En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

valla helal olsun azerin bacı :13:, ben elekrtik gidince mümkün değil iş yapamıyorum. yani kalkıyorum yapmaya çalışyorum olmuyor.sanki elim ayağım bağlı

ben geldim hatunlar evimi temizliyince çok mutlu ve huzurlu oluyorum gelelim neler yaptıgıma;
bütün evi dip köşe süpürüp sildim toz aldım, mutfagımın dolaplarını sildim içlerini düzenledim temiz bulaşıklar vardı makinada onları yerleştirdim, beyaz esyalarımı sildim ,buzdolabımın sebzeliğini düzenledim ,tezgahı çamaşır sulayıp duruladım miss oldu miss ardından wc banyoya girdim banyomun dolaplarını raflarını aynalarını sildim yerleri lavaboyu küveti çamaşır suyu cifle ovdum duraladım çıktım az öncede peynirli milföy böregi yaptım çayımıda demledim birazdan yicem ev bal dök yala kıvamında yani

valla helal olsun azerin bacı :13:, ben elekrtik gidince mümkün değil iş yapamıyorum. yani kalkıyorum yapmaya çalışyorum olmuyor.sanki elim ayağım bağlı
Sen iş yaptığında her şey elinin altında olsun istiyorsunolmaz ki öyle
Ben su yoksa yapamıyorum ama elektrik gidince sankim baga veriler elektriğiviz viz çalışıyorum

Senin elinde baya hizliymis askitom maşallah
Benim de bütün işlerim tamam
Kızımı da yedirip uyutmaya çalışıyorum

günaydın hanımlar...
bugün hiç iş yapmıcam..akşam yemeğine de hamsi tava ve salata var.şimdi süslendim..alıcam oğlumu alışverişe...

uyumaz kız o cadı bırak dolansın evde ne istiyon yavrucaktan

günaydın hanımlar...
bugün hiç iş yapmıcam..akşam yemeğine de hamsi tava ve salata var.şimdi süslendim..alıcam oğlumu alışverişe...
Oh Ohh ne guzel ana oğul eglenin biraz hep iş hep iş nereye kadar
uyumaz kız o cadı bırak dolansın evde ne istiyon yavrucaktan

Zaten dün uyumadi diye cinlerim tepemde atarım onu balkondanneyseki uyudu habire bebeğini getiriyo kundakla diye

Oh Ohh ne guzel ana oğul eglenin biraz hep iş hep iş nereye kadar

Zaten dün uyumadi diye cinlerim tepemde atarım onu balkondanneyseki uyudu habire bebeğini getiriyo kundakla diye

ayy yerim onu ben ya kundaklayıver sende
şimdi uyuyunca gecede yatabiliyomu canım:26:

Anam deliricem şimdi bacaklarim koptu uyumuyouyutup yemek yicektim ardindan hazirlanicaktim uyaninca ne zamandır erteledigim kasimi aldirmaya gidecektim off

Ben kullanmadım ama fena olmaz bence:26:

canım sıvı degilde katısını kullanıyorum ben ılık suda eriterek dolaplarda yerlerde falan gayet basarılı sonuç alıyosun, döşemelerdede kullanılıyomuş ayrıca ama ben kullanmadım

nerelerde kullanıyosun

aşkitom onun markasıda titiz mi?
annem almıştı benim bende deneme amaçlı aldım ondan
halılarımı sildim bu sıvı arap sabunu+kir çöz+aspirin ile sonucu bekliyorum bakalım

remzi emmi kim kiz:26:

gunaydin yelizim
ohh ohhh bakiyorum da keyfin yerne gelmis
pala remzi
boyle korkarsin isteestos senin urtmanler bi sey mi yapmis tam anlayamadim
yok bişey yapmadılar da eli boş geldiler diye tiwi kınadı
sanırım pala remziii
evet azerinim iyiyim sağolun kızlarr avatarım güzel dimi bende çok beğendimmm
evet cnm çok şeker bi avatar
kalk kalk hemen hallet işlerinii azerin deşifre eder seni sonra gerçi kendi kendini ettin ama sağlık olsunn bu arada herkese hayırlı cumalar kızlarr. banada dua edinn lütfen
sana da hayırlı cumalar kızlar
niye kız benim sosyal çevrem gayet de var
eve tıkılıp kalmayın anacııım
tek kelime ile MUHTEŞEM afiyet olsun sarmlara bayıldım özellikle
teşekkür ederim bebişim
Askitooooooom yatağına bıraktım uyandi cadiiiiiiii tepemden duman çıkıyo şu an
Haydi yine salla

yaaa hiç sorma ben de bu gece tam 4 gibi yatayım dedim cadı uyandı
hooooppp hadi salla dur
5 gibi uyudum 8 gibi de kalktım
2-3 gecedir çok uykusuzum
başım gıvriiiiiii:111::111::111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…