- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.161
maaşallah, doğumdan sonra kıllar azalıyor ben de öyle oldu en azından ben hamilelikte kıllarla uğraşmaktan çok çektim bu yüzden 2. ebebği nasip olursa hemen arkasına düşündüğüm için öncelikle şu kıllardan kurtulmam gerektiğine inandım hem bebekle kuaföre git gel ağdaya zor oluyor bu yüzden en iyisi buydu, bana sorarsan gebelikten önce hallet derim kıl işini.koca göbekle çok zor oluyor çünkü.
Evet yaa beden temizliği gibi bişey insan kedini rahat hissediyor
Gitmeyi düşünÜyorum ama sizlerin ağzından duyunca daha iyi oluyor
Kaç seyans gidiniz??
Ya canım öylemi bi arkadasımda lazer yapmıştı doğumdan sonra kıllar çıkmaya baslamış bende yapıcakken vazgeçmiştim demekti kişiden kişiye fark ediyo dediğin gibi hamilelikte agdayla uğraşmak çok daha kötü olacaktır en iyisi şimdiden yapmak
benim 7. seans olacak canım haftaya gideceğim son olur herhalde çünkü kasımın sonunda yaptırdım daha bir şey yok olanlarda ayva tüyü derler ya öyle göze batmıyor yani çok dikkatli incelersen fark ediliyor haftaya gideyim bakalım ordaki bayan ne derse ona göre artık
onun gittiği cihaz IPL dir kesin çünkü ancak bu cihazda yapılan kıllar bi zaman sonra çıkıyor, hele normal doğum yapacaksan ya hazırlıksız yakalanırsam korkusu oluyo sonuçta kıllar uzamadan alamıyosun ya kıllı yakalanırsam doğuma diye korkuların başlıyoçok şükür ben temiz yakalandım ama doğum yaklaştığı günlerde hep dua ettim bir kandil günü doğurayım diye bir de kılsız olayım diye ikisde kabul oldu çok şükür
CNm kalbimden rahatsızım ben doktorum hamile kalırsam sezaryanla doğum yapabileceğimi söyledi ama yine temizlik gibisi yok her an hazırlıksız yakalanabilirsin özellikle gebelikte çok zor olacağını düşünüyorum bende araştırıp başlıcam inş. Kurtuluruz şu kıllardan
kimse kalmamış topikte ama ben yinede sorayım kızlar haftaya pazar kocişin doğum günü var heves ettim şeker hamurundan pasta yapayım dedim aranızda şeker hamuru yapmayı bilen var mı?
kızlar akşama ne yeemek var?
canım yemek tarıflerı bolumunde yazıyodu bı kac tarıf ben bakmıstım lokumla yapan var marshmallow sekerle yapan var hanı harıbonun falan oluyo ya yumusak sekerlerı onlardan bı bak ıstersenn
benim kociş nobetcı yalnızım aksam ne olsa yerım modundayımmm
yaparsın canım sen ben güveniyorum sanabaktım canım buldum yapmayı deniycem bakalım inşallah becerebilirim olmadı güllüoğlunun yoları görünür banayaptığım gibi eklerim buraya ama öncesinde bir kaç süsleme malzemesi almam lazım
ohh süpermişş rahatsın sen bugün
yaparsın canım sen ben güveniyorum sanaolmadı dediğin gibi yaparsın
yemek konusunda evet ama kociş nöbetçi oldugunda genelde mutsuz oluyorummmm
evet can sıkıcı oluyor yalnız akşamlar bende genelde sık olmaz çok nadirdir ama bilirim o duyguyu, eşin ne iş yapıyor canım?
evet kesinlikle...astsubay canım.. seninki ne iş yapıyor??
Walla bende dünden kalma yemekler var lahana sarması mercimek çorbası bide salata yaparım bu günü böyle geçiririz
benimkinin kendi işi canım iç çamaşırı toptancısı mahmutpaşada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?