- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.521
geçmiş olsun canım bende diyorum bu kız yok gelirdi illaki diye aman olsun sen sıhhatli olda işler illaki yapılır.Selamlar hanimlar kac gundur yazmiyrdum...fena grip olsum yattim iki gun oksuruk hala var ama iyiyim şükür
Dun yaptiklarim
Yerler süprüldü (halilar yok yikamaya verdim)
Yerler silindi
Renkliler yikandi serildi
Yastik atildi makinaya koltugun
Mutfaktaki yolluk kilim yikandi serildi
Ispanak yikandi
Yemek yapildi
Oglum banyo yaptirldi
Oncesi gunlerde de mutfak oturma odsi,cocuk odasi ve yatak odasi tulleri yikandi takildi,camlari silindi...temizlik yapiyrum...
Sagol canim..,saglik cok onemli..isin bitecegi yok arada salmak iyidir:))geçmiş olsun canım bende diyorum bu kız yok gelirdi illaki diye aman olsun sen sıhhatli olda işler illaki yapılır.
Yazilanlarin hepsi yapildi (camaşırlar kaldi katlanicak)Bugun kuRstan geldim.oglumu uyuttum,karnimi doyurdum uzandim koltuga yatiyrum işler duruyo....
Ispanak dogranacak
Patates haslanip kavrulacak
Kuruan çamaşırlar katlanip yerlesecek
Mutfak toplanacak,bulsik makinasi boşaltılacak
Ev suprulecek..halilar gelirse silinip serilecek
Wc yikanicak paspasi da
Cok calismam lazim çokk
maşallah çok hamaratsınYazilanlarin hepsi yapildi (camaşırlar kaldi katlanicak)
Ayrica 10 kilo sut pisirip mayaladim
Tavada kek yaptim
Yemek sonrasi tekrar topladim mutfagi..
Yok canim ne hamaratligi...sizlerde oylesiniz masallahiniz var....mecburiyetten yapiyorum.eninde sonunda bana kaliyomaşallah çok hamaratsın
Oo maşallah baya kalbalik misafir hemde yemekli..bende ne zamandır yazamıyorum .Cmt dip köşe temizlik yaptım,pazar misafirim vardı.Bizimle birlikte 5 aile yemekli geldiler,onlar gidince elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım, yıkananları yerleştirdim, evi toparladım yattım,zaten geç olmuştu. Pzt sadece süpürdüm,yemek yaptım,bulaşık yıkadım,oğlumun dersleri iyi olmadığı içi son sınavlara bari çalıştırayım dedim işleri salladım açıkçası ama dün yapabildim çok şükür. Akşam 5:30 da geldim başladım işe sadece ödev yaptırırken oturdum.Kolay yemek makarna salata yaptım.Ben gelmeye ev kendinden geçmiş oluyo zaten,evi toparladım,poğaça hamuru yoğurdum,makinaya çamaşır attım,bulaşıkları makinaya dizdim,mutfağı toparladım,balkonu yıkadım, wc yıkadım,(bu arada biryandan oğlumun ödevlerini yaptırıyorum),yıkanan çamaşırları astım peteklere,tekrar çamaşır attım,evi süpürdüm sildim,poğaça yaptım,çay demledim,çayımı içerken oğlumun ödevlerine devam ettik.Eşim napıyodu bu sırada tabiki elinde telefon karşısında tv,diğer elinde çay oh gel keyfim gel,okey oynuyodu.Bu dünyada kadın olmak çok zor ,hem çalış hem ev hem çocuk ama Allah inş diğer dünyada mükafatımı verecek.
Cuma yoğun bi şekilde çalıştım. Şirketteki 10. Yılımı kutladım. Ayrıca kokteylimiz vardı yeni yıl için. ctesi dışarıda kahvaltı ettik. Kalan günü evde geçirdik. Yıl başı için kv'ye gittik. Pazar evdeyiz. Temizlik derleme toplama zamanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?