyo
iyi akşamlar kızlarrrrrrr....bugün çok yoğundu benim için.....gecen hafta alışverişe gidememiştim bu hafta eşimle bir çıktık daha yeni eve geldim.....bu arada bugün şöyle birşey aldım sanki daha önce konusu geçmişti......nasıl kızlar ne işe yarıyor bu kullanışlı mı?
Eki Görüntüle 617004
Hıııııım anladımben 2kalmışım
Ben fazla düşünmüyorum
Ablamda vardı ama hiç elinde görmedim
Sen bi dene bizimlede paylaş
ya ne bilim çok güzel kıl ,toz topluyormuş.yani kızlar öle demişlerdi..bende alayım dedim saçım çok dökülüyor çünkü.......
Bıkaç gün kullan anlarsın Ozaman bize bildirisin
tamam canım....tanem ben sana birşey soracağım geçenlerde sultan lokumu yapmıştınız ya sence pudingli mi güzel olur yoksa muhallebili mi? birazdan yapacağım da hangiisi daha güzelse onu yapayım dedim.....
Yaaa canım ben denemedim adını çok duydum çok met etmişlerdi
Aşk yapmış o beğenmiş o vanılyalı putikle yapmadığını söyledi
yanlış hadırlamıyosam valla ünü bütün kk aldı bızide yapmak farz oldu
hosgeldin canimay ne guzel oynuyolar demek sen de islerini rahat rahat yaparsin iste fena mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?