Cnm bunu nerden buldun çokk komikkkkkRobotun sahibi bu kadınsa ne olacak peki
Hepsi tamam da sevişenini ne kız bizi biblo niyetine mi alacak adamlar peki. Gelin kaynana kavgası yok düğün dernek altın sıkıntısı yok gider robota nikah kıyar adamBunun yemek, temizlik yapan bi de sevişenini yapsalar satar. Tek başına yemek yapan satmaz, yemek dediğin yarım saatlik iş.
Youtube da var canım bende Türk versiyonu var ama yükleyemedimCnm bunu nerden buldun çokk komikkkkk
Robotta dile gelir lanet olsun böyle işe der camdan atar kendiniYemek yapan cok gereksiz, bulasiklari halletsin yeter.
Ama makinanin isi bitince her seyi yerli yerine koyacak. Kocam gibi catali kasigi oldugu gibi cekmeceye bosaltmayacak :)
Ben ona utu yapmayi da ogretirim
Canım benim bak sana ne göstereceğimHepsi tamam da sevişenini ne kız bizi biblo niyetine mi alacak adamlar peki. Gelin kaynana kavgası yok düğün dernek altın sıkıntısı yok gider robota nikah kıyar adam
Canım benim bak sana ne göstereceğimbu haberleri okuyunca bir daha düşün
http://www.chip.com.tr/haber/adam-bilgisayar-oyunuyla-evlendi_16586.html
http://blog.cezmikalorifer.com/sisme-kadinla-evlenen-adam.html
Annem de özenle siler kapağını falan kızım o benim der. Biter bitmez kapağını açar o buhar çok hoşuna gidiyormuşanamınilk bulaşık makinasını hatırlarım babam süpriz yapmıştı
annem makinanın yıkadığı bulaşıktan ne olur demiş ti
buda o misal
en güzel günler onların olsunAnnem de özenle siler kapağını falan kızım o benim der. Biter bitmez kapağını açar o buhar çok hoşuna gidiyormuş
Mutluluk böyle birşey işte yokluktan sonraki varlık şimdi insanlar için bir önemi yok bunların. Herşey elimizin altında elde çamaşır yıkamak nedir bilsek çamaşır makinemizin bile değeri olur. Annem anlatır hep suyumuz kesilmiş 3 gün susuz kalmış damla damla akarmış o damlayan suyla 3 gün idare ettim der.en güzel günler onların olsun
Hepsi tamam da sevişenini ne kız bizi biblo niyetine mi alacak adamlar peki. Gelin kaynana kavgası yok düğün dernek altın sıkıntısı yok gider robota nikah kıyar adam
Çocuk doğuranı da bulunur mu acabaE biz de robot adamlarla nikah kiycaz cicim.
Düşünsene bir adam hem yemek yapıyor hem ev temizliyor hem romantik hem iyi sevisiyor. İnsanını ne yapayım derdini çekeyim android alır gecerim.
Çocuk doğuranı da bulunur mu acaba
Yok canım bu 2. Gebelik benim ben yetişemem de yolda doğum yaparım diye korkuyorum birazHafif bir korku mu basmış ne.. Doğuracak birini bulsam hemen çocuk yaparım valla..
Yok canım bu 2. Gebelik benim ben yetişemem de yolda doğum yaparım diye korkuyorum biraz
Bende arabada doğuran birine güldüğüm için başıma gelecek diye korkuyorumAy benim bi arkadaşa oldu o deme öyle.
Hatun doğuma vapur keyfi yaparak gitmek istemiş, denizin ortasında doguracakmis nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?