- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.121
kimseler yok mu yaaa bir benmiyim iş yapmaayannn![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimseler yok mu yaaa bir benmiyim iş yapmaayannn![]()
ayy kızlar bu bir mucize benim için halımı sildim burdan aldığım tarifle veee tertemiz oldu inanamıyorumdenemediğim şey kalmamıştı yıkamayada vermiştim bir geldi halı leke aynı duruyordu artık umudumu kesmiştim halıdan
üstelik ne lekesi olduğunuda anlamadım ama şimdi tertemiz olmuş çokk mutluyum teşekürlerrr
![]()
ben corbami pisirdim kaseye doktum kizim icin simdi soguyo onu yedirip uyutunca damlarim yine![]()
gule gule kirlet canim topigimizin birilerine yardimi olmushsa ne mutlu bize
bu arada ben de mi yapsam bu karisimdan patsy ve yaren duymasin:18::18::18:![]()
Güle güle kirlet cnm
Bu karışımın yok etmediği leke yok gercekten halılar koltuklar Miss gibi oluyoo![]()
kimseler yok mu yaaa bir benmiyim iş yapmaayannn![]()
kızlar ben kaçar.malum yere geldi sıra.orası olunca erteledikçe erteledim,ama kaçış yok,el mahkum yapacağım..hemde böylebir yandan yapacağım bir yandan
:43 görüşürüzzz
![]()
ay napıcak bu kıs
biri bana da söylesin.
döndüğümde okurum yazın siz:18::18::18::18::18:
oh ohhh insan bi rahatliyo dimi ev temizleninceherkese selam kızlar geçmişe bakamadım bayağ kaynatmışsınız, ben bugün çok hamarattım sabah 9da kalktık bebişimi besledim koydum anakucağı salıncağına evi topladım havalandırdım, mutfağı temizledim, banyoyu temizledim, toz aldım, süpürdüm dip köşe, sildim, yine bebişimi besledim yatırdım, bebişin beyaz çamaşırlarını yıkadım kurutma makinesine attım şuan 2. posta bebişin renklileri yıkanıyor, sonra banyo halılarını atıcam yedeklerini serdim banyoya şuan evim mis gibi ohh be dünya varmışşş....
yok bacim o karisimi yapamam bizim burda aspirin yoköyle söyleme azim
bizler hep dışarıdayız
sizler daha çok evdesiniz evdeki her detayın kirini pasını lekesini görmeniz rahatsız olmanız çok doğal. Ayrıca çalışna hanımlarda evlerine temizlikçi çağırınca o kadınlarda aldıkları parayı hak etmiş olmak adına boca ediyorlar evin her köşesine çamaşır sularını deterjanları.
bu konuda haklı ya da haksız aramak diye bi duruşum yok benim.
temizlik bir ihtiyaç. Kimyasal temizlik maddeleri şuan en yaygın kullanımda olanlar. bunlar zaten değişmez gerçekler. Ama bi gerçek daha var. Denizlerde karalarda nesillerin soyu tükeniyor. Solunum yolu hastalıkları, akciğer rahatsızlıkları, kanser gibi hastalıklarda geçen yüzyıllra oranla yüzde 5000 artış var. bu deli gibi bir rakam.
Pislikten vebayı görmüş bu dünya şimdide temizlikten kanseri, kirlenmeyi, yok olmayı görüyor.
Ben de diyorum ki insan olarak artık bi ortasını bulalım. Ve her büyük şey küçük bir hareketle başlar. En azından evlerden başlanabilir, değil mi?
Bu arada yap karışımını abartmadan tabi:):):)![]()
en zoru da intikam izlemek degil mi cornellamben uyandığımdan beri hiçbir şey yapmadımama yapacağım elbet:) geçen gün malum vucüt temizliğimi yapamamıştım..onu yapıyorum sırayla
sonra;
yatak odası,salon toplanacak
bulaşık makinası boşalacak,boşaldığına pek sevinmesin yeniden dolacak
sonra yemek yapılacak(et haşlama,pilav,salata)
çamaşırlar toplanıp,katlanacak
kociş gelecek
yemek hazırla, mutfağı topla,intikam izle,yat uyu![]()
ben de uyuttum cadiyi hemen karnimi doyuriyimCadı uyuduhemen mutfağa geçip
Toplayıp çorbayı üstüne koyorum![]()
kızlar ben kaçar.malum yere geldi sıra.orası olunca erteledikçe erteledim,ama kaçış yok,el mahkum yapacağım..hemde böylebir yandan yapacağım bir yandan
:43 görüşürüzzz
![]()
oh ohhh insan bi rahatliyo dimi ev temizlenince
ay ben de su banyo halilarina bayiliyorum ama benim heruf hic sevmez banyoda hali mi olurmus diyip duruyo
yok bacim o karisimi yapamam bizim burda aspirin yokanlicagin devlet olarak kimyasallara karsiyiz
en zoru da intikam izlemek degil mi cornellam
ben de uyuttum cadiyi hemen karnimi doyuriyim
git gitbi yandan bizle konusup bi yandan agda yapiyosun ay simdi pc yi yapis yapis yapmisindir sen
![]()
senin herüfte alemmiş neden olmasın ki çok ta güzel duruyor olsun al ser sen konuşsun dursun
hemde nasıl rahatladım temizlik bitince, bende bi banyo yapmalıyım aslında ama, fena ağırlık çöktü pc başına oturuncabu arada kızlar haftaya cuma komple lazer epilasyona başlıyorum kıllara ölüümmm
![]()