Evlendiğim günden beri öğrenemedim şu mutfak işini
Evimiz çok sapa yerde en yakın market migros evde sıkılınca migrosa gidiyorum bütün paramı oraya veriyorum
Parasını geçtim kilo da alıyorum
Nasıl kurtulucam bu mutfak alışverişinden bütün param oraya gidiyor biriniz yardım edin
canım ya 10 milyar borç varbi türlü birikim yapamadık evlilikti bebekti derken daha yenice 1 buçuk milyar kenara koyabildik daha evleneli 1 sene olduk eşim altınlarımı satmak istiyor ben istemiyorum çünkü oğlumun sünneti düğünler derken daha yeni gelinim kolum boş gezemem ben bu yüzden çok kavgalar ettik şimdide '' altınları paraya çevirip hesaba yatıralım ben askerden gelinceye kadar değerlensin kar edelim diyor'' ben anlamam ki bu işlerden sizce yastık altında dursun mu yoksa yatırayım mı bankaya
Altinlarini asla bozma bana sorarsan.bir arkadasimda inat etti vermedi altinlarini.daha sonra ev icin pesinat oldu o altinlar.o zaman canini yedigi adam simdi dua ediyo karisina.emin ol paraya cevirsen iki seneye hic olur
canım ya 10 milyar borç varbi türlü birikim yapamadık evlilikti bebekti derken daha yenice 1 buçuk milyar kenara koyabildik daha evleneli 1 sene olduk eşim altınlarımı satmak istiyor ben istemiyorum çünkü oğlumun sünneti düğünler derken daha yeni gelinim kolum boş gezemem ben bu yüzden çok kavgalar ettik şimdide '' altınları paraya çevirip hesaba yatıralım ben askerden gelinceye kadar değerlensin kar edelim diyor'' ben anlamam ki bu işlerden sizce yastık altında dursun mu yoksa yatırayım mı bankaya
Bu altın hesabı nasıl oluyoyaklaşık 1.5 senedir kredi kartımdan altın hesabı açtırdım 1000 lirayı geçti aylık 50 lira civarı yani yarım gram altın kesiliyor bir ara 1 gram biriktirdim şimdi ise bir köşede bir miktar param var...
ayda 50 lirayı 100 lirayı bir cafeye gidip çay içsem bu kadar öderim diye düşünüp kestiriyorum tavsiye ederim.
bireysel emelikliğim de vardı bu aralar dondurdum ama en kısa zamanda geri başlatacam
Bu altın hesabı nasıl oluyo
Bide faiz falan varmı hiç bi bilgim yok ya..
Kımse para biriktirmeyi düşünmüyo anlasılan... Ben tarih koydum 06.08 tarihinden 06.09 tarihine kadar ne biriktirdiysem gidicem gram ceyrek ne olursa alıcam atcaö kenara ...
Bugun 3 tl daha attım.. Aslında hergün 3 tl atabilsek ayda 90 tl oda bir gram altın alır... Altını bozdıröak zor oldugundan kenarda kalır...
Eminim bazılarımız günde 3 tlden fazla bile atabilirler..
Calısırken cok para koyuyodum kenarada ew hanımı olunca ewde ne varsa para üstü sagda solda buldugum.. Kendi harclıgımdan kalanlarla bişiler yapmaya calısıyom..
Calısanlar bence her ay rahatlıkla bi ceyrek alır kendinizi sıksanız alırsınız...
Tabi bu masraflar borclar baz alırsak.... Aman ya
Hesap kbardı
Cok zor cok
Topikk cok guzel ama neden kimse yazmiyor hadi kizlar toplanin birikim yapalim birbirimizi motive edelim[/QUOTE]E="Blmtmr, post: 36209491, member: 580319"]Tatildeyim.deli gibi para harcanıyor.bu nedir yahu
Neyseki. 24 ü dönüyorum.25 inde gümbür gümbür dönüyorumaranıza.seneye tatil benden kumbaradan olacak inşallah.ğ .sizde hemen sermişiniz yaa cevap yazan olmamış.
Madem ev hanımıyım madem çalışmıyoruz sadece bu kadar şu kadar attım değil,nasıl attığımızıda yazalım.nerden kıstık yada kumbaraya atıcaz diye neyden vazgeçtik gibi.birbirimize örnek oluruz hem
Canım ewet o yandan bu yana 2 gram altın oldu.. Bu arada kardeşimn nişanı wardı uat bas derken harcamam oldu ama dewam para biriktirmeye... Bu arada günede girdim 15 günde bi 50 tl 550 lira olcak toplamda.. 5 inci kişiyim.. Alınca parayı direk altın yapıcam .. Sende al altınını altın olunca bozdurmaya üşeniyosun para olunca o gözüne batıyo malesef.. Hadi o zaman baslayalım tekrardan bugunden itibaren baslıyalım.. Haftada kac liramız olcak ayda ne kadar olcak ... Yine gelenler olur.. Her ay olursa 1 gr alalım.. Yada ceyrek olur inş..Şimdi ne zamandır mutfakta bir kavanozun içinde topladığım bozuk paralarımı saydım 105 tl olmuş ayy ne mutlu oldum bilmemezsiniz gerçi baya uzun zamandır biriktiriyordum hatta arada ıcınden aldıklarımda oluyordu şimdi bugun gidip gram altın alıcam hemen 1 gram 1 gramdır hadi hanımlar olmaz olmaz demeyin para birikiyor kim verirdi bana şimdi 1 gram altın dimi hadi topik canlansın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?