• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev hanımları için en ideal iş imkanı

orifteamdemet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
8
0
0
İstanbul
Oriflame İle Nasıl Tanıştım...
İki çocuk annesi olarak evde, ev işi ve çocuk bakımının dışında bir hayatım yoktu düne kadar...Sürekli ne yapabilirim diye kendi kendime düşünüyordum...Asıl mesleğim olan muhasebe işini çocuklarım küçük olduğu için yapamıyordum...Ama bir şeyler yapmalıydım...Boş durmak istemiyordum.Haa boş ta kaldığım söylenemezdi ya..Neyse..
Bir sürü şey geçti kafamdan, internetten araştırdım durdum ama bir türlü kendime uygun bir iş bulamıyordum.Çünkü evimi, çocuklarımı ve eşimi ihmal etmeden bir şeyler yapmak istiyordum.Kozmetikle ve başka ürünlerle ilgili uğraşan çevremde bir sürü insan vardı, hiç biri dikkatimi çekmemişti.Çünkü yapamam ben diyordum, yeterice çevrem yok,uğraşacak vaktim yok, ikna kabiliyetim, satış becerim yok gibi sözler söylüyordum..Şimdi düşününce bu sözlerin hepsinin bir bahaneden ibaret olduğunu biliyorum ve kendime çok kızıyorum...Keşke Oriflame ile daha önce tanışsaymışım...
Oriflame benim hayatımı değişiitirdi...Her şey para değil bu hayatta...Daha başka şeyler de var...
Benim 2.doğumumdan sonra ruh sağlığım bozuldu ve panik atak hastası oldum.Hala tedavim devam ediyor.Ama inanın Oriflame ile uğrşmaya başladıktan sonra hastalığımı bile unuttum..Çünkü yapmam gereken bir işim, dolayısıyla bu yolla kazandığım bir çevrem ve sorumlusu olduğum alt danışmanlarım var.Onlarla ve üst ekibimle beraber ortak bir iş yapıyoruz..Hem eğleniyor hem de para kazanıyoruz..Ne kadar kazanacağnızı kendiniz belirliyorsunuz.İster sadece satış yaparak satış karından kazanırsınız.İsterseniz de ekibinizi kurar hem kariyer yaparsınız hem de daha fazla paralar kazanırsınız.Oriflame şirketinin bizlere sunduğu cazip hediyeler ve kampayalar da cabası...
Kısacası şimdi artık kendime daha güvenliyim..Hedeflerim var...
Bu iş herkese uygun...İster çalışın..İster ev hanımı olun..Bay ya da bayan olmanızda farketmez...Belki bir mağaza da çalışansınız, belki hastane de bir hemşire yada bankacısınız, hiç farketmez...Belki bir işiniz yok ve evde netin başında zaman harcıyorsunuz...Zaman çok değerli arkadaşlar...Vakit kaybetmeyin...Düşünün, kararınızı verin, ayağa kalkın ve harakete geçin...

Direktör ol 1.500tl. Maaş artı (1.000 dolar ödül.)
altın direktör ol 3.000 tl maaş (2.000 dolar ödül)
üst altın direktör ol 4.000 tl maaş(3.000 dolar)
safir direktör ol 6.000 tl maaş(4.000 dolar ödül)
elmas direktör ol 8.000 tl maaş(6.000 dolar)
çift elmas drktr ol 10.000 tl maaş(8.000 dolar)
executive drektr ol 12.000tl.maaş(10.000 dolar)
altın exec.drktr ol 15.000tl.maaş(24.000 dolar)
safir exec.drktr ol 20.000tl.maaş(30.000 dolar)
elmas exec.drktr ol 25.000tl.maaş(36.000dolar)
başkan direktr ol 35.000tl.maaş(42.000 dolar)
üst başkn drktr ol.50.000tl.maaş (100.000dolar ve araba ödülü)
altın başkan direktör ol 100.000 maaş (200.000 dolar ve araba ödülü)
safir başkan direktör ol 200.000tl maaş (300.000 dolar ve araba ödülü)
elmas başkan direktör ol 500.000 maaş (1.000.000)

Direktör ol 1.500tl. Maaş artı (1.000 dolar ödül.)
altın direktör ol 3.000 tl maaş (2.000 dolar ödül)
üst altın direktör ol 4.000 tl maaş(3.000 dolar)
safir direktör ol 6.000 tl maaş(4.000 dolar ödül)
elmas direktör ol 8.000 tl maaş(6.000 dolar)
çift elmas drktr ol 10.000 tl maaş(8.000 dolar)
executive drektr ol 12.000tl.maaş(10.000 dolar)
altın exec.drktr ol 15.000tl.maaş(24.000 dolar)
safir exec.drktr ol 20.000tl.maaş(30.000 dolar)
elmas exec.drktr ol 25.000tl.maaş(36.000dolar)
başkan direktr ol 35.000tl.maaş(42.000 dolar)
üst başkn drktr ol.50.000tl.maaş (100.000dolar ve araba ödülü)
altın başkan direktör ol 100.000 maaş (200.000 dolar ve araba ödülü)
safir başkan direktör ol 200.000tl maaş (300.000 dolar ve araba ödülü)
elmas başkan direktör ol 500.000 maaş (1.000.000)
bu iş hakkında biraz daha bilgi verir misin?

Ürün garantisi fatura tarihinden itibaren 30 gündür.
İthaldir - Sağlık bakanlığının izniyle Türkiye"ye girer ve satılır.
Bitkisel içeriklidir - Kimyasal ve hayvansal içerik bulunmaz - Hayvanlar üzerinde test edilmez.Gönüllü insan denekler üzerinde test edilir.
Kalitesi yüksek,fiyatı uygundur,doğrudan satış derneğine üyedir.
Zengin ürün çeşidi (yaklaşık 600) dış ambalajı doğaya dönüşümlüdür.
Ürün üretim tarihinden itibaren 30 ay boyunca kullanılabilir.
Ödeme süresi 21 veya 18 gündür. Faturalarınızı ptt veya anlaşmalı bankalara kendi üye no"nuzu bildirerek ödeme yapabilirsiniz.
Ya da siparişlerinizi internetten sipariş anında kredi kartı ile ister tek çekim ister 4 taksit ödeyebilirsiniz.
12 ay üyelik süresi vardır. Her ay sipariş verme zorunluluğu yoktur.
Herhangi bir alışveriş limiti yoktur. İstediğiniz kadar ve istediğiniz sayıda sipariş verebilirsiniz.
Firmanın size tanıdığı 295 liralık kredi hakkınız vardır. Bu sayede ürünleri önden para ödemeden alır sermayeniz olmasa da satış yaptıktan sonra firmaya geri ödeyebilirsiniz.
Kargo ücreti yoktur. O aya ait bir özel 8,99 liralık kargo ücreti ödememe ürünü yazarız ve kargo ücreti ödemeden bir ürünümüz olur.
Sonuçta:
Kendiniz ürünleri kullanmak, alışveriş yapmak üzere üye olursanız, ürünleri indirimli alırsınız.
Satış yapmayı hedeflerseniz kar kazancınız olur.
Başarmak ve yükselmek istiyorsanız birlikte hedefe ilerleyelim. Sizlere her türlü yardımı yapacağım.

Son düzenleme:
Back