- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.341
bende geç başladığım için anca bitirebildim işleri
yemek olarakta ıspanak yapıcaktım kociş patates kızartması,
çay falan istedi benimde işime geldi yemekte hazıreşimi bekliyorum şimdi
8 yil mi2 yıllık evliyimde anacım bir de bunun öncesi var toplam 8 yıl2004 den bari yani ...ah ah gençliğim gitti
bulasik{elde yikiyorum} yatagi toplamak wc lavabotemiz titiz becerikli hanımlar
bişey soracağım rutin ev temizliği toplama işleriniz nekadar zamanınızı alır birde özellikle çocukları olanlar eviniz hergün çok dağılırmı,dağılmaması için sürekli orayı topla burayı toplarmısınız, yoksa öyle takılırmısınız
neden soruyorum çünkü benim işim hiç bitmez herzaman düzenli kalmasını becermam için ben çokmu yavaşım acaba:44:
canim bi ara hatirlat sana mayasiz pogaca tarifi verembayanlar bende düşündüm düşündüm akşama domates çorbası ile çeşitli poğaçalar yapmaya karar vermiştim rahat rahat oturuyordum ...sonra bir baktım un kalmamış...hemen gittim aldım....şimdi sütü mayalanmaya bıraktım
ben de mercimek corba manti yaptim tatli da kocisten gelirken aldiKızlar bende yemek yaptım etli kuru fasulye pilav ve turşu tatlı olarakda dünden un helvası var hepimize afiyet olsun
iyiyim canım kayınvalidem istanbula geldi büyük eltimde şu an onun yanına gidiyoruz o yüzden eskisi gibi kalamıyorum
8 yil mi
bulasik{elde yikiyorum} yatagi toplamak wc lavabo
sil supur toz al 2.5 saatimi aliyo canim
gun icinde 2-3 kez de ortaligi topluyorum
canim bi ara hatirlat sana mayasiz pogaca tarifi verem
ben de mercimek corba manti yaptim tatli da kocisten gelirken aldi
merhaba canim tekrar gecmis olsun kv ne
ben de aksam yemeginden sonra bulasik yikadim yine
ocagi temizledim
ayakkabilarimizi sildim
kizimin oyuncaklarini topladim
beyaz camasirlarimi once camasir suyuna bastim bi kapta da sabunu islattim benim sabun haci sakir degildi duruydu o yuzden erimez diye suda beklettim
nerdeyse yarim saat beklediler sonra attim makineye camasirlari beyaz sabunu da miss gibi oldular hem de bembeyaz
evet cnm 8 yıl....bebekken aldı bu herif beni
mayasız kabarıyor mu ?
Bende deneyeyim su beyaz sabunu :44:
Malzemeler
1 su bardağı yoğurt,
1 çay bardağı sıvı yağ,
1 paket kabartma tozu,
1 adet yumurta
un, tuz
içine peynir ve maydanoz
Hazırlanışı
Malzemeleri karıştırarak yoğurun, ele yapışmayacak şekilde bir hamur hazırlayın. Hamurdan mandalina büyüklüğünde bir parça kopararak yuvarlayın. İçini hafif açıp iç malzemesini koyun, elinizle yuvarlayarak top haline getirin. Bu kısım sizin el becerinize kaldığı için tercihinize göre yarım ay şeklinde poğaçalar da hazırlayabilirsiniz. Poğaçaları yağlanmış tepsiye dizdikten sonra üzerlerine yumurta sarısı sürerek 180 derece fırında kızarana dek pişirelim.
iste tarifi canim
cok guzel oluyo canim
Yarin sim erken biterse cocuklarayapyimMalzemeler
1 su bardağı yoğurt,
1 çay bardağı sıvı yağ,
1 paket kabartma tozu,
1 adet yumurta
un, tuz
içine peynir ve maydanoz
Hazırlanışı
Malzemeleri karıştırarak yoğurun, ele yapışmayacak şekilde bir hamur hazırlayın. Hamurdan mandalina büyüklüğünde bir parça kopararak yuvarlayın. İçini hafif açıp iç malzemesini koyun, elinizle yuvarlayarak top haline getirin. Bu kısım sizin el becerinize kaldığı için tercihinize göre yarım ay şeklinde poğaçalar da hazırlayabilirsiniz. Poğaçaları yağlanmış tepsiye dizdikten sonra üzerlerine yumurta sarısı sürerek 180 derece fırında kızarana dek pişirelim.
iste tarifi canim
cok guzel oluyo canim
bunu ye sonra diyet yaparsin canimoffff olsa da yesem yaa gerçi ben yiyemem biraz kilo vereyim sonra
gule gule kullan canim kac walt emis gucu:26:İyi akşamlar kızlar kociş geldi yemeğini yedi bulaşıklarını makinaya attım çalıştırdım çayı koydum az önce içtik çamaşırlarımı atmıştım makinaya onuda çalıştırdım bu arada sipariş ettiğimiz elektrik süpürgesi geldi muhteşem çekim gücü var çok hoşuma gitti
yap canim 5 dakikalik bi sey ama tadi yumusakligi cok guzelYarin sim erken biterse cocuklarayapyim
Azerim
Evet canim bugün halı ısını bitirdim yarın söyle tip kose yapacam
Ütüyü azaltim ama bu gece biter şimdi kızı uyutuyorum
bence yat uyu dinlen biraz yarin cocuklar evde nasil olsa onlar oyalar kardeslerini sen utunu bitirirsin
Bakalim zaten cadıda uymaya niyeti yok gene nerden
geliyorsa o geçirler gene gedi bizimkine
Canim markası neydi süpürgeninİyi akşamlar kızlar kociş geldi yemeğini yedi bulaşıklarını makinaya attım çalıştırdım çayı koydum az önce içtik çamaşırlarımı atmıştım makinaya onuda çalıştırdım bu arada sipariş ettiğimiz elektrik süpürgesi geldi muhteşem çekim gücü var çok hoşuma gitti
o keciler benim kiza da geliyodu neyse ki 2 yasindan sonra duzeldi
Canim markası neydi süpürgenin
inşallah canim 3 ay kaldı 2 yasına
Emzirmeyide kesersem düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?