En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
sen hepsini yetiştirirsrin kuzum
inşallah :18::18::18:
ben de paylasimci uyeye patsy me oy virdim
diger sayfada o ka link attik estos bi bakaydin keskem
kız o kaa sayfa açtım ki kullandıkça kapatmıştım oysa ki
bazı sayfaları kullanmadan kapattım zaar

ee aceleyle bakayım derkene napalım

ama senin için komple kategorilere tek tek baktım yeniden
kullndım şimdi
sen yine de bi bak bakalım gözden kaçmış mı
ooo baya bi is varmis her ne kadar yarina is birakmiyim desen de cikiyo estos
sen niye gidiyon kuafore kasini mi aldirican

yok kız saçımı kestirip fön çektiricem aslında boyatmak istiyorum ama vaktim yetmez
sadece kesim ve fön

sen yanee beni bakımsız mı belledin

günaydın kızlar bugün buzlobımı temizliycem , ütü yapıcam , mutfak dolaplarımı silicem , makinaya çamaşır etıcam ve yemek yapıcam

aşkitom bende destek beklerim heeehttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581126-ilginc-yaratici-kullanici-adina-sahip-kadinlar-kulubu-uyesi.html

yok kiz olur mu oyle seyhani sen kapalisin ya o yuzden sac aklima gelmedi

günaydın tatlımmm nasılsın?
oyun için çok teşekkür ederim canım

bu saatden sonra kazanip kazanmamak onemli degil hakikatenbeni bu kadar sevip destekleyen kirmayan arkadaslarimin oldugunu ogrendigimde kazandim zaten

gunaydin canim gecmis olsun neden yara cikti ki agzinda bi sey mi yedin:26:

saolun kızlrrr

yaa yıllardır cekerım cıktıgı zamn oyle 1 yada 2 tane cıkmazz 7-8 tane bogazıma kadar yaralar ıner

demir eksikliği var bende bır turlu yukseltemedım. ole ıvır zıvırda fazla yıyemıyorum. neyse baklım 2 hafta gezerım boyle ogleden sonra dr a gıdecegım tekrarrr ıalclarımı yazdırcam peff

cocukta tum gece uyumadı uyutmadı tabeee

bi deeeeeee bize oy kullanican dimi askitom
saka bi yana baya isin varmis aksama zor biter ya senin heruf baya dagitmis evi anlasilan

oyum sizlerindir bacım merak etmeyin , yok tatlım kociş çok dagıtmamışta evi yarın akşama yeni evlenen kuzenim gelcek yemege onun için evi bi elden geçiriyorum

Merhaba hamarat bayanlar! Aranizda Beko seam box kullanan varmi acaba? Sabahtan beri yorumlari aramaktan gozlerim cikti birde buraya soayim dedim.

Ben aldim kullaniyorum ama laminat parkelerimi sanki sisirmeyi basladi.. Gerci buhardan olup olmadiginan emin de degilim ama olabilir mi acaba Bunu yasayan varmi? Birde nasil kullaniyorsunuz? Her hafta mi yoksa arada viledayi da kullanarak?

ben kullanmıyorum ama buhar parkeyi kabartabilir

çok ıslak bırakıyor mu peki :26:

ben kullanmıyorum ama buhar parkeyi kabartabilir

çok ıslak bırakıyor mu peki :26:

Ay cok tesekkur ederim! Cok islak degil aslinda, normal vileda gibi.. Yanli birsey mi yapiyorum acaba? Asla kabartmaz dediler bana...

Bu arada yeni botlariniz hayirli olsun! Cok kullanisli gibi gozukuyor. Gule gule kullanin!

Son düzenleme:
kızlar bugün bi lanet var üstümde ki sormayın.akşam poğaça yapmıştım hiiiiç kabarmadı..kekim rezalet oldubende bu sabah kalktım tekrar yapayım dedim.milföy ve ağlayan pasta yaptım.ağlayan pasta yine berbat ayy çıldıracam...neyseki ikinci ağlayan pasta denemem çok başarılı oldu.resimlerini atarım..allahtan minikkuşum salıncakta duruyorda temizliği bitirdim..

bendeniz bugün evin büttüün halılarını yıkamakla mükellefim........ halılar yıkanacak,kanepe ve koltukklarda yıkanacak.daha evvel halı yıkamada kirçöz kullanıyordum bu defa kosla aldım bakalım nasıl olacak:44::44: akşam günün temizlik raporunu veririm.
KOLAY GELSİN BACILAR ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…