En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
iyi aksamlar canım yalnız yalnız takılıyorum ben napimmm sen nasılsın

Tek korkmuyomusun CNm ben yatamazdımda tek :18:
Bende oturuyom tv ye baktım biraz yemek yedik bulaşıkları yıkadım çay içtik yine yerleştirdim makinaya
Mehmet Ali brand a üzüldüm Allah rahmet eylesin

Tek korkmuyomusun CNm ben yatamazdımda tek :18:
Bende oturuyom tv ye baktım biraz yemek yedik bulaşıkları yıkadım çay içtik yine yerleştirdim makinaya
Mehmet Ali brand a üzüldüm Allah rahmet eylesin

yok canım korkmuyorum öyle bi sıkıntım cok cok sukur sıkılıyorum sadecee evet ya bende uzuldum allah rahmet eylesinn

Görümcem aradı 2 saatr onla konuşuyorum telin şarjı bitti yoksa sabahlıycaktık
Azerinim de bu akşam ugramadı neden acep kocişiylemi ilgileniyo

gec olucak sanirim cevap ama yine de icimde kalmasin soyliyim bence yatak odasini topla
bu arada hosgeldin topigimize canim
kimse kalmamış topikte ama ben yinede sorayım kızlar haftaya pazar kocişin doğum günü var heves ettim şeker hamurundan pasta yapayım dedim aranızda şeker hamuru yapmayı bilen var mı?
canim istersen keki icin cok guzel tarif vere bilirim sana kizlar bilir benim pastalarimiyumusacik oluyo kekbi de mikrodalgan varsa cok guzel yaparsin seker hamurunu yoksa sekerler zor eriyo birazcik
Görümcem aradı 2 saatr onla konuşuyorum telin şarjı bitti yoksa sabahlıycaktık
Azerinim de bu akşam ugramadı neden acep kocişiylemi ilgileniyo
ay ben de hic sevmem ya telde 3 saat konusan insanlari bi de laf bitiyo ama kurcaliyolar bi sey bula bilirmiyim diye
ben disciden direk annemlere gittim gec geldik zaten agzim uyusmus bi de 2 saat oyle agzim acik durunca cenem iyice agridi kizi uyutunca uyuya kalmisim ben de
neyse ki bitti doktorla isim

Benim de var öyle bi aile dostum açar 1saatte yakın tel konuşur
Geçmiş olsun merakla beliyorum mıkro dalga da pişen keki
Burada günaydın

kizceler cok isim var
once kizimi doyurucam
sonra yatak odasini toplicam
bulasik yikanacak
mutfak dip kose supurulup silinecek
beyaz esyalarin ustleri silinecek
kapinin onu supurulup silinecek zaman kalirsa dis kapiyi da silicem
sonra odalar supurulup silinecek toz alinacak
ha bi de wc lavabo ovulacak

Kolay gelsin bende şimdi kahvaltı hazirlayıp işlere koyulayım

sakura ütüyü boşver ya o kadar vakitini harcama bak ben şimdi yapmıyorum eskiden çorapları bile ütülerdim
şimdi güzel çırpıp asıyorum ütülü gibi oluyo zaten düzelterek katlayınca sadece gömlek ve kumaş pantalonları,kumaş etekleri ütülüyorum.
nevresimleri de katlayıp asıyorum üçe dörde çevire çevire kurutuyorum en kolayı ya eskiden çok vakit harcıyodum
gecen zaman ömürden gidiyo, canına yazık.

kızlar ancak okuyorum yazdıklarınızı hem misafir vardı hem cocuk hasta diş yüzünden kusura bakmayın ok

Günaydın kızlar benimde çok işim var
Ev toparlanacak
Dip köşe mobilyaların altı süpürülcek ,silincek
Toz alınacak
Mutfak dolapları ve eşyaları silicek ,kapıların tozu alınacak
Wc banyo ovulacak ve yemek yapılacak

gunaydin askitom senle de dip kose temizligimiz hep ayni zamana denk geliyo
nasıl beceriyosun canım ya bana da öğret ben ücretsiz izindeyim bi saldım ki anlatamam.
buraya bakım yapıp onu da mı yazsak belki motive oluruz ya
gunaydin bebekimnasilsin
biz ara sira yaziyoruz ya iste utu yaparken yuzume sunu surdum maske olarak falan diye sen hep takip edemedigin icin goremiyosundur
senin cildin nasil kuru mu yagli mi:26:
bak sana cok guzel bi maske soyliyim
1 tatli kasigi bal 1 yemek kasigi yogurt karistirip sur yuzune 20 dakika beklet sonra ilik suyla yika
her gun yapiyosun ayin sadece 15 gunu yapip 15 gun dinlendir yuzunu
dinlendirdigin gun de losyon olarak salatalik suyuyla sil yuzunu

Son düzenleme:
kolaymış canım valla yaparım artık nasıl işe yarıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…