• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev IPL cihazlarında Braun mu Philips mi ?

birsorumvarbakarmisiniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Bir süredir araştırma yapıyorum. Evde İPL cihazlarında en popüler olanı Philips ve Braun xpert pro 5 arasında kaldım. İkisinde de memnuniyet oranları yüksek. Braunun atış hızı ve dalga boyunun daha fazla olduğu söyleniyor fakat bir süre sonra cihazın ısınıp çalışmadığını söyleyenler de var. Kullan var mı tavsiye eder misiniz, hangisini almalıyım ?

Philips var bende ısınınca o da kendini kapatıp soğumaya alıyor genel olarak çok memnunum. Lazer yaptırmadan işe yaramaz lakin...
Braunda bahsedilen şey cihaz atış yapmıyormuş ve garantiye göndermişler. Daha önce de lazer geçmişim var. Tüylerimin %80 i bitmiş durumda. İşe yarayacağını düşünüyorum. Hangi cihazı alacağım konusunda kararsız kaldım

Braunda bahsedilen şey cihaz atış yapmıyormuş ve garantiye göndermişler. Daha önce de lazer geçmişim var. Tüylerimin %80 i bitmiş durumda. İşe yarayacağını düşünüyorum. Hangi cihazı alacağım konusunda kararsız kaldım
Ha yok cihaz sıcak havalarda özellikle bir bacağımı bitirince ısınıp 10 dk kaptıyor kendini ben çok memnunum tavsiye edebilirim. Bıyık bölgemde epilasyon yok lakin kışın atış yapıyorum baya azalma mevcut sadece lazer yerdeki etkisi bende bu diyebilirim. Yoksa erkek arkadaşımın göğüsüne de lazer yaptırdık bu cihazla tüyleri dah çıkmıyor yazın rahat ediyoruz.

Back
X