En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar ne dalga geçiyonuz benle benim kaşlar siyah maşşalahta gür bi tane çıktımı belli oluyo o yuzden bide yıl başında annemlere gitcez güzel görüniym dedim

sanırım pala remziii
evet azerinim iyiyim sağolun kızlarr avatarım güzel dimi bende çok beğendimmm

efett çok beğendim benim olsun o kızz

günaydın kızlar nasılsınız bende bugün kalamıycam hemen çıkmam lazım yarın annemle babam gelecekler bize yatılıı temizlik yapıcam bende sonra görüşürüzzz

gözün aydın. Yılbaşnıı beraber geçreceksiniz herhalde. Ne güzell..

günaydın yurdumun en güzel en hamarat en becerikli hatunları nasılsınızzz??

günaydın rabyasım nasılsın?

efett çok beğendim benim olsun o kızz

gözün aydın. Yılbaşnıı beraber geçreceksiniz herhalde. Ne güzell..

yok canım yaa yakınız zaten bir gece kalıp gideceklerr

kızlar ne dalga geçiyonuz benle benim kaşlar siyah maşşalahta gür bi tane çıktımı belli oluyo o yuzden bide yıl başında annemlere gitcez güzel görüniym dedim

aşkitom ben dalga geçmedim kii
estoş remzi emmi dedi azerin remzi emmi kim dedi

bende onu tanıttım yaneee ayrıca benim kaşlarda aynı senin gibi

iyi diyelim iyi olsun gamyoncumm sen nasılsın?? avatar süperr bu aradaaa

öylemi canım o zaman sende bendensin hıh kıskansın kızlar

selam kızlar pazar günü topladım valizi gittim annemlere.azcık kafa dinledim.dün eşim gelip aldı.kv.yemeğe gittik akşam kıyafetleri yerleştiremedim bu sabah hepsini yerleştirdim.evi dip bucak temizlemek istiyorum ama yapmycm.eşim gelsin hava çok güzel kaban bakmaya gideriz belkim hem havada çok güzel azcık hava almış oluruz.annemlere gittim hava o kadar kötüydü ki bi tek balkona çıkabildim.akşamada eşim yardım eder belkim evi toparlarız...

kizlar demin elektrikler gitti
e o gitmisken ben de tum islerimi bitirdim
kizim icin corba yaptim pisiyo
wc lavabo tamam
bulasik tamam
salonu supurdum toz aldim
sabah kizimi da yikadim
corba pishsin kizimi uyutup geliyorum
dermet rabyas gunesim hepinize gunaydin
birisi Berayi da kaldirsin uyusuk karu

ohhh ellerıne saglıkk cnm mıs olms mıssss

sagolasin bebegim sen neler yaptin dun:26:

canım ınan hıcbısı yapmadım kocamla bınann kapısında denk geldık

dısarda yemek yedık mecburen o saatten sonra ne hazırlıcam ben

evı toparladım sadece asıl iş bugn baslıyorrr evde camasır faslı bu geceden baslar bende mutfagım sukur tertemızzz bır gece once camsrsuyladım heryerıııı

cocuk benm yatmıyor dun tum gece onda ugrstm gece 1 de zor yatrdm sabahda ıse gel pofff

himm valla gozum korkuyo boyle hem calisip hem cocuga bakanlari gorunce:18:
cok zor
o yuzden eger esim izin verirse calismama cocuklar buyudugu zaman calismak isterim
yalnizca ev kadini olmak da bi sey degil sosyal cevren yok insan yuzu gormuyosun
bu gidisle disari ciktigimda temiz havadan basim donucek

haklısınnnnn cnm ama cok zor cıdden gercı yardmcı bırılerı varsa cevrend eokda kolay hatta zevklı olabılr calısmk ben cok zorlanyrm ana yok kv yok tek zorlugu o
amaa ılerd ebend eevd eoturmak ıstyrm ozllklede 2. ccougun oldugnda ınss hyrlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…