En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bugün yapacagım
işler wc banyo yıkanacak
mutvagın halısı süpürülüp
kaldırlacak altı yıkanacak
çocuk odası süpürülüp silinecek
bunları yapayım şimdilik

Dün buzdolabını sildim içindeki örtüleri çıkardım bi süre de böyle kullanmayı düşünüyorum.balkonu yıkadım bugün ise mutfağı topladım süpürdüm salonun tozunu aldım ütü yapmayı planlıyorum oturma odasını süpürüp tozunu alıcam

kizlar bende kahvalti edicem sonrasinda sofrayi toplarim bulasiklar makineye yerlestiririm yerleri supurur silerim salonum temiz sadece toz alicam cocuk odasini toplar supurup silerim wc camasir suyuyla yikicam bu kadar
kızlar benim işim gene çok ütü var oturma odası süpürülüp silinmesi lazım
çocuk odası diger oda hava çok sıcak iş yapmak zor burda ne yapıldıysa kar benim evde

kızlar bugün hiç iş yapamdım yapılan bir el bulalşık dizdile bie el yıkandı
kızım burdaydı doktora kiti adyamana öbür evdeki kızmımda giti doktora torun yanımdaydı
havda çok sıcaktı kilimayı yeni kapatık birde servis geldi kilimanın bakımını yaptı kızım eve giti eşim sefere
giti yemek yapıldı yendi şimdi yapa bilirsek küçük kızımla kalkıp yapmaya çalışacam

ben o kadar tembelleştim ki yetişemiyorum bile şuanda evimde adım atacak yer yok

kızlar dün akşam yapılan iş çocuk odası süpürülüp silndi
oturma odası süpürüldü silindi toz alındı bir balkon yıkandı
gorüdor süpürldü silindi yatak odası toplandı bir el bulaşık makinasındaki
temizler dizldi kirliler kondu dolmadıgı içi kaldı
bugün yapılanlar yataklar toplandı salon dip bucak süpürüldü silindi
toz alındı wc yıkandı bir el beyazlar yıkandı serilecek ve sular kesildi bana hep
böyle olur

Rutin ev işlerinin arasında bir yandanda kızımı tuvalete alistirmaya çalışıyorum posta posta çamaşır çıkıyor hanimlar bu arada aranızda storlari yikamaya veren oldu mu hiç
ben yeni aldım zaten stor perdelerimi yıkaması zor oluyo diye tülünü yıkıyorum ama storu seneye yıkıcam inş.eski evimden kalan 2 pencerelik küçük stor köye götürcekktim temiz olsun diye balkona serdim prili döktüm fırçayla yıkayıverdim hemen çok kolaymış yıkamak.Gözümüzde büyüyo sadece.Kuzenim temizlik hastası evde sigara içen yok ayın yarısı evde değil zaten 2-3 aydabir yıkaya veriyo,halı yıkayanlar yıkıyo ama halı fiyatından yıkıyolar nerdeyse ne gerek var pahalı geldi bana .Balkoında yıkaver sende.

Ay evet aslında yıkaması cok kolay ama ben çıkaramıyorum eşimin de bir gün izni var yaparım diyor yapmıyor zaten bir gün de yetmiyor bide 2 yaşında çocuğum var onun için birinin olması lazim bakalim olmazsa esime ısrar edip bir gün yikarım pril mi döktünüz sadece cikarttimi ki

bende çıkaramadığım için yıkamıyorum aslında balkonda yıkadığıma pril döktüm sadeceeşim balkona kombinin altından musluk taktırdı sağolsun saplı fırçalarla 10 dk sürmedi bile yıkamak.Ama benim perdem renkliydi,seninki beyaz yada kremse üzerinde prilin rengi kalırmı bilmem.Eşimin gömlek yakalarına pril döküp makinaya atmıştım yakaları berbat oldu prilin rengi çıkmadı anlamadım niye böyle oldu.Sen prili sulandırıp dök istersen .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…