En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Rabyascım bir yakınım aldırdı uzun süre önce, kolunda ve çok büyüktü..
Tek hatırladığım çok fazla kanaması olmuştu..
Bunun dışında inan hiçbir fikrim yok canım yaa..

Zaten çok çok uzun zaman oldu, ilaçlar teknoloji derken gelişti herşey..
Bahsettiğim bilek dirsek arası kolun üst kısmının neredeyse yarısını kaplıyordu..
İnşallah sorunsuzca atlatırsın canım, ufak bir şeyse kolay iyileşir diye de düşünüyorum..

kızlar bişey sorcam hiç ben aldıran varmı aranızda benim çenemde bir ben var gecen cildiyeye gittim iyi huylu alınabilir dedi estetik cerrahiden randevu aldım ama kararsız kaldım simdii bi yardımcı olunn:26:
benim bir öğrencim aldırmıştı yanağındaydı onunki ilerde sorun olabilir korkusuyla aldırdı ailesi babası dr olduğundan yaşı uygun hale gelince hemen yaptılar bir sıkıntı olmadı şimdi lise sonda
Kizlar bebekler dis cikarirken burun akintisi oluyomuydu sizlerde de gece hic uyumadik

benim oğlumda olmadı canım olmaz bence kakasının rengi değişir salyaları akar eli sürekli ağzındadır huysuzdur başka da bilmiyorum

Kızlarr Bakınn Benim Ütü Yaparken ki Halimm:9::9::9:

$0103.gif

Zaten çok çok uzun zaman oldu, ilaçlar teknoloji derken gelişti herşey..
Bahsettiğim bilek dirsek arası kolun üst kısmının neredeyse yarısını kaplıyordu..
İnşallah sorunsuzca atlatırsın canım, ufak bir şeyse kolay iyileşir diye de düşünüyorum..

benim bir öğrencim aldırmıştı yanağındaydı onunki ilerde sorun olabilir korkusuyla aldırdı ailesi babası dr olduğundan yaşı uygun hale gelince hemen yaptılar bir sıkıntı olmadı şimdi lise sonda

benim oğlumda olmadı canım olmaz bence kakasının rengi değişir salyaları akar eli sürekli ağzındadır huysuzdur başka da bilmiyorum

teşekkürler kızlar içim rahatladı cuma bi aksilik olmazsa aldırcammm o zaman :16::16:
loveli sende mi öğretmensin bransın ne???:16:

aa ben ozlerim ama seni estos:5:

aaaaaaa benim de albumler bolumunde eriste corbasi tarifim var dur ekliyim hemen linkini:52:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=28239
hem ben kurutmadan yapiyorum eristeyi:34:
ben de özlüyorum valla
sınırsıza geçme kokuları geliyo burnuma
bakalım buna ne kadar daha sabrederim deyip duruyo eşim :27::1:
kotalı net berbat ya hemen doluyor.biz de vınn kullanıyoruz...yarın süresi bitiyor bakalım kociş kontör alacak mı? almam demişti belli olmaz ona:37::37:

evet yaa bundan önce sınırsızdı modem bozuldu fln filan

bi de vınn deneyelim dedik ama

o da foss çıktı:47:

kızlar bişey sorcam hiç ben aldıran varmı aranızda benim çenemde bir ben var gecen cildiyeye gittim iyi huylu alınabilir dedi estetik cerrahiden randevu aldım ama kararsız kaldım simdii bi yardımcı olunn:26:

kızlarrrrrrr günaydınnnnnnn....:119::119::119::119:dışarda ip gibi ince ince yağmur yağıyor çok güzelll:17:
raybas canım bende bi ara aldırmayı düşünüyordu benim de belimde var rahatsız oluyordum...bir akrabamız hemşire o ve kocası aldırmıştı...soğuk sıcak uygulaması ile alındıgından bahsetmişti bana ve ben yüzünde hıc bır iz göremedim...
ancak kk da ben ile ilgili bir konu var dikişten falan bahsetmişler okuyunca çok şaşırdım:44::44::44:ama hiç ağrımıyormuş

anladım canım benim ki o kadar büyük değil küçük bişi :1::1:

geçmiş olsun cnm

benim eltim 2-3 yıl önce göbeğinin kenarındaki beni aldırdı

çünkü rengi çok değişmişti ve kanıyodu zaten bir kaç yıl içinde çıkan bir bendi

ama bi sıkıntı yaşamadan aldırdı

Kızlarr Bakınn Benim Ütü Yaparken ki Halimm:9::9::9:

Eki Görüntüle 607566

ütü yaparken bile sexy..bende paçoza dönüyorum:1::1::1::1:

ben de özlüyorum valla
sınırsıza geçme kokuları geliyo burnuma
bakalım buna ne kadar daha sabrederim deyip duruyo eşim :27::1:

evet yaa bundan önce sınırsızdı modem bozuldu fln filan

bi de vınn deneyelim dedik ama

o da foss çıktı:47:

vınn en rezalet olanı:37: ama şuan benim kullandığım 8 gb olanı..arada kapuyor ama 2-3 sn de geri bağlanıyor onun dışında sorun yok...

