- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.141
teşekkür ederimAy cok tesekkur ederim! Cok islak degil aslinda, normal vileda gibi.. Yanli birsey mi yapiyorum acaba? Asla kabartmaz dediler bana...
Bu arada yeni botlariniz hayirli olsun! Cok kullanisli gibi gozukuyor. Gule gule kullanin!
ayy cnm yaaa bazen elini attığın herşeyi mahvedersin yaa öyle olmuş seninkikızlar bugün bi lanet var üstümde ki sormayın.akşam poğaça yapmıştım hiiiiç kabarmadı..kekim rezalet oldubende bu sabah kalktım tekrar yapayım dedim.milföy ve ağlayan pasta yaptım.ağlayan pasta yine berbat ayy çıldıracam...neyseki ikinci ağlayan pasta denemem çok başarılı oldu.resimlerini atarım..allahtan minikkuşum salıncakta duruyordatemizliği bitirdim..
thanks babyçok güzel sağlıcakla kullan..
ben banyo lifiyle çamaşır suyu cif ve aspirin kullanarak siliyorumarkadaşlar duvarları netür bezle siliyorsunuz . Birde deterjan olarak ne kullanıyorsunuz
savol dadlumestoşum ayakkabılarına bayıldım bayıldımçok güzel
uuuuuuuwwwwwww kolay gele sanabendeniz bugün evin büttüün halılarını yıkamakla mükellefim........ halılar yıkanacak,kanepe ve koltukklarda yıkanacak.daha evvel halı yıkamada kirçöz kullanıyordum bu defa kosla aldım bakalım nasıl olacak:44::44: akşam günün temizlik raporunu veririm .
KOLAY GELSİN BACILAR ....
bende koltuklarımı sılcem neyle sıleyım kızlar temzlensın ıstyrm ama boyleeee kırı daha cok ıcııne mı ıter yanı bu konudaa karasızm
alışverişe gittim geldim kızlar işlerime daha şimdi başliicammm
inşallah yetiştiriim :18::18::18:
Canlarımm Hepinizee Kocamann Günaydınnn
ya kızlar krem rengi halılarım var silinecek damla damla leke olmuş nasıl çıkarabilirim:44::44::44:
canım ben halılarımı aspirin , beyaz sabun ve kir çözle siliyorum hiç leke falan kalmıyo tavsiye ederim
canım cevabın için sağol bunları sıcak suylamı yapıcam ve lifle mi siliyorsunn
ewet cnm sıcak suyla banyo lifiyle köpürte küpürte siliyorum miss gibi oluyo
gule gule giy canim cok guzelzüli bak dün akşam bot aldım nasıl
Eki Görüntüle 581193 Eki Görüntüle 581194
Eki Görüntüle 581195 Eki Görüntüle 581196
Eki Görüntüle 581198
yorumlarınızı bekliyorum kızçeler
oluyo ara sira oyle seyler canim skma canini ama baya malzeme gitmistir hakızlar bugün bi lanet var üstümde ki sormayın.akşam poğaça yapmıştım hiiiiç kabarmadı..kekim rezalet oldubende bu sabah kalktım tekrar yapayım dedim.milföy ve ağlayan pasta yaptım.ağlayan pasta yine berbat ayy çıldıracam...neyseki ikinci ağlayan pasta denemem çok başarılı oldu.resimlerini atarım..allahtan minikkuşum salıncakta duruyordatemizliği bitirdim..
oooooooooo sen uyumaya zor vakit bulursun o zaman datlum isin cok zor kolay gelsinbendeniz bugün evin büttüün halılarını yıkamakla mükellefim........ halılar yıkanacak,kanepe ve koltukklarda yıkanacak.daha evvel halı yıkamada kirçöz kullanıyordum bu defa kosla aldım bakalım nasıl olacak:44::44: akşam günün temizlik raporunu veririm .
