Ev halkı evdeyken, evine hırsız giren var mı?

arkadaşım gece bir hareket hissediyor odasında.. gözünü bir açıyo başucundaki rafa bir adam uzanmış:1shok:.. kimsin sen deyince sakın sesini çıkarma diye boğazına sarılıyo kızın.. tamam ne alıcaksan al defol diyo başucunda inci küpeleri vs. varmış onları alıyo kızın yüzüne eğiliyor. " bi kere öpeyim mi diyo" arkadaşım "sakkın deneme" deyince pis pis sırıtıp balkon kapısından çıkıyo..
önce heryere demir parmaklık yaptırdılar.. sonra da taşındılar..

aman yarabbi :1shok:
basıma boyle bısey gelse benı kesın akıl hastanesıne yatırırlar kafamçokkarıştı
çok geçmiş olsun,hepimizi de Allah korusun...

Çok geçmiş olsun.Allahım daha neler duyacağız acaba
Çeyizin için çok üzüldüm,Allah canını sağ etsin.bu durumda Başka nasıl teskin edebilirim bilmiyorum..

geçmiş olsun belinay. bu psikoloji gerçekten de çok kötü,Allah beterinden korusun.
.

Çok teşekkür ederim Kızlarr:çok üzgünüm:

geçenlerde de hırsız korkusu başlıklı bır konu vardı? oradan da yardım alabılırsın arkadaşım. korkmak ınsani bır duygudur kafanı dagıtmaya çalış biraz.

Benim evime 3 kere hırsız girdi sanki paralar dolu taşıyorda ilk iki kere kapı kırmış o zaman yedinci katta oturuyordum güvenlik görevlisi olan kapıcısı olan apartmandı neyse taşındım oradan üç katlı bir apartmanın ikinci katında oturuyorum bir gece hastaydım erken yattım eşim cmları kapamamış evde alarmda var ama en ufak sese çalışıyor diye kurmuyoruz o gece hırsız girdi.eşim evde yokken seyehatteyken korkuyorum başka zaman korkmuyorum.

allahım yaaa kadın da deseymiş alacağını al ve defol git...
bildiğini ben de biliyorum....

ayy ben de anlatayım bu evimize yeni taşınmıştık alt katımız evi boşaltıyordu biz taşındığımızda ... meğer altta bi kız var 16-17 yaşlarında.. kız banyodan çıkmış havlular üzeirnde kolidorda kafasını bi çevirmiş hırsızla piştii..........:lepi:

kız bi çığlıkkk adam kaçmış....

anneme ilk duyduğumda dedim ki
- allahtan havlu yere düşmemiş aynı anda hem hırsızlık hem de tecavüz vakası....

allahımm yaaa buna da güüleceğim geldi tutamadım kendimi....

ben en çok (eğer girerse) hırsızı görememekten korkuyorum ....

allah ne verdiyse kafasına gözünü yaramamaktann....Çok üzgünüm çoook

Bende anlatıyımm
3-4 sene önce ben ananemlerde kalıyordum yaz günüydü ikide teyzem vardı.. teyzelerim ve ben bir oda da annanemle dedemde bir odada yatıyordu. dedem gece daralmış balkonun kapısını acmış geri yatmış.. Hırsız girmiş ve dedemin başucundaki
cüzdanını almış ki içinde 50 60 lira vardı sonra en korkuncuda bizim kaldığımız odaya gelmiş ve iki teyzemin yastıklarının altındaki telefonlarını almış:1shok::1shok::1shok: Polis falan geldi parmak izi aldı ama sonuç, elde var sıfır... :uhm:

bizim eve girmedi ama
ablamın kaynanasına girmişti
hemde yazın ve evde 5 erkek varken
onlar sprel denen birşey kullanmışlar galiba
herkesin yüzüne sıkmışlar sanırsam
çünkü kimse uyanmamış

cüzdanları gitmişti
sırf para almış.

