- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.181
yaa fotoları yüklerken bişi oldu anlamadım
halbuki tek tek her resme yorum katarak yazdıydım
ama fotolar sayfada görünmedi
anam ne bileyim oldu bişiler işte
siz de yorumsuz bakıverin
kizlar demin elektrikler gitti
e o gitmisken ben de tum islerimi bitirdim
kizim icin corba yaptim pisiyo
wc lavabo tamam
bulasik tamam
salonu supurdum toz aldim
sabah kizimi da yikadim
corba pishsin kizimi uyutup geliyorum
dermet rabyas gunesim hepinize gunaydin
birisi Berayi da kaldirsin uyusuk karu
Sen iş yaptığında her şey elinin altında olsun istiyorsunvalla helal olsun azerin bacı :13:, ben elekrtik gidince mümkün değil iş yapamıyorum. yani kalkıyorum yapmaya çalışyorum olmuyor.sanki elim ayağım bağlı
ben geldim hatunlar evimi temizliyince çok mutlu ve huzurlu oluyorumgelelim neler yaptıgıma;
bütün evi dip köşe süpürüp sildim toz aldım, mutfagımın dolaplarını sildim içlerini düzenledim temiz bulaşıklar vardı makinada onları yerleştirdim, beyaz esyalarımı sildim ,buzdolabımın sebzeliğini düzenledim ,tezgahı çamaşır sulayıp duruladım miss oldu missardından wc banyoya girdim banyomun dolaplarını raflarını aynalarını sildim yerleri lavaboyu küveti çamaşır suyu cifle ovdum duraladım çıktım az öncede peynirli milföy böregi yaptım çayımıda demledim birazdan yicem ev bal dök yala kıvamında yani
Sen iş yaptığında her şey elinin altında olsun istiyorsunolmaz ki öyle
Ben su yoksa yapamıyorum ama elektrik gidince sankim baga veriler elektriğiviz viz çalışıyorum
Senin elinde baya hizliymis askitom maşallah
Benim de bütün işlerim tamam
Kızımı da yedirip uyutmaya çalışıyorum
Oh Ohh ne guzel ana oğul eglenin biraz hep iş hep iş nereye kadargünaydın hanımlar...
bugün hiç iş yapmıcam..akşam yemeğine de hamsi tava ve salata var.şimdi süslendim..alıcam oğlumu alışverişe...
uyumaz kız o cadı bırak dolansın evde ne istiyon yavrucaktan
Oh Ohh ne guzel ana oğul eglenin biraz hep iş hep iş nereye kadar
Zaten dün uyumadi diye cinlerim tepemde atarım onu balkondanneyseki uyudu habire bebeğini getiriyo kundakla diye
ayy yerim onu ben yakundaklayıver sende
şimdi uyuyunca gecede yatabiliyomu canım:26:
Saat beşe kadar uyuyo en fazla sonra uyandiriyorum o zaman uyuyo
Anam deliricem şimdi bacaklarim koptu uyumuyozorla yatırırsan kızı olacagı bu azerinim bırak uykusu gelirse sızıp kalır zaten
Anam deliricem şimdi bacaklarim koptu uyumuyouyutup yemek yicektim ardindan hazirlanicaktim uyaninca ne zamandır erteledigim kasimi aldirmaya gidecektim off
Ben kullanmadım ama fena olmaz bence:26:
canım sıvı degilde katısını kullanıyorum ben ılık suda eriterek dolaplarda yerlerde falan gayet basarılı sonuç alıyosun, döşemelerdede kullanılıyomuş ayrıca ama ben kullanmadım
nerelerde kullanıyosun
Ben pes ettim artık uymuyogidip yemeğini yiyim bari
pala remziremzi emmi kim kiz:26:
gunaydin yelizim
ohh ohhh bakiyorum da keyfin yerne gelmis
yok bişey yapmadılar da eli boş geldiler diye tiwi kınadıboyle korkarsin isteestos senin urtmanler bi sey mi yapmis tam anlayamadim
evet cnm çok şeker bi avatarsanırım pala remziii
evet azerinim iyiyim sağolun kızlarr avatarım güzel dimi bende çok beğendimmm
sana da hayırlı cumalar kızlarkalk kalk hemen hallet işlerinii azerin deşifre eder seni sonra gerçi kendi kendini ettin ama sağlık olsunnbu arada herkese hayırlı cumalar kızlarr. banada dua edinn lütfen
niye kız benim sosyal çevrem gayet de varhimm valla gozum korkuyo boyle hem calisip hem cocuga bakanlari gorunce:18:
cok zor
o yuzden eger esim izin verirse calismama cocuklar buyudugu zaman calismak isterim
yalnizca ev kadini olmak da bi sey degil sosyal cevren yok insan yuzu gormuyosun
bu gidisle disari ciktigimda temiz havadan basim donucek
teşekkür ederim bebişimtek kelime ile MUHTEŞEMafiyet olsun sarmlara bayıldım özellikle
Askitooooooom yatağına bıraktım uyandi cadiiiiiiii tepemden duman çıkıyo şu an
Haydi yine salla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?