• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Oyy kıyamam annem sen buralarda yanlizmi kaldın:29:
Yok bacım gitmezdide çok is var cocuklar patates kizartmasi isdedi
Hafta sonu onların gönlü olsun dedim:16:
yalnız kaldıydım emme siz gelmeyince ben de o boşluğu anacığımın kahvaltı sofrasıyla doldurdum:9::56:
gunaydin canim
utu bitti mi nihayet yani:9::9::9:
oo dikkat et yahu domestosla falan silecen evi cocuklar falan dusmesin oynarken:9::9::9:

yahu yine mi anana gidecen estos adami ic guveysi alaydiniz keskem hafta 7 ben 8 anandasin:9::9::9::9::9::9:

gunaydin canim:16::16::16::16:

bu gun hepimizin isleri ayni sanirsam:27::27:
sen giderkene bis bişi diyos mu :51::33:
kocislerin evde oldugu nasil belli oluyo topik 1 sayfa ilerlemis sadece:9::9::9::9:
bu arada ben de banyomu mis gibi yaptim lavaboyu wc yi camasir suyuyla ovdum havlusunu degistim
kirlileri attim makineye hava guzelken disari asicam
kuruyan camasirlari katladim
supurge actim sildim
toz aldim
kizimi yedirip uyuttum
aksam un helvasi yaptiginizi okiyinca duramadim gece gece kalktim yaptim:27:napiyim acaip canim cekti simdi onu afiyetle mideye indiryorum:9::9:
bi de sunu dinliyorum:32::32::32::32::32::32:

Hande Yener - Hasta (Video Klip) 2012 - YouTube
ayy var ya dünden beri benim de cnm acaip çekti ama akşam ev kokar diye yapamadım(benim eşim kokulara karşı çok hassas ve sinirli oiyi de biraz:27:)
neyse bugün de annemdeydim
ama şimdi eşim oğluşumu da alıp sakaryaya gitti annesinin yanına yarın akşam ancak gelir
ben de şimdi karnımı doyurup un helvamı yapiciiiimmmm:56::56::56::56::56::52::52::52:
bi de bakkaldan cips alsam hiç fena olmaz akşam yetenek sizsiniz keyfi yaparım:27::32:

yalnız kaldıydım emme siz gelmeyince ben de o boşluğu anacığımın kahvaltı sofrasıyla doldurdum:9::56:

ayy var ya dünden beri benim de cnm acaip çekti ama akşam ev kokar diye yapamadım(benim eşim kokulara karşı çok hassas ve sinirli oiyi de biraz:27:)
ama şimdi eşim oğluşumu da alıp sakaryaya gitti annesinin yanına yarın akşam ancak gelir
ben de şimdi karnımı doyurup un helvamı yapiciiiimmmm:56::56::56::56::56::52::52::52:
bi de bakkaldan cips alsam hiç fena olmaz akşam yetenek sizsiniz keyfi yaparım:27::32:
Ohhh en güzelini yapmışsınız canim

herkese merhabaaaa nasılsınız kızlar bugün ortalıgı toparladım makınaya camasır attım kuruyan camasırlar katladım :) mercimek köftesi ve minik kurabiye yaptımmm:56::56: onun harıcınde bısey yapmadım kocışle sohbet ediyoruzz dısarı cıktık falan bugun ole biter cay demlerım bırazdan ohh miss:16::16:

herkese merhabaaaa nasılsınız kızlar bugün ortalıgı toparladım makınaya camasır attım kuruyan camasırlar katladım :) mercimek köftesi ve minik kurabiye yaptımmm:56::56: onun harıcınde bısey yapmadım kocışle sohbet ediyoruzz dısarı cıktık falan bugun ole biter cay demlerım bırazdan ohh miss:16::16:

oooohhhhhhhh afiyet bal şeker olsun cnm

ben de şimdi un helvası yapıcam :27:

değişik tarif bakmaya girdim kendimi kk da buldum:9::9:

Merhaba hanımlar, arada bir topiğinizi okuyorum.Size benim de uyguladığım pratik bir yöntemden bahsedeyim ki belki bilenler vardır;

