Polisan nasıl peki ? Bu arada kum beji koyu mu kaldı markadan markaya değişiyormuşta tonlarıKum beji yaptırdık daha önce markaya gelince Filli boyadan nefret ettim Marshaldan sonra sırf renk tonu beğendiğimiz için Filli secmistik aman Allahim hayatımda böyle duvar silmedim ben sonradan yine Marshala döndük şükürler olsun dedim Marshalin üstüne tanımam
Yanlış hatırlamıyorsam marshal luletasi yaptırdım en son yani ben lületaşı istedim de her markasının isimlendirmesi farklıymış :) daha önce filli boya kullanmıştık ama bundan da memnunum :)Kızlar evimin içini boyatmak istiyorum duvar rengi ve boya markası önerir misiniz .. marka söylemek sıkıntı değilse.. bide bej tonlarından ne yaptırdınız acabakoyu yada açık oldu mu ?
Teşekkür edeceğim bakacağım inşallahYanlış hatırlamıyorsam marshal luletasi yaptırdım en son yani ben lületaşı istedim de her markasının isimlendirmesi farklıymış :) daha önce filli boya kullanmıştık ama bundan da memnunum :)
Yok aynı tondu da biz Kum bejiden gri ile mavi tonunun karışımı bir tona dönmüştük o da Fillide vardı Polisan da güzel ondan da annemlerin evinde memnun kalmıştık ama Fillideki rengi de yeniden Marshallda tutturamadik diğer rengi de çok beğenmiştik keşke böyle bir durum yaşamasaydıkPolisan nasıl peki ? Bu arada kum beji koyu mu kaldı markadan markaya değişiyormuşta tonları
Evet üzücü olmuş , teşekkür ederim bu aradaYok aynı tondu da biz Kum bejiden gri ile mavi tonunun karışımı bir tona dönmüştük o da Fillide vardı Polisan da güzel ondan da annemlerin evinde memnun kalmıştık ama Fillideki rengi de yeniden Marshallda tutturamadik diğer rengi de çok beğenmiştik keşke böyle bir durum yaşamasaydık
Kızlar evimin içini boyatmak istiyorum duvar rengi ve boya markası önerir misiniz .. marka söylemek sıkıntı değilse.. bide bej tonlarından ne yaptırdınız acabakoyu yada açık oldu mu ?
Polisan kum beji dedikleri karizmatik bej mi acaba ? Renk bire bir tuttuysa ben deneyeyimBen yatak odamı filli boyanın böyle beyaz rengine boyatmaya kalktım. Açık mavi çıktı boya. Filli boyadan çok şikayet var. Beyaz tonunun hiç mavi çıkacağını beklemezdim. Broşürdeki renkler gibi tutmuyor. İnternette de şikayetlere bakabilirsin.
Polisan'ın kum beji güzel. Açık bir ton böyle ferah. Bunu biz evde kullandık. Renk birebir tuttu.
Jotun diye bir marka var, bunun da renkleri güzelmiş, kaliteliymiş. Ama denemedim.
İtalyan boya dışında asla boya kullanmayız, rahatlıkla silinebilir oluşuKızlar evimin içini boyatmak istiyorum duvar rengi ve boya markası önerir misiniz .. marka söylemek sıkıntı değilse.. bide bej tonlarından ne yaptırdınız acabakoyu yada açık oldu mu ?
Ben de bi bakayım teşekkür ederimDaha önce dyo kullanıyordum. El izi bile duvarda kalıyordu. Duvardaki lekeyi sildiğimde ise bez izi kalıyordu
Geçen yıl evimi jotun boyanın yanılmıyorsam kokos rengine boyatım. Daha önce yaşadığım sorunları bu boyada yaşamadım
İnşallah bakacağım teşekkür ederimDaha önce dyo kullanıyordum. El izi bile duvarda kalıyordu. Duvardaki lekeyi sildiğimde ise bez izi kalıyordu
Geçen yıl evimi jotun boyanın yanılmıyorsam kokos rengine boyatım. Daha önce yaşadığım sorunları bu boyada yaşamadım
Evet bence de usta da çok önemli , şuan ki rengim krem tonlarında evin kendi rengiydi..Bir zamanlar evim varkenbelce beji idi bizim duvarlarimiz cok severek boyatmistim o renge, marka dyo idi. Silme islemi vs sık sık yaptigim icin bana dayanikli geldi. Boya kadar usta da onemli acikcasi. Ama ben cok sıkılmistim o renkten, suan ki renginiz hangisi
Bu boyayı yaptırırken bide bu markanın kendi astar boyasını yaptırmıstık. Kendi astar boyasını yapmalısınız demişti ustaBen de bi bakayım teşekkür ederim
İyi ki söylediniz ilk kez duydumBu boyayı yaptırırken bide bu markanın kendi astar boyasını yaptırmıstık. Kendi astar boyasını yapmalısınız demişti usta
Bu markanin da kalitesi bir birinden farklı boyaları var.
Hani olurda yaptırırsanız aklınızda bulunsun diye söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?