En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hoşgeldin estoşum nasılsın özlettin kendini
iyiyim cnm aynı işte
hemi de nasil estos Allahtan baska sey istesymisim olacakmis
bebeler nasil bu arada
iyiler cnm
karne heyecanımız var bu aralar cuma gününün bekliyoruz
Yok CNm bende öyle bi ben ne beni benim haberim yok kim ben aldırıyoki...

yaa biri sormuştu ben aldıran var mı nasıl oluyo fln diye

ama kim olduğunu hatırlayamıyorum

neyse kızlar ben gider

kuzular bu avatarim mi daha guzel yoksa daha onceki mi:26:

Ben bunu seviyom azerinim bu kalsın
Dünden sonra bugün kendime pek iş bırakmadım silikon yastıkların var onları makinaya atıcam ,elektrik süpürgemi temizliycem,balkonumu silicem,bide dünden çorbam ve pilavım var yanına tavuk ve salâta yapıcam

aşkitom sana katılıyorum bende bunu çok seviyorum kızlar biraz sonra diş çektirmeye gidicem lütfen dua edin bana

kuzu silikon yastigi makineye atarken aman dikkat deterjanini az koy:26:ben bi keresinde atmisdim makineye yastiklari bi baktim deterjan doken gozunden deterjanlar kopurup akiyoacaip kopurtuyo deterjani

kuzu silikon yastigi makineye atarken aman dikkat deterjanini az koy:26:ben bi keresinde atmisdim makineye yastiklari bi baktim deterjan doken gozunden deterjanlar kopurup akiyoacaip kopurtuyo deterjani

Doğru CNm ben ilk yıkıycagmda üstünü okumuştum deterjansız yıkayın yazıyordu bende çok az bişey attım bişey olmadı
Seninkide kötü bi anı olmuş azerinim en azından öğrenmiş oldun fenamı

inşallah hissetmem canım
merak etme canim igneden once uyusturmak icin fis fis bi ilac var soyle ondan puskurtsun once sonra igne vursun
o zaman igneyi bile hiss etmiyosun

hehe hic sorma kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…