- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.521
maşallah dün sular az geliyordu fazla iş yapamadımIyi geceler kk nin becerikli hanimlari
Cok yoruldum bugun...pek bisey de yok ortada
Bul.mak.sini bosalttim
Salonun dört Camini ve mermerlerini sildim
Fazlaliklari koydugum balkonu duzledim
Sulu supurgeyi cikardim evi, kapali balkonlari dip kose supurdum
Uc makina camasir yikandi astim
Buyuk balkonu camasir Suyuyla bekletip yikadim...ufajlik da bana eslik ettgi icin uzerni bezine kadar degistirdim
Yemek yaptim
Markete gittim
Alisveris posetlerini yerlestirdim
Ufakligi uyuttum, yatsidan sonra tuzlu kurabiye yaptim
Mutfagi topladim
Yerleri sildim
Oglum supurgeden Korkmaya basladi halbuki hep supurdugum supurge onceden korkmuyrdu..alistirana kadar epey ugrastimbu seferde illa supurcem diye elinden alamadım ...bir de cok kirlenmisti esyalari cekerek altini filan hep supurdum cok yordu bugun beni supurge yapmak
ooo maşallah bunları 1 gündemi yaptın hemde bebekle süpersin.senin ki kaç yaşındaIyi geceler kk nin becerikli hanimlari
Cok yoruldum bugun...pek bisey de yok ortada
Bul.mak.sini bosalttim
Salonun dört Camini ve mermerlerini sildim
Fazlaliklari koydugum balkonu duzledim
Sulu supurgeyi cikardim evi, kapali balkonlari dip kose supurdum
Uc makina camasir yikandi astim
Buyuk balkonu camasir Suyuyla bekletip yikadim...ufajlik da bana eslik ettgi icin uzerni bezine kadar degistirdim
Yemek yaptim
Markete gittim
Alisveris posetlerini yerlestirdim
Ufakligi uyuttum, yatsidan sonra tuzlu kurabiye yaptim
Mutfagi topladim
Yerleri sildim
Oglum supurgeden Korkmaya basladi halbuki hep supurdugum supurge onceden korkmuyrdu..alistirana kadar epey ugrastimbu seferde illa supurcem diye elinden alamadım ...bir de cok kirlenmisti esyalari cekerek altini filan hep supurdum cok yordu bugun beni supurge yapmak
bu kabak çiçegi degilmi dolma yapacaksı her haldebunlarda çiçeklerimin resimleri
ewt doldurdum koydum kışın misafirler gelince yapıyorum genelde 1 kada çiçekten 3 tencerelik dolma çıktı eşimde çok fazla sevmez ama yapınca yiyo mecbur ben bayılırımbu kabak çiçegi degilmi dolma yapacaksı her halde
ben bikere yaptım begenmediler çocuklar
ya işte ben sevmiştim bizimkiler svmeyince dahada yapmadımewt doldurdum koydum kışın misafirler gelince yapıyorum genelde 1 kada çiçekten 3 tencerelik dolma çıktı eşimde çok fazla sevmez ama yapınca yiyo mecbur ben bayılırım
ben böyle temizlik yapasım olmadığı zamanlarda kuzenimi arıyorum iştaha geliyorum.kuzenim resmen temizlik hastası bayılıyorum onun temizlik yapışına wc-banyoyu domestosla bırak diye başlıyo bende iştahla işe başlıyorumya kalkıp iş yapmam lazım ama hiç yapasım yok
yapıyor arkam bakıyorum aynı evim çok çabuk dagılıyor
iki günde sularda yoktu
bende iki kız var ama kıymıyorum onlaraben böyle temizlik yapasım olmadığı zamanlarda kuzenimi arıyorum iştaha geliyorum.kuzenim resmen temizlik hastası bayılıyorum onun temizlik yapışına wc-banyoyu domestosla bırak diye başlıyo bende iştahla işe başlıyorum
yarın birgün onlar evlenince bütün işler sana kalacak,bırak yapsınlarbende iki kız var ama kıymıyorum onlara
evet yayarın birgün onlar evlenince bütün işler sana kalacak,bırak yapsınlar
hoş geldin aramızaKizlar merhaba topic baya ilerlemis ama benide araniza alin buraya cok ihtiyacim var. 15 aylim bir oglum var masallah cok hareketli surekli onun pesinden kosmaktan ev islerini unutuyorum bazen birde cok titiz degilim ama titiz olmak istiyorum. Cekmecelerim,dolaplarim,mutfak esyalarim, kanepelerimin alti,kapilarimin arkadi hep temiz olsun istiyorum ama gaza gelemiyorum bazen oturdugum yerde kaliveriyorum. Burasi gaza gelmek icin harika bir yer. Bende artik temizligimi buraya yazmak sizin yaptiklarinizi okuyup feyz almak istiyorum.