KOLAY GELSİN BACILAR ....
valla estosun da dedigi gibi eger makineyle cekeceksen suyunu arap sabununu fircaya surup bol kopukle sil super oluyo yok eger makinen yoksa fazla islatma derim ben sonra torbalaniyobende koltuklarımı sılcem neyle sıleyım kızlar temzlensın ıstyrm ama boyleeee kırı daha cok ıcııne mı ıter yanı bu konudaa karasızm
beros hosgeldinCanlarımm Hepinizee Kocamann Günaydınnn
yelizim ben gecen arap sabunuyla fircayla sildim ya yemin ederim tertemiz oldu annem bile iceri geldiginde nolmus bu halilara dediya kızlar krem rengi halılarım var silinecek damla damla leke olmuş nasıl çıkarabilirim:44::44::44:
arkadaşlar duvarları netür bezle siliyorsunuz . Birde deterjan olarak ne kullanıyorsunuz
ya kızlar krem rengi halılarım var silinecek damla damla leke olmuş nasıl çıkarabilirim:44::44::44:
teşekkür ederim
saterken tabii ki öyle derler benim eşim bu işlerle az çok bilgili ve bana kesinlikle parkeler ıslak bezle silinmez diyor
buharlı temizleyicileri hiç tavsiye etmiyor ve almıyor
bence buhardandır diye düşünüyorum
peki bu buhar sıcak buhar mı:26:
ayy cnm yaaa bazen elini attığın herşeyi mahvedersin yaa öyle olmuş seninki
thanks baby
ben banyo lifiyle çamaşır suyu cif ve aspirin kullanarak siliyorum
durulamak için de akıllı bezler var ya onları kullanıyorum
savol dadlum
uuuuuuuwwwwwww kolay gele sana
beyaz banyo sabunu ve aspirin yada kosla leke çıkarıcı kullanarak silebilirsin
ya da sıcak suyun içine bir tutam ariel deterjan ekle ve beyaz sabun eşliğinde sil çok iyi oluyo
ama silerken çok ıslak sileceksen yıkama makinesiyle çektirmelisin
ben sildikten sonra bir de yumuşatıcılı suyla durulayıp çektiriyorum miss gibi de kokuyo
gule gule giy canim cok guzel
ayni botun dolgu topuklusu var bende kardesim hediye etmisti
oluyo ara sira oyle seyler canim skma canini ama baya malzeme gitmistir ha
bu arada bana oy vermisin tesekkur ederim canim
oooooooooo sen uyumaya zor vakit bulursun o zaman datlum isin cok zor kolay gelsin
valla estosun da dedigi gibi eger makineyle cekeceksen suyunu arap sabununu fircaya surup bol kopukle sil super oluyo yok eger makinen yoksa fazla islatma derim ben sonra torbalaniyo
beros hosgeldin
bacim kendine oy vermisin demin gordum
yelizim ben gecen arap sabunuyla fircayla sildim ya yemin ederim tertemiz oldu annem bile iceri geldiginde nolmus bu halilara dedi
Tünaydınnnn milettttt bendeniz sabah oğlum altını batırmış yine(nedense gözünü açar açmaz yapıyo bana garezi var gibi) onu hallettim sonra mamasını yedirdim kahvaltı yapmadım orucluyum 17 gün bugün....kaldı 5....sonra evi süpürdüm.oğlum peşlmde...şimdi onu uyutuyorum uyusun sırada paspas var...her yer silincek....başkada işim yok.yemeğim var şükür...bi pilav yaparım o kadarrrr....
Estelmus ben daha çok ayakkabının altındaki dantele takıldım....yazık değlmi o dantele üstüne ayakkabı koymuşummmm nononooooo güle güle giy cnm iyi günlerde eskit...
ben eski havlularla siliyorum temiz oluyor..
ne renk peki canim:26:saol cnm cevabın ıcın bende oyle deneyım .. ama sankı kır kalcakms temzılenmıckmıs gıbı gelıyor ara ara sılıyorum ama kumasıda bole naylo karısımlı gıbı tam bılmıyorum yanı tuylu yumusak bısı deıl
yani hic olmasa bana virseydin oylariniHahahahhaha
Hiç Sorma Kuzumm Ben Kuralları Okumadann Oy verdim Önce.
Sonradan Okudum Ki Kendine Oy Veremiyomuşsun
Geri Almadaa Yoktuu. O yüzden Boşa Gitti Oylarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?