- 8 Aralık 2011
- 45.106
- 161.308
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.141
en guzeliestos da gidiyodu bi ara nasil oldu bilmiyorum:44:
o zaman bos durma al sana guzel bi sarkisaat 2 de ders var merak ettim neler kaynatmışınız diye bi bakım dedim cıkıcam hemen
cornella kolay gelsın canım ben hıc beceremiyorum o işleri yaaaaa:18::18:
saat 4 te görüşürüz kızlar ayrılmayın bi yeree
anam uyandi mi:18::18:benim kiz uyanmasin diye nefes bile almiyorum korkumdanWee uyandı cadıbı yemeği koydum üzerine
Şimdi ayağıma tekrar aldım salıyorum bakayım artık
Bende gidecem araştırıyorum makınadan makınaya fark ediyormuş
Tecrübeli olanlar bi paylaşsın kızlarrr
evet canım fark ediyor ben çok araştırdım ilk seansım haftaya alexandrie cihazı en iyisi, IPL var birde bu sadece ışın veriyor kalıcı değil yani. eşimin halasının kızı gidiyor o son derce memnunde bende yazıldım oraya deneyimlerimi payşlaşırım sizlerle.
Gelirse bı bakayım canımestosa ozelden yaz istersen o gidiyodu:26: sanirim faydasini da goruyodu canim
evet canım fark ediyor ben çok araştırdım ilk seansım haftaya alexandrie cihazı en iyisi, IPL var birde bu sadece ışın veriyor kalıcı değil yani. eşimin halasının kızı gidiyor o son derce memnunde bende yazıldım oraya deneyimlerimi payşlaşırım sizlerle.
ilk su cizelgedeki benim adam lafina cok guldum ya alemsin
Gelirse bı bakayım canım
Tamam canım bende yazı beklıyom okul tatil olunca kızı rahat ablasına bırakırım dıye
Bu arada araştırıyorum işte sağol
Güle güle kirlet cnm
Bu karışımın yok etmediği leke yok gercekten halılar koltuklar Miss gibi oluyoo
gule gule kirlet canim topigimizin birilerine yardimi olmushsa ne mutlu bize
bu arada ben de mi yapsam bu karisimdan patsy ve yaren duymasin:18::18::18:
Çok sürmüyormuş 10 bilemedin 20 dakika tabi git gel desek 1saat1/5saatı bulurnapiyim herkes sevgilim felan yazmış bende bi değişiklik olsun dedim
bende benim bızdığı bi anneme bi kayınvalkideme bırakırım diye düşündüm.
Kızlar raporumu vereyim evi topladım süpürdüm ütümü yaptım balkonumu sildim mutfağı topladım temizleri dizdim kirlileri attım wc yi ovdum yemeğimi yedim oturuyom
Bende dogum yaptıktan sonra gitmeyi düşünüyorum lazere çünkü doğumdan sonra hormonlardan dolayı tüyler vücutta çoğalıyormuş nefret ediyorum kıl tüy işinden kadınların işi çok zor yaaa
Çok sürmüyormuş 10 bilemedin 20 dakika tabi git gel desek 1saat1/5saatı bulur
Ohhh aşktom yınevar
Tabı canım bende doğumlarımı tamamladım o yüzde gidiyorum
Kurtulmak istiyorum :84::84::84:gerçi çok kıllı değilimde
Yınede seviyom
ben gidiyorum canım geçen sene şubatta başladım koltuk altı ve genital çok memnunum nerdeyse hiç tüy kalmadı alexsandra cihazın adı tavsiye ederim hiç ağdayla falan uğraşmaya değmez
Kızlar raporumu vereyim evi topladım süpürdüm ütümü yaptım balkonumu sildim mutfağı topladım temizleri dizdim kirlileri attım wc yi ovdum yemeğimi yedim oturuyom
Bende dogum yaptıktan sonra gitmeyi düşünüyorum lazere çünkü doğumdan sonra hormonlardan dolayı tüyler vücutta çoğalıyormuş nefret ediyorum kıl tüy işinden kadınların işi çok zor yaaa
Evet yaa beden temizliği gibi bişey insan kedini rahat hissediyor
Gitmeyi düşünÜyorum ama sizlerin ağzından duyunca daha iyi oluyor
Kaç seyans gidiniz??
benim 16 seans olacak ama kadın 8 seansta biter dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?