- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 32
Kızlar herkese merhabalar amacım sansasyonel yaratmak değil kesinlikle Romanlarıda çok severim şahsına münhasır insanlar ve çok cesurlar.Ben 37 haftalık hamileyim ve yardımcı bayan arıyorum görüşmeye çağırdıklarımın arasında ikidir Roman bayan vardı ilkinden pek enerji alamadım ama son gelen bayan gayet sıcak kanlıydı.Daha önce başıma hırsızlık olayı gelmişti bu yüzden daha seçici davranmak istiyorum.İkinci bayan hem güler yüzlüydü hemde bütün şartları itiraz etmeden kabul etti.Genelleme yapmak istemiyorum tepki alacağımıda biliyorum ama çoğu Romanı yanlış işler yaparken gördüğüm için güvenmekte zorluk çekiyorum bir aklım denemekte fayda var diyor bir aklım risk almamam gerektiğini söylüyor hanımlar düşüncelerimde haksız mıyım Roman bir bayan çalıştıran var mı yada herhangi bir fikri olan?
Kesinlikle ırkçı ayrımcı bir insan değilim ama küçüklüğümden beri gerek yaşadığım yerdeki olumsuz olaylardan etkilenerek gerek annemgilin bizi korkutmak amaçlı Romanlar hakkındaki sarfettiği cümleler beni bu düşünceye itti.
Kesinlikle ırkçı ayrımcı bir insan değilim ama küçüklüğümden beri gerek yaşadığım yerdeki olumsuz olaylardan etkilenerek gerek annemgilin bizi korkutmak amaçlı Romanlar hakkındaki sarfettiği cümleler beni bu düşünceye itti.