Toz alırken, toz aldığımız suya yarım kapak yumuşatıcı dökün.Hem uzun süre toz almazsınız, hem de mis gibi kokar:34: Bu şekilde toz alıyorum gerçekten de 1 hafta gidiyor:34: sevgiler...

un helvası duydum koştum geldim hemen :56::56::56:
gel gel buyur
helva_copy.jpg

Merhaba hanımlar, arada bir topiğinizi okuyorum.Size benim de uyguladığım pratik bir yöntemden bahsedeyim ki belki bilenler vardır;

Toz alırken, toz aldığımız suya yarım kapak yumuşatıcı dökün.Hem uzun süre toz almazsınız, hem de mis gibi kokar:34: Bu şekilde toz alıyorum gerçekten de 1 hafta gidiyor:34: sevgiler...
ilk defa duydum denemek lazım teşekkürler
ben süpürgenin toz alma aparatıyla alıyorum o da bayaa gidiyo ama bi de böyle deneyeyim
tesekkurler canım benımm un helvasını cok severım bende yaa yarın bende yapayımmm:56::56:

yap tabi topik olarak un helvası yapalım:52:

Afiyet olsun CNm benim kocişte köfte ekmek yaptı bende salata yaptım yedik mutfağı temizledim süpürdüm kociş azcık dagıtmıştıda:9:
Çayı demledim 2 gündür yediğimiz un helvasıda bitti:50: kociş gidip Kastamonu çekme helvası aldı onu yiycez kocişle:1::1:

Mrb CNm bende arada yer silme suyuna koyuyorum Miss kokuyo gercekten ama toz alırken hiç denemedim en yakın zamanda deniycem teşekkürler bilgi için:16:

Afiyet olsun CNm benim kocişte köfte ekmek yaptı bende salata yaptım yedik mutfağı temizledim süpürdüm kociş azcık dagıtmıştıda:9:
Çayı demledim 2 gündür yediğimiz un helvasıda bitti:50: kociş gidip Kastamonu çekme helvası aldı onu yiycez kocişle:1::1:

afiyet olsun ben de kendi elcağızlarımla kavurmakta olduğum un helvasını yiiiceemmmm:33::33::33:

Mrb CNm bende arada yer silme suyuna koyuyorum Miss kokuyo gercekten ama toz alırken hiç denemedim en yakın zamanda deniycem teşekkürler bilgi için:16:

Rica ederim.Ben de genelde yazın yer silme suyuna da yumuşatıcı koyarım, halılar kalktığı için hem dediğin gibi mis gibi kokar hem yine fayanslar hemen toz tutmaz:34:

keyfe bakk ohhhh...

oooohhhhhhhh afiyet bal şeker olsun cnm

ben de şimdi un helvası yapıcam :27:

değişik tarif bakmaya girdim kendimi kk da buldum:9::9:

diyette olanlar var bu topicteee:52::52::52::52::52::52::52:

güzel fikirmişş denemeye değerrr

ALLAH'IM sana geliyorummmm

kokusu bütün evi ve içimi sardı

içimdeki saldırma dürtüsünü zor engelliyorum:52::52::52:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Ben çok sevdiğim bişey değil ama sen yapınca canim çekti :56:

Rica ederim.Ben de genelde yazın yer silme suyuna da yumuşatıcı koyarım, halılar kalktığı için hem dediğin gibi mis gibi kokar hem yine fayanslar hemen toz tutmaz:34:
Deniyecem benim evim çok toz olur oturduğum mevki dolayısıyla cadde üzeri oludunuz icin:30:

bugünü helva günü ilan ediyorum.....:43::43::43:ben zamanında tonla yediğim için şuan sadece yutkunuyorum:27:
ben de çok yedim ama her gün olsa yerim çok seviyorum
yutkunma kıs accık ucundan tadına bak:1:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Ben çok sevdiğim bişey değil ama sen yapınca canim çekti :56:

Deniyecem benim evim çok toz olur oturduğum mevki dolayısıyla cadde üzeri oludunuz icin:30:

ben bayılırım

helvam pişti ama bi 10 dk demlensin sonra servis tabağına alıp mideye indiricem:56::56::56::56::56::52::52::52::52:

Back