En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
o zaman bos durma al sana guzel bi sarkibu adam super ya
[video=youtube;uijjxhDvCRQ]http://www.youtube.com/watch?v=uijjxhDvCRQ[/video]
Wee uyandı cadı bı yemeği koydum üzerine
Şimdi ayağıma tekrar aldım salıyorum bakayım artık
anam uyandi mi:18::18:benim kiz uyanmasin diye nefes bile almiyorum korkumdan

Bende gidecem araştırıyorum makınadan makınaya fark ediyormuş
Tecrübeli olanlar bi paylaşsın kızlarrr

evet canım fark ediyor ben çok araştırdım ilk seansım haftaya alexandrie cihazı en iyisi, IPL var birde bu sadece ışın veriyor kalıcı değil yani. eşimin halasının kızı gidiyor o son derce memnunde bende yazıldım oraya deneyimlerimi payşlaşırım sizlerle.

ilk su cizelgedeki benim adam lafina cok guldum ya alemsin

estosa ozelden yaz istersen o gidiyodu:26: sanirim faydasini da goruyodu canim
Gelirse bı bakayım canım

Tamam canım bende yazı beklıyom okul tatil olunca kızı rahat ablasına bırakırım dıye
Bu arada araştırıyorum işte sağol

ilk su cizelgedeki benim adam lafina cok guldum ya alemsin

napiyim herkes sevgilim felan yazmış bende bi değişiklik olsun dedim

Gelirse bı bakayım canım

Tamam canım bende yazı beklıyom okul tatil olunca kızı rahat ablasına bırakırım dıye
Bu arada araştırıyorum işte sağol

bende benim bızdığı bi anneme bi kayınvalkideme bırakırım diye düşündüm.

Kızlar raporumu vereyim evi topladım süpürdüm ütümü yaptım balkonumu sildim mutfağı topladım temizleri dizdim kirlileri attım wc yi ovdum yemeğimi yedim oturuyom
Bende dogum yaptıktan sonra gitmeyi düşünüyorum lazere çünkü doğumdan sonra hormonlardan dolayı tüyler vücutta çoğalıyormuş nefret ediyorum kıl tüy işinden kadınların işi çok zor yaaa

Bende gidecem araştırıyorum makınadan makınaya fark ediyormuş
Tecrübeli olanlar bi paylaşsın kızlarrr

ben gidiyorum canım geçen sene şubatta başladım koltuk altı ve genital çok memnunum nerdeyse hiç tüy kalmadı alexsandra cihazın adı tavsiye ederim hiç ağdayla falan uğraşmaya değmez

napiyim herkes sevgilim felan yazmış bende bi değişiklik olsun dedim

bende benim bızdığı bi anneme bi kayınvalkideme bırakırım diye düşündüm.
Çok sürmüyormuş 10 bilemedin 20 dakika tabi git gel desek 1saat1/5saatı bulur

Ohhh aşktom yıne var
Tabı canım bende doğumlarımı tamamladım o yüzde gidiyorum
Kurtulmak istiyorum :84::84::84:gerçi çok kıllı değilimde
Yınede seviyom

Saol canım benim
Az yada çok fark etmiyo CNm ya her ay almaktan gına geliyo artık oh senin doğum işide bitti tabi Biran önce yap rahatla bende ilk çocuğu yapıyım ardından hemen başlıycam

ben gidiyorum canım geçen sene şubatta başladım koltuk altı ve genital çok memnunum nerdeyse hiç tüy kalmadı alexsandra cihazın adı tavsiye ederim hiç ağdayla falan uğraşmaya değmez

Evet yaa beden temizliği gibi bişey insan kedini rahat hissediyor
Gitmeyi düşünÜyorum ama sizlerin ağzından duyunca daha iyi oluyor
Kaç seyans gidiniz??

maaşallah, doğumdan sonra kıllar azalıyor ben de öyle oldu en azından ben hamilelikte kıllarla uğraşmaktan çok çektim bu yüzden 2. ebebği nasip olursa hemen arkasına düşündüğüm için öncelikle şu kıllardan kurtulmam gerektiğine inandım hem bebekle kuaföre git gel ağdaya zor oluyor bu yüzden en iyisi buydu, bana sorarsan gebelikten önce hallet derim kıl işini.koca göbekle çok zor oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…