- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.541
Hoşgeldinselam hanimlar...uzuuuuun bir aradan sonra ben..hamilelikti dogumdu bebekti derken oglus 2 yasina girdi...
iki cocukla bazen yetisemiyorym..oglum cok harektli surekli gozetlenmesi gereken bir cocuk..ama cokkk tatlilar..
birde ikisininde alerjik bronsiti var..bu yuzden kisin hava nobetlerim oluyo..
yorgunlk uyksuzluk stres derken evimin islerine yetisemez oldum..
buda yetmez mis gibi sogumaya basladim..camasrlarim birikiyo..
bulasigimi sirf sonradan ugrasmamak adina temizliyorum..
ne bileyim ya..
bu topik bana zamaninda cok yardimci olmisti..
zor buldum birde..
insaallah yine iyi gelir bi toparlarim kendimi
Yok canim yaptıklarını yada yapacaklarını yazıyosunMerhaba hanimlar buraya katilmak icin belli sartlar var mi yedek eleman hergun yazma mecburiyeti filan fistik...
Gunaydin canim. Peki o zaman yeni yerim burasiYok canim yaptıklarını yada yapacaklarını yazıyosun
mrb kızlar dün eve gider gitmez evimi toparladım makinaya çamaşır attım,yemek yaptım ,yemek yedik evimi süpürdüm sildim,banyo-wc yıkadım,mutfağı toparladım makinaya bulaşıkları dizdim,yıkanan çamaşırları peteklerin üzerine astım,sabah kalkıncada kuruyan çamaşorları katladım ama yerleştiremedim.Biraz öncede doktorum öğleden sonra yokum dedi nasıl sevindim anlatamam bende izin aldım,öğleden sonra ne iş yapsam acaba ne yapacağımı şaşırdım
Hoşgeldin o zamanGunaydin canim. Peki o zaman yeni yerim burasi
evde çocuklar beklerken kaynanam benim yolumu gözlerken arkadaşla kahve içmek hayal gibi geliyosoğuk havada bir arkadaşla bulup kahve içmek gibisi yok tadını çıkar bugünün
Maşallah canımdün öğle eve gittim hemen evi toparladım,nevresimleri değiştirip makinaya çamaşırları attım,patates soydum haşladım,kavurdum,poğaça hamuru yoğurdum ve mayalamaya bıraktım,yaprak çıkardım suya koydumki tuzu gitsin.içli köfte hamuru yoğurdum,kavurduğum patatese kıyma kavurup kattım ve içli köfte yaptım,bi kısmını akşam yedik kalanını iki yemeklik paketleyip dondurucuya koydum,poğaça yaptım,haşhaşlı ekmek yaptım,poğaçanın bi kısmını kahvaltıda yemek üzere dondurucuya attım.Bu arada çamaşırlar yıkandı peteklerin üzerine astım.Sonra eşim geldi çay demledim yaptıklarımdan yedik.Mutfağı toparladım,sarmanın içini hazırladım,akşam tv nin karşısında yaprak sardım bir pişirimlik ama fazla çıkarmışım hala sarılacak var onuda bugün sarıcam inş,kızımı banyo yaptırdım,oğlum banyo yaptı,mutfağı tekrar topladım ve halim kalmamıştı artık hemen yattım.Normalde kızım bana iş yaptırmaz ama dün ii günündeydi sanırım,bütün işleri hallettim.Arada tatil şart ani misafirler için donducuyu doldurmak için.
Bugün hiç oturmadım dersem yeridir .şimdş misafirlerim kalktı .telefonumu anca elime aldım bi bildirim yapayım dedim.sabah 6.3o kalktım .salata poğça yaptım (2 tepsi ) sigara böreği sarmuştım akşamdan 2 tepsi onlarıda pişirdim .10.30 gibi 16 büyük 4 çocuk misafirlerim geldi.onları ağırladım güzelce bayağı oturduk .onlar gittikten sonra bir tepsi daha poğaca pişirdim havuçlu cevizli kek yaptım .akşamında da arkadaşım geldi eşi ve çocuklarıyla .onlarla da oturduk gittiler .şimdl bu saatte ev derli toplu mutfak tertemiz yarına pek iş yok gibi.arkadaşımla 2 dakikada kirli tabak ve bardakları mskineye attık ben de saklama kutularına artan poğça kek börek pasta ları yerleştirdim ortalık toplandı hemencecik ..
Maşallah kızlar ikinize dedün öğle eve gittim hemen evi toparladım,nevresimleri değiştirip makinaya çamaşırları attım,patates soydum haşladım,kavurdum,poğaça hamuru yoğurdum ve mayalamaya bıraktım,yaprak çıkardım suya koydumki tuzu gitsin.içli köfte hamuru yoğurdum,kavurduğum patatese kıyma kavurup kattım ve içli köfte yaptım,bi kısmını akşam yedik kalanını iki yemeklik paketleyip dondurucuya koydum,poğaça yaptım,haşhaşlı ekmek yaptım,poğaçanın bi kısmını kahvaltıda yemek üzere dondurucuya attım.Bu arada çamaşırlar yıkandı peteklerin üzerine astım.Sonra eşim geldi çay demledim yaptıklarımdan yedik.Mutfağı toparladım,sarmanın içini hazırladım,akşam tv nin karşısında yaprak sardım bir pişirimlik ama fazla çıkarmışım hala sarılacak var onuda bugün sarıcam inş,kızımı banyo yaptırdım,oğlum banyo yaptı,mutfağı tekrar topladım ve halim kalmamıştı artık hemen yattım.Normalde kızım bana iş yaptırmaz ama dün ii günündeydi sanırım,bütün işleri hallettim.Arada tatil şart ani misafirler için donducuyu doldurmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?