- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.881
canım ben alf aldım.aslında ihlas istiyordum ama pahalıydı.iyi çıkmazsa üzülürüm diye onu almadım.ben yerlerde fırında ve camda denedim,çok memnun kaldım.yanında birde dezenfektan verdiler.yerler için.gayet başarılı
ben ikisi bir arada profesyonel ürününü kullanıyorum, pek memnun değilimalfi araştırın derim.
ben kullanmadım bi tanıdık FAKİR buharlı temizlik makinesi kullandığını ve çok memnun olduğunu söylemişti. şu ara ALF marka temizleyici de dikkatimi çekiyor
bende fakırınkını ıstıyom yaaaaaaaaaaa
bende çıkıyorum sonra gelirim yine evet azerinim keşke yakın olaydık yaa
canım fakirin steam mopu olabilir ama ikisi bir aradayı alma bence, hem de çok pahalı :44: gerçi alf daha pahalıydı galiba. bilemiyorum artık:26:
ben steam mopu ıstıyomm bı kullanan yakalasmda sorsam dıyeee
bana mop başlıkları da kullanışlı gelmiyor. Başlıklar çok büyük. Evde eşyalar olunca rahat hareket edemiyor. Suyu da bitiyor zırt pırt. Ayyyy. Genel temizlikler için kullanılabilinir. Ben iki haftada bir kullanıyorum. Bu arada yukardaki anketteki hiçbir işi de sevmiyorum
canım hala gelmedi özel mesajın :44::44::44:yoksa vazmı geçtin
tabiki de canım ayrıca beğenmene sevindimm
bir özel konuşturtmadınız yaa
azerinn ,beray , gamyoncu oylarımı sizlere bağışlamış bulunmaktayım herkese hayırlı ugurlu olsun
bende acıktım kahvaltı yapmadım gidip patates kızartıp yiyim sonra yne burdayım
kesinlikle katılıyorum..hele de evde küçük çocuğu olanlar için kimyasallar tehlike olabiliyor.hem bu buhar makinelerinin kendi dezenfektanları var.onlar da kimyasal ama en azından diğerleri kadar yoğun değil..ben bir de yerleri temizlerken suyun içine elma sirkesi döküyorum..yoğun buharla birlikte süper oluyor...
kizlar yilan yili icin nasil salataben yapmayi dusunuyorum
ben o kuzuyu yirim yirim
kızlar dua edin 31 aralık batım inşallah bende hamileyimdir
kizlar bu aksam elmali tart pisiricem
sende var yanıııı pekı temıslıgı nasılll
var canım da yoruyor beni, pratik değilDaha geç kirleniyor fakat yerler, o konuda haklılar
oluyor bacımmm
neye sasırdın laaa bacım dememı? bole muhabetlerde bacım denırrr
laa'ya da alışkın değilim bacım'a da, o sebepten şaşırdım
Slm kıslar nabersınız bakemmm güneşim bend esebze dolması ve erişteli mercimekli nohutlu CORBA YAPTIM
ama ben dolaba kaldırmayı unutmadımmm ahahahhaha
öğlen eve gıdp dolmanın kalanını yidimm afıyetleeeeeeeeee
akşama corbanın yanına bısey yapacam ama ne?
Eve gıdınce temızlık yapılacak 1 haftadır hastayım hala kurtulamıdm akşmaları olduruyor bu oksuruk ılletı
camda nasıl uyguluyorsunuz? yahu ben mi beceremiyorum acep :44: kuruluyor musunuz mesela? nasıl bir aparat var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?