Bugun yaltiklarimdan baslayayim.
Sabah kalktim yastiklari carfasi cikarip makinaya attim. Yastiklari bosalttim.Esim geceleri cok terler o yuzden yastigi cabuk kokuyor, pamuk oldugu icin sik sik yikayamiyorum ama havalandiriyorum. Balkonu yikadiktan sonra pamugu serdim. Carsaflar cikti onlari serdim siyahlari attim
Bulasik makinesini duzdum
Oglumla kahvalti ettik sonra onu uyuttum.
Simdide banyoyu temizlemeye gidiyorum. Herkese iyi temizlikler
Sagol canim evet dun yaptim sabah 9 gece 12 ye kadarooo maşallah bunları 1 gündemi yaptın hemde bebekle süpersin.senin ki kaç yaşında
Sanada kocaman. Masallah supersin bir de çalışıyorsun.ben ucretsiz izindeyimbende cmt günü arkadaşıma bebek görmeye gittim.Eve geldim yemek yaptım,evi dip köşe süpürdüm,(cuma günü camları kapıları silmiştim zaten),kanepe bazaları çektim altlarını süpürdüm sildim güzelce toz aldım,balkon yıkadım,2 makina çamaşır astım.Pazar günü sabah manava gittim bir kasa kabak çiçeği aldım sebze meyve aldım.Kahvaltıyı hazırladım çocuklar eşim uyanana kadar çiçeği doldurdum çiçek doldurmak çok yordu beni sonuna doğru çiçekler kapanmaya başladı ama değidi doğrusu kışın bol bol çiçek dolması yicem inş.eşim çamaşırları topladı onları katladım yerleştirdim ütü yaptım,balkon yıkadım,manavdan aldıklarımı yıkadım yerleştirdim,yemek hazırladım iş erken bitince hadi gezelim dedik,avanos ürgüp göreme turu yaptık büyük dedemizi ziyarete gittik yemek hazır olunca dedeyi eve getirdik kaynanamlarıda çağırdık yemek bulaşık çay ev toparlama derken misafirler gidince bi baktım kızımla sızmış kalmışız
Benimde yok yspasim iteleyerk yapiyorum. Yarin Misafir gelecek..sular benimde tayzyikli degil ama sukur islerimi yapabiliyrumya kalkıp iş yapmam lazım ama hiç yapasım yok
yapıyor arkam bakıyorum aynı evim çok çabuk dagılıyor
iki günde sularda yoktu
Hosgeldin...bebekle zor ben yeni yeni os yapabiliyrum rahatca 19 aylik oglumKizlar merhaba topic baya ilerlemis ama benide araniza alin buraya cok ihtiyacim var. 15 aylim bir oglum var masallah cok hareketli surekli onun pesinden kosmaktan ev islerini unutuyorum bazen birde cok titiz degilim ama titiz olmak istiyorum. Cekmecelerim,dolaplarim,mutfak esyalarim, kanepelerimin alti,kapilarimin arkadi hep temiz olsun istiyorum ama gaza gelemiyorum bazen oturdugum yerde kaliveriyorum. Burasi gaza gelmek icin harika bir yer. Bende artik temizligimi buraya yazmak sizin yaptiklarinizi okuyup feyz almak istiyorum.
Bugun yaltiklarimdan baslayayim.
Sabah kalktim yastiklari carfasi cikarip makinaya attim. Yastiklari bosalttim.Esim geceleri cok terler o yuzden yastigi cabuk kokuyor, pamuk oldugu icin sik sik yikayamiyorum ama havalandiriyorum. Balkonu yikadiktan sonra pamugu serdim. Carsaflar cikti onlari serdim siyahlari attim
Bulasik makinesini duzdum
Oglumla kahvalti ettik sonra onu uyuttum.
Simdide banyoyu temizlemeye gidiyorum. Herkese iyi temizlikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?