• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işi için Roman bayan yardımcı fikri?

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
32
Kızlar herkese merhabalar amacım sansasyonel yaratmak değil kesinlikle Romanlarıda çok severim şahsına münhasır insanlar ve çok cesurlar.Ben 37 haftalık hamileyim ve yardımcı bayan arıyorum görüşmeye çağırdıklarımın arasında ikidir Roman bayan vardı ilkinden pek enerji alamadım ama son gelen bayan gayet sıcak kanlıydı.Daha önce başıma hırsızlık olayı gelmişti bu yüzden daha seçici davranmak istiyorum.İkinci bayan hem güler yüzlüydü hemde bütün şartları itiraz etmeden kabul etti.Genelleme yapmak istemiyorum tepki alacağımıda biliyorum ama çoğu Romanı yanlış işler yaparken gördüğüm için güvenmekte zorluk çekiyorum bir aklım denemekte fayda var diyor bir aklım risk almamam gerektiğini söylüyor hanımlar düşüncelerimde haksız mıyım Roman bir bayan çalıştıran var mı yada herhangi bir fikri olan?
Kesinlikle ırkçı ayrımcı bir insan değilim ama küçüklüğümden beri gerek yaşadığım yerdeki olumsuz olaylardan etkilenerek gerek annemgilin bizi korkutmak amaçlı Romanlar hakkındaki sarfettiği cümleler beni bu düşünceye itti.

Yaşadığınız ya da şahit olduğunuz olaylardan ötürü böyle düşünmeniz gayet normal.ama insanlar konusunda tabi genelleme yapmak doğru değil ve tanımadan yaşamadan da birşey demek doğru değil siz iç sesinizi dibleyin içinize sindiyse neden olmasın

Yaşadığınız ya da şahit olduğunuz olaylardan ötürü böyle düşünmeniz gayet normal.ama insanlar konusunda tabi genelleme yapmak doğru değil ve tanımadan yaşamadan da birşey demek doğru değil siz iç sesinizi dibleyin içinize sindiyse neden olmasın
İç sesim denemem gerektiğini söylüyor ama bir türlü cesaret edemiyorum daha önce çalışanı Roman olan biri akıl verirse içim rahat bir şekilde hareket edicem

Ön yargili olmadan dene bence. Almanyada mesela Romanlar değilde Polanlar hakkinda ayni söylentiler var...
Insanlar tanimadigi kültüre karşı genelde korkuyla yaklaşır bence gereksiz

huyları suyları değişik oluyodur muhtemelen. yani memleketten memlekete bile farkediyor, bir de roman. bilemedim yani. belki çok iyi biridir. bilemeyiz. ısındıysan dene.
Beni düşündüren bir noktada bayanın herşeye olur demesi hiçbirşeye itiraz etmemesi ya çok ihtiyacı var yada eve girmek istiyor gayet pozitifti inşallah yanılmıyorumdur

Denemeden bilemezsin. Tavsiyem referansı kişiler üzerinden al canım memleket üzerinden değil. Mesela bana yardima gelen abla Karadenizli ben ona anahtarımi verir çıkarım ama burada belki bir başkası Karadenizli birinden yanlış bir hareket görmüş olabilir bu benim yardimcimin kötü olacağı anlamına gelmez.

Evimize aldığımız insan önemlidir tabi ki ama ben referanslı arkasında bana garanti verecek birini tercih ederim

Denemeden bilemezsin. Tavsiyem referansı kişiler üzerinden al canım memleket üzerinden değil. Mesela bana yardima gelen abla Karadenizli ben ona anahtarımi verir çıkarım ama burada belki bir başkası Karadenizli birinden yanlış bir hareket görmüş olabilir bu benim yardimcimin kötü olacağı anlamına gelmez.
Daha önce çalışmış 1 sene referans alacağım bu aklımda kalsın teşekkür ederim

Bu devirde hala karakterin irka bagli oldugunu sanmak.
Hanımefendi bir müessesede çalıştırmak çok farklı evde çalıştırmak çok farklı 4 duvarın arasında malımızdan öte canımızı emanet ediyoruz 16 aylık bir bebeğim var bırakında insanlardan akıl alayım en doğal hakkım çünkü çok olumsuzluklar gördüm siz çalıştırıp memnun kaldıysanız öneriyorsanız orda diyecek birşeyim yok

Aynen öyle kk da taşlanmaktan korktuklarından roman diyorlar izmirde yaşıyorum biz çingene diyoruz hiç alındıklarını görmedim :KK66:
Ha bende evimde istemezdim net.
Bende İzmir’de yaşıyorum Roman dediğim halde bile taşlıyorlar:işsiz:düşüncelerimde yalnız değilmişim

Back