En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hımm hayırlısı canım ama ben yınede kendımı cok kaptırmım dımı sonra hayal kırıklıgı olmasınn...

Senı anlıyorum tatlım benim oğlum tedavile oldu her ay bır umut beslıyosun
Sen kendini 2 sinede hazırla
Rabbim bu gecenin hürmetine olur insaallah

Günaydın fıstıklı lokumlarim
Benim ev berbat durumda bu gün iyice temizlemem gerek
Neler yapıcam
Yatağı topladım yatak odası supurulup silinecek tozu alınacak dün cekmeceleri dolapları duzenlemistim
Wc lavabo güzelce ovulacak yeri silinecek aynası silinecek
Bulaşık yikanacak mutfak supurulup silinecek
Pencerenin onu silinecek dolapları üstten silinecek
Diğer odalar supurulup silinecek tozu alınacak
Akşam için yemek yapılacak
Toplam 3saatim var ben kaçar

canım nasılsın neredesin biz neden karşılaşmıyoruz bana dua ettin mi? bebişler nasıl? sen nasılsın? kış nasıl geçiyor? of yoruldum sen hepsine cevap ver artık tek tek..:)

günaydınnnnnnnnn evimi topladım tuvalet banyomu yıkadım çamaşırlarımı serdim diğerleriini topladım katladım yerleştirdim banyomu yaptım kahvaltımı yaptım
ama evi süpürmedim içimden gelmedi

maşaallahhh kaçta uyandın di bakem
h abu arada hanımlar ofisteki koltuğumdan ev işleriyle uğraşan hanımlara yazmakta pek komik oluyo ama naparsın azi işte sanki biz arkadaşı değilmişiz gib sadece size özel konuaçtı kardişim
ve son olarak bu estoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş neden bana cevap vermiyo

azi o estoşa süle ben onunla daha konuşmam
agedeşleriyle konuşup gitti gördüğün gibi bana cevap yazmadı yaneeeeeeee

Hayırlı sabahlar şekerparelerim.. Nasılsınız?
Bu sabah hiç mutlu kalkmadım.
. Rüyamda kocam kumar oynuyordu.. rüyamda ağlıyormuşum ki gerçekte de kendi ağlama sesime uyandım...
Bugün benim pek işim yok.. Zaten oruçluyum..
Ramazanda tutamadım lohusa olduğum için onları tutuyorum.. Siz neler yapıyorsunuz..

Kolay gelsin canım...

Günaydınlarrr
Kızlar Bugün bende hastayım :2:kızım biraz daha iyi ama benim halim noolur bilmiyorum:2:

Günaydın canım.
. Çok geçmiş olsun.. Dikkat etmek lazım salgın var herhalde..
Kız çocuklarından idrar almak zor gerçekten.. bizim kızda hastalandı.. çok ağlıyordu.
:84: dr. idrar yolu enfeksiyonlanmış olabilir tahlil yapalım dedi.. bekle bekle yok kukusuna torba gibi bişey yapıştırdı içine işesin diye.. benim kucağıma işedi.. eşim gitti tekrar aldı yaptıştırdık açtık alrını yapsın diye yapmadı.. altını kapattım torba yapışıkken açtık hemen işemiş.. az bişey torbada gerisi bezde.. eşim koşa koşa gitti hastaneye.. çok şükür bişey çıkmadı...

Bende raporumu vereyim işe girişiyim evi toplıycam, buzdolabını temizliycem ,kalan yastıklarımı makinaya atıcam ,yatak örtümü ütülüycem. Wc ovucam, banyoyu silicem ,yemek yapıcam

Günaydın hanımlaaarrr..
O kadar yorgunum ki..
Öksürük ve kusmaktan uyuyamadık gece
Kızım çok fenaydı yaa, "ateşliydik" yine
Randevu aldım kendi dr'muza..
Ne zaman "bu sefer çok kötü değil, özele para vermeyelim" desem, mutlaka 1-2 hafa içinde o özeli görüyoruz
Yavrum iyi olsun da, hiç umrumda değil ücreti...

Tanem, benim kızdan da istenmişti idrar tahlili, üstelik 1 yaşında yoktu..
Anneme gittim, hastane yakındı (o zaman ayrı oturuyorduk)..
Uyuttuk, bezi açık üstü örtülü..
Uyanmaya yakın o bardak gibi kaplar var ya, onu tutusuna tuttu annem...
"Uyanınca hemen yapar" demişti ve cidden uyanır uyanmaz aldık çişini
Aklında olsun, kolay olmuştu yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…