En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

camda nasıl uyguluyorsunuz? yahu ben mi beceremiyorum acep :44: kuruluyor musunuz mesela? nasıl bir aparat var?

Slm kıslar nabersınız bakemmm güneşim bend esebze dolması ve erişteli mercimekli nohutlu CORBA YAPTIM

ama ben dolaba kaldırmayı unutmadımmm ahahahhaha

öğlen eve gıdp dolmanın kalanını yidimm afıyetleeeeeeeeee

akşama corbanın yanına bısey yapacam ama ne?

Eve gıdınce temızlık yapılacak 1 haftadır hastayım hala kurtulamıdm akşmaları olduruyor bu oksuruk ılletı

Son düzenleme:
Azerinimm gayet güzel ağırladım herşeyi beğendiler dua ettiler bu yeterli benim içinn

gamyoncum yelizim hoşbulduk canım okudum biraz yazılanları seni çok ii anlıyorum aynı bende bebiş istiyorum artık hiç stres yapma canımm rabbim sağlılklı sıhhatli bi bebiş verir inşallah bu haberi bizimle paylasırsın tez zamandaa aminnn

ben steam mopu ıstıyomm bı kullanan yakalasmda sorsam dıyeee

bana mop başlıkları da kullanışlı gelmiyor. başlıklar çok büyük. evde eşyalar olunca rahat hareket edemiyor. suyu da bitiyor zırt pırt. ayyyy. genel temizlikler için kullanılabilinir. ben iki haftada bir kullanıyorum. bu arada yukardaki anketteki hiçbir işi de sevmiyorum

sende var yanıııı pekı temıslıgı nasılll

canım hala gelmedi özel mesajın
:44::44::44:yoksa vazmı geçtin

kız yazdım ya bu karılarr alındı diyee alenen

tabiki de canım ayrıca beğenmene sevindimm

teşekkür ederim tatlım çok incesinnn

bir özel konuşturtmadınız yaa

he yaaa hemen noldu noldu bizim aramızda özel birşey olamaz mı ben sana özel şeylerde yazarım canım hiç haberleri olmaz çatlasınlar ne yazdı diyee

azerinn ,beray , gamyoncu oylarımı sizlere bağışlamış bulunmaktayım herkese hayırlı ugurlu olsun

türk hava kurumuna bağışlasaydın.. neyse bugün şu enler mi neyse bitiyor amanın ne enlermiş yaahuuu memleket meselesi

bende acıktım kahvaltı yapmadım gidip patates kızartıp yiyim sonra yne burdayım

ama ama burada yapıpta yiyemeyen var dimiii amaaa işyerinde gariban yemekhane yemeğine kalan bir vatandaşımm

Bence de sirke çok yararlıo onun gib birley yok yeryüzünde tüm yeşil yepraklı sebzeleri onunla dezenekte ederim evi ayda bir sirkeyle silerim. Buhar makinesinde kullanmak süper fikir. Sonuç olarak bu ürünlerin kanser yapıcı etkisi kanıtlanmış akciğerlere feci zararlar veriyor evi temiz tutucaz diye kendimizi hasta ediyoruz en minimumam indirmek en iyisi zaten ayakkabıyla eve girmyoruz ki. Hem biberonlar bile buhar ile sterilize ediliyor, ütü sadece kıyaetleri düzleştirsin diye değil ayrıca buharın dezenfektan gücüyle kıyafetlerimi maytlardan daha iyi arınıyor ben iç çamaşırlarını herşeyi ütülerim. Bbeklerimizn kıyafetlerini de bu sebebten ütülüyoruz daha hijyenik olsun diye. Buhar gücü ispatlanmış birşey yurt dışında hep bunlar kullanılıyor.

kizlar yilan yili icin nasil salataben yapmayi dusunuyorum

anam korkarım yiyemem ben bunu:18::18: ama süperr

ben o kuzuyu yirim yirim
kızlar dua edin 31 aralık batım inşallah bende hamileyimdir

İnşallah canım güzel haberler alırız ne zaman beri deniyorsunuz. Ben bayadır istiyorum artık aşılamaya geçtik ilkini geçen ay yaptırdım tutmadı bu ay ara verdirdi doktorum ocakta ikincisini yaptırcam o da olmazsa tüp artık kısmet napalım...

kizlar bu aksam elmali tart pisiricem

bende isteremmm..

sen unutsan neolcak yavrum bı kosu gıdıp koyarsın dolabaaa:):)

ben hep unutyrm aksm pişirnce sogusun dıye bekletyrmm hanı dırek dolaba koysm eksıcek ee sonrada unutyrm ıste

camda nasıl uyguluyorsunuz? yahu ben mi beceremiyorum acep :44: kuruluyor musunuz mesela? nasıl bir aparat var?

cam için aparatı var..süper de güzel oluyor..camları dıştan önce şampuanlı su ile yıkıyorum sonra bu buharlar durulama gibi yapıyorum..kurulama derdi de yok..benim için çok büyük kolaylık oldu..ben özellikle mutfak dolaplarını falan silmeyi pek sevmezdim..ama bununda dikildiğin yerden 10 dak..ben çok memnunum.suyu da öyle hemen bitmiyor..yani evin normal bir temizliğinde tek sefer doldursam yetiyor..camlar için de 3 cam için rahat yetiyor ki benim camlar çok büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…