En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bende koltuklarımı sılcem neyle sıleyım kızlar temzlensın ıstyrm ama boyleeee kırı daha cok ıcııne mı ıter yanı bu konudaa karasızm

Ay cok tesekkur ederim! Cok islak degil aslinda, normal vileda gibi.. Yanli birsey mi yapiyorum acaba? Asla kabartmaz dediler bana...

Bu arada yeni botlariniz hayirli olsun! Cok kullanisli gibi gozukuyor. Gule gule kullanin!
teşekkür ederim

saterken tabii ki öyle derler benim eşim bu işlerle az çok bilgili ve bana kesinlikle parkeler ıslak bezle silinmez diyor
buharlı temizleyicileri hiç tavsiye etmiyor ve almıyor
bence buhardandır diye düşünüyorum
peki bu buhar sıcak buhar mı:26:
ayy cnm yaaa bazen elini attığın herşeyi mahvedersin yaa öyle olmuş seninki
çok güzel sağlıcakla kullan..
thanks baby
arkadaşlar duvarları netür bezle siliyorsunuz . Birde deterjan olarak ne kullanıyorsunuz
ben banyo lifiyle çamaşır suyu cif ve aspirin kullanarak siliyorum
durulamak için de akıllı bezler var ya onları kullanıyorum
estoşum ayakkabılarına bayıldım bayıldımçok güzel
savol dadlum
uuuuuuuwwwwwww kolay gele sana
bende koltuklarımı sılcem neyle sıleyım kızlar temzlensın ıstyrm ama boyleeee kırı daha cok ıcııne mı ıter yanı bu konudaa karasızm

beyaz banyo sabunu ve aspirin yada kosla leke çıkarıcı kullanarak silebilirsin

ya da sıcak suyun içine bir tutam ariel deterjan ekle ve beyaz sabun eşliğinde sil çok iyi oluyo
ama silerken çok ıslak sileceksen yıkama makinesiyle çektirmelisin

ben sildikten sonra bir de yumuşatıcılı suyla durulayıp çektiriyorum miss gibi de kokuyo

Tünaydınnnn milettttt bendeniz sabah oğlum altını batırmış yine(nedense gözünü açar açmaz yapıyo bana garezi var gibi) onu hallettim sonra mamasını yedirdim kahvaltı yapmadım orucluyum 17 gün bugün....kaldı 5....sonra evi süpürdüm.oğlum peşlmde...şimdi onu uyutuyorum uyusun sırada paspas var...her yer silincek....başkada işim yok.yemeğim var şükür...bi pilav yaparım o kadarrrr....

Estelmus ben daha çok ayakkabının altındaki dantele takıldım....yazık değlmi o dantele üstüne ayakkabı koymuşummmm nononooooo güle güle giy cnm iyi günlerde eskit...

gule gule giy canim cok guzel
ayni botun dolgu topuklusu var bende kardesim hediye etmisti
oluyo ara sira oyle seyler canim skma canini ama baya malzeme gitmistir ha
bu arada bana oy vermisin tesekkur ederim canim
oooooooooo sen uyumaya zor vakit bulursun o zaman datlum isin cok zor kolay gelsin
valla estosun da dedigi gibi eger makineyle cekeceksen suyunu arap sabununu fircaya surup bol kopukle sil super oluyo yok eger makinen yoksa fazla islatma derim ben sonra torbalaniyo
Canlarımm Hepinizee Kocamann Günaydınnn
beros hosgeldin
bacim kendine oy vermisin demin gordum
ya kızlar krem rengi halılarım var silinecek damla damla leke olmuş nasıl çıkarabilirim:44::44::44:
yelizim ben gecen arap sabunuyla fircayla sildim ya yemin ederim tertemiz oldu annem bile iceri geldiginde nolmus bu halilara dedi

saol cnm cevabın ıcın bende oyle deneyım .. ama sankı kır kalcakms temzılenmıckmıs gıbı gelıyor ara ara sılıyorum ama kumasıda bole naylo karısımlı gıbı tam bılmıyorum yanı tuylu yumusak bısı deıl

Hahahahhaha

Hiç Sorma Kuzumm Ben Kuralları Okumadann Oy verdim Önce.

Sonradan Okudum Ki Kendine Oy Veremiyomuşsun

Geri Almadaa Yoktuu. O yüzden Boşa Gitti Oylarımm

senin oglan iyi yine canim benim kiz onun yasindayken 4-5 kez kakasini yapiyodu gun icinde
senin kuzu hic uyumuyo galiba canim
benim kizi da zor uyuttum emzigini koparmis ben de diger emzigi verdim kiyameti kopardi aglaya aglaya emziksiz uyudu

ne renk peki canim:26:
Hahahahhaha

Hiç Sorma Kuzumm Ben Kuralları Okumadann Oy verdim Önce.

Sonradan Okudum Ki Kendine Oy Veremiyomuşsun

Geri Almadaa Yoktuu. O yüzden Boşa Gitti Oylarımm
yani hic olmasa bana virseydin oylarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…