Ev hanımlarına müjde! Yemek yapmak tarih oluyor

Bunun yemek, temizlik yapan bi de sevişenini yapsalar satar. Tek başına yemek yapan satmaz, yemek dediğin yarım saatlik iş.
Hepsi tamam da sevişenini ne kız bizi biblo niyetine mi alacak adamlar peki. Gelin kaynana kavgası yok düğün dernek altın sıkıntısı yok gider robota nikah kıyar adam

Yemek yapan cok gereksiz, bulasiklari halletsin yeter.
Ama makinanin isi bitince her seyi yerli yerine koyacak. Kocam gibi catali kasigi oldugu gibi cekmeceye bosaltmayacak :)
Ben ona utu yapmayi da ogretirim

anacım ben bunun elinden yemem yemeğe lezzet veren el lezzetidir...

anamın ilk bulaşık makinasını hatırlarım babam süpriz yapmıştı
annem makinanın yıkadığı bulaşıktan ne olur demiş ti
buda o misal

anamın ilk bulaşık makinasını hatırlarım babam süpriz yapmıştı
annem makinanın yıkadığı bulaşıktan ne olur demiş ti
buda o misal
Annem de özenle siler kapağını falan kızım o benim der. Biter bitmez kapağını açar o buhar çok hoşuna gidiyormuş

en güzel günler onların olsun
Mutluluk böyle birşey işte yokluktan sonraki varlık şimdi insanlar için bir önemi yok bunların. Herşey elimizin altında elde çamaşır yıkamak nedir bilsek çamaşır makinemizin bile değeri olur. Annem anlatır hep suyumuz kesilmiş 3 gün susuz kalmış damla damla akarmış o damlayan suyla 3 gün idare ettim der.

Hepsi tamam da sevişenini ne kız bizi biblo niyetine mi alacak adamlar peki. Gelin kaynana kavgası yok düğün dernek altın sıkıntısı yok gider robota nikah kıyar adam

E biz de robot adamlarla nikah kiycaz cicim.
Düşünsene bir adam hem yemek yapıyor hem ev temizliyor hem romantik hem iyi sevisiyor. İnsanını ne yapayım derdini çekeyim android alır gecerim.

Goz kararini da ayarlayabiliyorsa her eve lazim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…