En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Canlarım nasılsınız
Geçmiş yapamıcam sayfalar uçmuş maşallahBugün işim çok yok, dün köşe bucak temizledim.
Makinaya çamaşır atıcam, ıslakları astım, kuruyanları katlayıp yerleştiricem, yine üstten bir süpürürüm
bu kadar. Hı birde yemek var

Ya benim cadı buraya gelince gıcıklık yapıyor başlıyor hemen ağlamaya
illede yanıbaşında olucam:95::95::95::95:

Hoş geldin canım

temizlik çoktan bitti.... Kuruyan çamaşırları katlayacağım ha birde ütü yapcam. Ne yemek yapsam die düşünüyorum. :))))

Kızlar çok şükür ütü bitti
Eşim de banyo yapti gitti
Kuruyan çamaşırları katladim
Annem kızımı parka goturucekmis
Ben de o arada mutfak dolaplarıni duzenlerim

Bu arada vuslatim hoşgeldin

ben bugün hiç bişey yapmadımeşim ütü yapıyo ben pc nin başındayımkalkayımda salonu süpürüp yemek yapayım.akşama k.valide geliyo

Çamaşırlarımı katlayım yerleştirdim..
Buzdolabını iç dış sildim.. yıkanacakları yıkadım..
İçini yerleştirdim..
Komşum çaya çağırdı ona gittim oturduk sohbet ettik yeni geldim..

Hoşbuldum tatlım
İyisindir canım umarım kusura bakma canı m cevap veremedim
eltim sarma yapıyormuş yardıma çağırdı apar topar gittim
Kızlar çok şükür ütü bitti
Eşim de banyo yapti gitti
Kuruyan çamaşırları katladim
Annem kızımı parka goturucekmis
Ben de o arada mutfak dolaplarıni duzenlerim

Bu arada vuslatim hoşgeldin
Ohh valla üzerinden büyük yük kalkmıştır şimdi ütü bitmiş kuşgibi afifsindir
ben bugün hiç bişey yapmadımeşim ütü yapıyo ben pc nin başındayımkalkayımda salonu süpürüp yemek yapayım.akşama k.valide geliyo
Benim eşimide tek ütü yapsın başka bişey istemezdım doğrusu

İyi yapmışsınız bazen insan istiyor hep evde otur olmuyor işte iyi bır komşun olması negüzel

Kızlar eltıme yardıma gittim geldim mutfağın duvarını sildim şimdi kızı yıkayacağım yemek yokk bu gün

iyi akşamlar kızlarrrrrrr....bugün çok yoğundu benim için.....gecen hafta alışverişe gidememiştim bu hafta eşimle bir çıktık daha yeni eve geldim.....bu arada bugün şöyle birşey aldım sanki daha önce konusu geçmişti......nasıl kızlar ne işe yarıyor bu kullanışlı mı?

daha almadık daha doğrusu ne alacağımıza karar veremedik

şu kalplerin üstündeki çiçek isimlerini diyosan evet mesaj sayısına göre değişiyo
Hıııııım anladım ben 2kalmışım

Ben fazla düşünmüyorum
Ablamda vardı ama hiç elinde görmedim
Sen bi dene bizimlede paylaş

Son düzenleme:
Hıııııım anladım ben 2kalmışım

Ben fazla düşünmüyorum
Ablamda vardı ama hiç elinde görmedim
Sen bi dene bizimlede paylaş

ya ne bilim çok güzel kıl ,toz topluyormuş.yani kızlar öle demişlerdi..bende alayım dedim saçım çok dökülüyor çünkü.......

Bıkaç gün kullan anlarsın Ozaman bize bildirisin

tamam canım....tanem ben sana birşey soracağım geçenlerde sultan lokumu yapmıştınız ya sence pudingli mi güzel olur yoksa muhallebili mi? birazdan yapacağım da hangiisi daha güzelse onu yapayım dedim.....

tamam canım....tanem ben sana birşey soracağım geçenlerde sultan lokumu yapmıştınız ya sence pudingli mi güzel olur yoksa muhallebili mi? birazdan yapacağım da hangiisi daha güzelse onu yapayım dedim.....

Yaaa canım ben denemedim adını çok duydum çok met etmişlerdi
Aşk yapmış o beğenmiş o vanılyalı putikle yapmadığını söyledi
yanlış hadırlamıyosam valla ünü bütün kk aldı bızide yapmak farz oldu

karıştırdım desene
o zaman kim yaptıysaaa bana fikir versinnnnnn

hosgeldin canimay ne guzel oynuyolar demek sen de islerini rahat rahat yaparsin iste fena mi

hoşbulduk canım özlemişim seni azerinim..dağıtarak oynadıkları için biraz fazla iş çıkıyo..bak kk ye yazdım sizi deyince topladılar ama
ben planlara uydum gibi.. banyoyu sildim wc lavabo tamam.. mutfak tezgahı ve ocagı da parlattım çamaşırlar yıkandı balkonu sildim çamaşırları astım ..bi makine daha attım banyo paspasları yıkandı kuruttum serdim.. pazara gidemedik ama oğlanla eşim markete gitti süt aldılar yoğurt mayalanacak sütlaç istiyo eşim yapıcam..
şimdi oğluşumla oynıcam ilgi istiyo sanırım..görüşürüz canlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…