- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
- 53
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.561
Çalışmadığım için bilemiycem de bende tüm evi aynı gün yapmaktansa bir gün mutfak komple tulu perdesi ile elden geçirilir birgün sadce yatak odası halisinden dolap içine perdesine kadar dip köşe yaparım bana dağa kolay geliyorSelamlar hanımlar bütün evi süpürürüm odaların tozunu aldım kızımınyatağın topladım mutfağı topladım makinayı doldurdum mutfağın camını sildim akşamdan çamaşır yıkandı onları çıkardım annem sağolsun serdi şimdş yemek hazırlıyorum akşama eğer yaparsam banyo ve tuvaletİ yıkıycam bi de Koltuklarıve halıyı silcem inşallah geçenlerde sildim koltuğu ama hala lekeler var siz ne kullanıyosunuz silerken ben biobelinda nın halı koltuk temizleyici ile temizledim. Bir de kızlar bazı kadınlar işlerini haftalara bölüyolar mesela bi hafta sadece mutfağı dip köşe dolap iç dış bi diğer hafta yatak odasına vs bu mantıklı geliyor ama hiç uygulayamadIm şu ana kadar işlere bakıyorum hiç bitmiyor hep aynı şeyler hergün yada gün aşırı süpür sil ama derin temizliğe zor oluyo sizler nasıl yapıyorsunuz bütün bunları
Hoşgeldin canım .yoktun buralardaHayirli aksamlar
Sabah erken kalktim kurs tatil olmasina ragmen,hala da ayaktayim cokk yoruldum
Ev dipkose süprüldü
Silindi
Mutak balkonuda duzenlendi suprulup silindi
Kemik suyu haslandi
Kabak dogramistim dun aksam sekerle bekletip pisirildi
Nevresimler degisti,digerleri takildi
Cikanlar makinaya atildi
Aksam yemegi sonrasi bulasiklar elde yikandi,mutfak aksama kadar kac kez temizlendi tezgah vs..
Bulasik makinasi bosaltildi
Ufaklik yikandi,hic planda yoktu babasi saclarini kesmis makinayla mecburen yikadim
Sonra banyoyu yikadim
Yatak odasinin tozunu aldim
Utu yapiyrdum oglumu uyutmak icin ara verdim..azdi neyseki 6 parca utuledim bi pantolon gomlek kaldi,utuleyip yerlestircem
Kuruyan camasirlari da yerlestircem
Yapabilirsem karnibahari kucuk kucuk elimle parcalayip yikiycam
Aynen öyle ya bitmiyor bu çamaşır bi türlü kış olması da etkili tabiki kurutmadazor oluyo bende senin gibi sıfırlayamadımBen de bugünlerde en çok çamaşır çok çıkıyor bezdim artık camasır katlayıp yerleştirmekten.kirli sepetimin dibini göremedim hiç
Hoşgeldin canım nerelerdesinHayirli aksamlar
Sabah erken kalktim kurs tatil olmasina ragmen,hala da ayaktayim cokk yoruldum
Ev dipkose süprüldü
Silindi
Mutak balkonuda duzenlendi suprulup silindi
Kemik suyu haslandi
Kabak dogramistim dun aksam sekerle bekletip pisirildi
Nevresimler degisti,digerleri takildi
Cikanlar makinaya atildi
Aksam yemegi sonrasi bulasiklar elde yikandi,mutfak aksama kadar kac kez temizlendi tezgah vs..
Bulasik makinasi bosaltildi
Ufaklik yikandi,hic planda yoktu babasi saclarini kesmis makinayla mecburen yikadim
Sonra banyoyu yikadim
Yatak odasinin tozunu aldim
Utu yapiyrdum oglumu uyutmak icin ara verdim..azdi neyseki 6 parca utuledim bi pantolon gomlek kaldi,utuleyip yerlestircem
Kuruyan camasirlari da yerlestircem
Yapabilirsem karnibahari kucuk kucuk elimle parcalayip yikiycam
Hoşgeldin canım .yoktun buralardacimcime50 ile Fatoş la takılıyoduk bizbize burda
Hosbuldum..buralardayim kizlar bazen o kadar is yapiyorum ki yorgunluktan yazamiyorum inanin...Aynen öyle ya bitmiyor bu çamaşır bi türlü kış olması da etkili tabiki kurutmadazor oluyo bende senin gibi sıfırlayamadım
Hoşgeldin canım nerelerdesin
Güle güle kullan canım merak ettim doğrusuŞimdi eve ustalar geldi merdiven altı için ölçü alınmıştı takmaya geldiler.gğzel olacağa benziyor .gitsinler guzel bi silme süpürme yerleştirme işi olucak .benim merdiven altı ardiye gibi idi ama kapattırmamıştık bugüne nasip oldu .keşke öncesinden foto çekseydim öncesi sonrası yapardım .ben bile değişime çok şaşırdım.dolap candır gerisi yalan
öncelikle kolay gelsin,misafirler içinde ;yaprak + lahana + kurabiye + poğaça + mozaik pasta + içli köfte + mantı yapabilirsin aklıma başka bişi gelmiyo.Merhaba arkadaşlar 8 günlül hızlı bor kış temiziğine girişiyorum
15 tatil için misafirlerimiz olcak olmasa bile yapmam ve çoook geciken bir temizlikti
Uzun bi liste yaptım bakalım sadece 8 günüm var size vir sorum olacak misafir için ömceden dondurucuya neler koyabilirim milföy alıcam başka birşey gelmexi
Büyük cesaret netten tül diktirmek hiç duymamıştım .gerçi biz hala netten alışveriş yapan insanlar değiliz .eşim ne çıkacağı ne olacağı belli olmaz diyor güvenmiyor.biz de eski usul baka baka elleye elleye fiyat araştırarak alışverişe devam.neyse canım önemli olan içine sinmesi gğle güle kullan.Nöbetten çıkınca iki gün kendime gelemiyorum,birde oruç olunca uykumu hiç alamıyorum.dün eve gittim,canım hiç temizlik yapmak istemedi.Evi toparladım ki öyle böyle değil ev berbattı atabilirsem fotolarını atcam inş size.Nohutlu bulgur pilavıyla mercimekli nohutlu kesme çorba yaptım,yanına turşu,yoğurt,kompostohazırladım,yedikten sonra mutfağı toparladım.Netten yatakodama tül perde diktirmiştim,perde modeli çok güzel ama bir türlü istediğim ölçüde gelmedi.İlk gelen petek üstüydü gönderdim uzun istemiştim çünkü,ölçü vermeme rağmen bu seferde 2,15 yerine 1,90 geldi kadına dediğimde ise benim metremle onun metresi farklıymış,ütülersem uzarmış falan filan,artık uğraşmak istemedim kadınla yıkadım perdeyi astım ama küçük geldi yapcak bişi yok dedim kenarına fonla falan büyük göstermeye çalıştım,süpürüp silmek lazımdı ama yapacak halim yoktu artık o işlerde bugün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?