- 27 Aralık 2019
- 12
- 4
- 28
-
- Konu Sahibi Pakize1903
Havalandırıyorum zaten duvarlar akıyor dökülüyor oda çok soğuk yer beton ev ilk başta yapılırken yere yakın yapılmış odada ısıtıcı açsan bile ısınmıyor bi iş yaptığım zaman akşamına hasta oluyorum onu demek istedim ben belki bi çözüm bulabilirim diye buraya konu açtımMuhtemelen gelenin gidenin azdır ondan olabilir. Biz de ailelerimizin oldugu sehirden tasindik 1 yil oldu bazen biriktirip biriktirip is yaptigim olmuyor degilama bu daginiklik konusu icin gecerli temizlik baska bir sey rurubet olayin da varsa daimi bir havalandirma ve temizlik döngüsü olmak zorunda.
Havalandırıyorum zaten duvarlar akıyor dökülüyor oda çok soğuk yer beton ev ilk başta yapılırken yere yakın yapılmış odada ısıtıcı açsan bile ısınmıyor bi iş yaptığım zaman akşamına hasta oluyorum onu demek istedim ben belki bi çözüm bulabilirim diye buraya konu açtım yani evi benim gibi olan varsa ne yapıyor
Havalandırıyorum zaten duvarlar akıyor dökülüyor oda çok soğuk yer beton ev ilk başta yapılırken yere yakın yapılmış odada ısıtıcı açsan bile ısınmıyor bi iş yaptığım zaman akşamına hasta oluyorum onu demek istedim ben belki bi çözüm bulabilirim diye buraya konu açtım
Yanlış anlama modum açık kalmış pardon.Havalandırıyorum zaten duvarlar akıyor dökülüyor oda çok soğuk yer beton ev ilk başta yapılırken yere yakın yapılmış odada ısıtıcı açsan bile ısınmıyor bi iş yaptığım zaman akşamına hasta oluyorum onu demek istedim ben belki bi çözüm bulabilirim diye buraya konu açtım
Eşim yaptırmayı düşünüyor ben de işte anlattım ya o nedenlerden dolayı zorlaniyorum ama ben çalışmıyorum iş baktım çok bulamadım ev degisikliği olamaz eşim gerekirse çok kalın giyin öyle yap işini diyorYanlış anlama modum açık kalmış pardon.ama sanırım taşınmanız gerek sağlıksız bi ev çünkü.
Allah yardımcınız olsun insallahEşim yaptırmayı düşünüyor ben de işte anlattım ya o nedenlerden dolayı zorlaniyorum ama ben çalışmıyorum iş baktım çok bulamadım ev degisikliği olamaz eşim gerekirse çok kalın giyin öyle yap işini diyor
SağolunAllah yardımcınız olsun insallah
Ev kendimizin yazdım yaKiraciysaniz tasinin ...
Evi sevmiyorum değil siz okumadınız galiba dökülüyor rutubet var dedimEvi sevmiyorsunuz. Sebep bu. Niçin taşınamıyorsunuz ki?
Bilinc altinizda sevmiyorsunuz belli ki. Sevdiginizde zaten daha cok istahlanirsiniz. Ya da diger odalari da isitmak ici yontem bulacaksaniz her odaya klima gibi.Evi sevmiyorum değil siz okumadınız galiba dökülüyor rutubet var dedim
Yapısal bir sorun. Küf bazlı boyalar var. Evi sevmiyorsunuz diye düşündüm. Çünkü insan sorun yaşadığı yeri sevmez diye. Sinirlenmeye gerek yok ☺☺Evi sevmiyorum değil siz okumadınız galiba dökülüyor rutubet var dedim
Evet zaten yaptiricaz yaptirana kadar isiticiyla hallederim artıkBilinc altinizda sevmiyorsunuz belli ki. Sevdiginizde zaten daha cok istahlanirsiniz. Ya da diger odalari da isitmak ici yontem bulacaksaniz her odaya klima gibi.
Yaptiricaz zaten laminant yapılacak tadilat olacak anladımYapısal bir sorun. Küf bazlı boyalar var. Evi sevmiyorsunuz diye düşündüm. Çünkü insan sorun yaşadığı yeri sevmez diye. Sinirlenmeye gerek yok ☺☺