- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 34
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.081
Gunlerdir eve yatmadan yatmaya uğradım ev dağıldı işler birikti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durum bende de var bayram gezmesi derken evi otel gibi kullandık bir yerlerden başlamak lazım ama nerden?Gunlerdir eve yatmadan yatmaya uğradım ev dağıldı işler birikti.
Aynı durum bende de var bayram gezmesi derken evi otel gibi kullandık bir yerlerden başlamak lazım ama nerden?
evin isi bitmiyor. isyanlardayim bende.Ben bugün hiçbirşeyi yapamadım :/ eve yeni geldim
Ütü yapılacak
Yatak odası toplanacak
Çamaşırlar katlanacak ama hiç halim yok sabah kv gelecek oğlana bakacak bende dişçiye gideceğim ama yığınla iş var
Of of
benim kendime hayrim yok.Kızlar ne olur bana yardım edin motive olayım evimi düzelteyim hayatımı da
benim kendime hayrim yok.
Aynen hiç halim yok 3kişi bu kadar bulaşığı nasıl yapıyoruz anlamıyorum günüm bulaşık yıkamakla oyuncak toplamakla geçiyor hiç halim yok hiçevin isi bitmiyor. isyanlardayim bende.
bende anlamiyorumAynen hiç halim yok 3kişi bu kadar bulaşığı nasıl yapıyoruz anlamıyorum günüm bulaşık yıkamakla oyuncak toplamakla geçiyor hiç halim yok hiç
:/bende anlamiyorum
Maşallah canım yarın az çok ne yapabilirsek yazmaya çalışalım :) birbirimize destek olalım chentiq in topiğinde maraton var bizde yapabilirizbugun yaptıklarımı yazayım:
- cocuklara yemek yedirildi.
- bulasiklar mak. konuldu calistirildi
- mutfagin yarisi toplandi.bir ara ne guzel hep topluyordum. saldim yine.
- camasir yikandi
- dunden yikanan camasirlar katlandi yerlestirildi
- cocuklara yemek yapildi
- simdi 1posta daha camasir yikanacak
yarin ne yapiyoruz??? ben calisiyorum cok birsey yapamiyorum bastan soyleyeyim.
topiklere girmeden is yapamiyorum, ev alip basini gidiyor.
ben adapte olamiyorum. tam yapcam diye karar veriyorum. 3 gun sonra isler birikince yapmak zorunda oldugumdan yapiyorum. vahim durumdayim. bir ara ne guzel duzene oturtmustum..Maşallah canım yarın az çok ne yapabilirsek yazmaya çalışalım :) birbirimize destek olalım chentiq in topiğinde maraton var bizde yapabiliriz
gecmis olsun.Selamlar
Gece rahatsız dım uyuyamadım
Yapılacaklarda birikti :/
Yapılacaklar
-bulaşıklar yıkanacak
-makineye çamaşır atılacak
-yatak odası toplanacak
- oturma odamız toplanacak
-oyuncaklar toplanacak
-akşama yemek hazırlanacak
-ütü yapılacak
-wc temizlenecek
Ve benim hiç halim yok ama ev perişan :/
al benden de o kadarDün akşam eşim tüm evi süpürdü bugun bende silip toz alırsam benden mutlusu yok :) artık iş güç yapasım gelmiyor