Ev işi yapan erkeklerin cinsel hayatı daha iyi

hayırdır arkadaşlar sabahlar olmasın mı diyosunuz ne diyosunuz anlamadım ben

2,5 yıllık evliliğimde hiç bilmem, kocam ayaklarını uzatıp yatsın ben yemek yada temizlik yapayım. hatta iş bölümü vardır camlar ve perdeler ondadır mesela bide evi silme işi, tencere yemekleri bende fırın yemekleri ondadır falan. ay neyse ondan mütevelllit biz

bdv de olur ya kadın bundan şikayet eder, ya da aralarıda cinsellik olmadığından şikayet eder, dertleşmek için ama diğer üyeler nispet tadında mesajlar yağdırır ya, o aklıma geldi

bence dogru ...
benım esımde mutfaga su ıcmeye dıye gıder , gelmez hemen merak eder gıder bı bakarım kı tezgah cay lekesı olmus dıye camasır suyuyla cıflıyor veya benı temızlık yaparken gorurse ılla kalkar kendılıgınden yardım eder
haberı nıye dogru buldugumu soylemıyım

Vay be bdv'de paylasilsin bu haber! Kirmizi gecelik out, ev isi yapan erkek in... Yeaah baby!

Bunu duyan bdv'liler artik ilerde erkek bohcasina temizlik malzemeleri eklerlerse hic sasirmam

Ben calismiyorum esim bazen pazarlari bile çalışıyor. Pazar calissa bile eve geldiginde evi supurememissem siler supurur bazen diyorum cok mu yukleniyorum adama megersem iyi bi sey yapiyormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…