size bol muhabbetler kızlar ben de kahvaltımı yapayım

sonra da yemeklerimi yapayım

bi de oğluşumun özel isteği var fırında sütlaç onu yapayım:9:

Ayy kızlar akşam ütü yapacaktım, hazırdım.. Emin adımlarla gittim eve :1:
Malum beş saat sürünce hazırlıyor insan kendini 2 gün öncesinden :60:
Yemek, bulaşık derken mutfaktan çıkmam 8'i buldu...
Sonra kız dolabını dağıtmış, onu toparladım, okul malzemeleri kitapları için yer açtım vs..
Halılar yıkamaya gitmişti, 9,30'da geldi...
Kızı uyutup süpürür sererim derken 10... 10,30...
Aşırı derecede öksürüğü var, uyuyor uyanıyor..
En sonunda salonun sadece yarısını süpürüp silebildim (ki yarısı 25 m2 :37: )
Ne ütüsü.. Bu akşama kaldı :84:
Odayı toparla, yat, uyu derken...
Sabah 7'de zor uyandım :50:
Kafayı yemek üzereyim..
Ne misafir bitiyor ne iş...
Ev alsak da bari kapımızı çeksek diyorum..
Anneme kıyamıyorum bu kez...
Zaten taşınmak inanılmaz zor olacak...
Ayyyyy ay dertli başım :27:

kızlarrrrrrr günaydınnnnnnn....:119::119::119::119:dışarda ip gibi ince ince yağmur yağıyor çok güzelll:17:
raybas canım bende bi ara aldırmayı düşünüyordu benim de belimde var rahatsız oluyordum...bir akrabamız hemşire o ve kocası aldırmıştı...soğuk sıcak uygulaması ile alındıgından bahsetmişti bana ve ben yüzünde hıc bır iz göremedim...
ancak kk da ben ile ilgili bir konu var dikişten falan bahsetmişler okuyunca çok şaşırdım:44::44::44:ama hiç ağrımıyormuş

geçmiş olsun cnm

benim eltim 2-3 yıl önce göbeğinin kenarındaki beni aldırdı

çünkü rengi çok değişmişti ve kanıyodu zaten bir kaç yıl içinde çıkan bir bendi

ama bi sıkıntı yaşamadan aldırdı

cildiyeci estetik cerrahi yapıyor alma işlemini dedi ona yönlendirdi not yazdı falan ama yöntemi bilmiyorumm iz kalmaz inşallah ya bismillah diyip dalcaz odaya napalımmm yaşayıp görcez sanırımm simdi cesaret var da randevu saatinde ne olur bilemiyorummm:9::9:

ütü yaparken bile sexy..bende paçoza dönüyorum:1::1::1::1:

vınn en rezalet olanı:37: ama şuan benim kullandığım 8 gb olanı..arada kapuyor ama 2-3 sn de geri bağlanıyor onun dışında sorun yok...

al benden de o kadar :1:

sizin yine 8 gb bizimki 4 gb:25::47:

bi de oğlumun her gün nette yarım saat ders çalışması var

ee ben takılıyorum kk da

eşim de tavla fln oynuyo arada

nasıl oluyosa yetmiyo

ee babaanne ve hala uzakta onlarla görüntülü konuşuyolar fln derken

3 haftayı zor dolduruyoruz :25::50:

ben kaçar kızlar kahvaltı yapayım ortalıgı toparlayım bugun öğrencim gelecek soru falan hazırlımm yıne gelırımmm öptüm hepiniziii:54::54:

Ayy kızlar akşam ütü yapacaktım, hazırdım.. Emin adımlarla gittim eve :1:
Malum beş saat sürünce hazırlıyor insan kendini 2 gün öncesinden :60:
Yemek, bulaşık derken mutfaktan çıkmam 8'i buldu...
Sonra kız dolabını dağıtmış, onu toparladım, okul malzemeleri kitapları için yer açtım vs..
Halılar yıkamaya gitmişti, 9,30'da geldi...
Kızı uyutup süpürür sererim derken 10... 10,30...
Aşırı derecede öksürüğü var, uyuyor uyanıyor..
En sonunda salonun sadece yarısını süpürüp silebildim (ki yarısı 25 m2 :37: )
Ne ütüsü.. Bu akşama kaldı :84:
Odayı toparla, yat, uyu derken...
Sabah 7'de zor uyandım :50:
Kafayı yemek üzereyim..
Ne misafir bitiyor ne iş...
Ev alsak da bari kapımızı çeksek diyorum..
Anneme kıyamıyorum bu kez...
Zaten taşınmak inanılmaz zor olacak...
Ayyyyy ay dertli başım :27:
ayy anacıım büyük ev büyük dert valla
ben kutu gibi evimde mutlu mesut yapıyorum işlerimi :9:
senin de Allah yardımcın olsun canım
cildiyeci estetik cerrahi yapıyor alma işlemini dedi ona yönlendirdi not yazdı falan ama yöntemi bilmiyorumm iz kalmaz inşallah ya bismillah diyip dalcaz odaya napalımmm yaşayıp görcez sanırımm simdi cesaret var da randevu saatinde ne olur bilemiyorummm:9::9:
randevun ne zmn :26:

Back