Allahım kimsenin başına vermesin
bend çok korkardım galiba.

evet bizde evde uyurken sabaha karşı eve hırsız girdi.
kardeşimle odalarımız ayrıydı ilk önce kardeşimin odası var. mutfak camından girmiş. annemin cep telefonunu cüzdanından parasını almış sonra sırala odaları gezecekti herhalde. ilk oda kardeşimin odasıydı. kapısını aralamış. kardeşiminde uykusu ağırdır ama işte uyanmış burcu diye seslenmiş. ben sanmış. adam gerilemiş kardeşim karanlıktan görmüyor ya bir daha burcu diyince çocuk uyandığını anlamış ve kapı gıcırdamış kardeşim zıplayıp kalkıp öyle bir çığlık attıki yemin ederim kesiyorlar zannettim. öbür odadan bir zıplayıp gelişim var allah yaşatmasın bir daha... sonrada gene mutfak camından atlayıp gitmiş ki 3. katta oturuyorduk o zaman. şimdi kardeşim hala yalnız uyuyamıyor karanlıktan korkuyor. evde kimse yoksa kapıyı açıp ilk o girmiyor....

Annem anlatmıştı Bir arkadaşının kızı Ankara'da okuyorken aynı olay başına gelmiş. Eve o uyuyorken hırsız girmiş. Tıkırtısına uyanmış ki hırsızla burun buruna gelmişler.Bayılmış o anda zaten.. Kız bu olaydan sonra çok ciddi psikolojik rahatsızlıklar yaşamış. Annem uzun bir müddet tedavi gördüğünü söylemişti.

Bizim evimize de hırsız girdi şükür ki ben evde değildim ama abim evdeydi o sırada. Bereket o da duymamış sabah kalktığında anlamış olup biteni. Ben hırsız olayını duyduktan sonra geceleri pencerelere yaklaşamaz olmuştum bir müddet.
Daha sonra girmeyi tekrar denediler kapıyı baya zorlamışlar, matkap filan sokmuşlar. O gece evde uyuyamamıştım. Baya bi süre direttim taşınmak için o evden. Bizi izliyorlar filan diye paranoyaya kadar gitmişti durumum.
...:bbo:

Arkadaşlar bizede ben ben bekarken 3 kere hırsız girdi.ilk 2 sinde küçüktüm biz evde yokken girmişti.3.de ben daha yeni nişanlanmıştım.annemle kardeşim memlekete gitmişti ben babamlaydım.işten çıktım nişanlımla buluştuk bana baban eve gelsin öyle gidersin biraz gezelim dedi biz 1 2 saat gezdik artık eve gideyim dedim beni eve bıraktı.nişanlımın da evine daha önce hırsız girdiği için korkardı hep.bana eve çıkınca yukardan el salla öyle gideyim dedi.eve girdim koşarak camdan el salladım.o gitti.bir kucak gül almıştı bana onlarıda yere koydum çok sıkışmıştım daha holde pantolonu çıkarıp direk tuvalete koştum.kapıyı açtım.birden dondum kaldım.tuvalet camının altında bir sandalye üstünde bir yastık camda açık.hemen anladım hırsız girdiğini.ama aptal kafam evden kaçıcağıma ışık bile açmadan donla mutfağa gidip çekmeceden bıçak aıp evi gezdim.kimse yoktu sonra pantolonu giyip gülleride kucaklayıp kapıdan çıktım.ve pat diye apartman kapısı kapandı koştum geri baktım koşa kosa binadan biri fırladı gitti.yani ben eve girince kaçmış.yeni nişanlanmıştım altınlarım vardı sabah işe girerken hepsini bir torbaya koyup çamaşır makinesinin hortumuna asmıştım.iyikide öyle yapmışım.hiçbişey bulamayınca çok sinirlenmiş bulduğu boş altın kutularını kırmış,nişanlımın resmini yere atmış.şimdi evliyim güvenlikli bir sitede oturuyorum ama giriş kattayım korkmuyorum.çünkü böyle durumlarda bende çok gereksiz bir cesaret oluyo,kardeşim bizde kalmaya korkar hep...

bende henüz nişanlıydım.annemlerin evde ailecek oturuyoruz.nişanlımda var. salonda oturuyoruz.annemlerin evde alt kat. mevsim yaz bütün camlar açık.salonun hemen yanındada küçük bi oda var.oranında camı açık.camında 2 mt ilerisinde tuvalet masası var.üzerindede içi boş bir çanta!. neyse biz oturuyoruz muhabbet ediyoruz.akşam vaktide.birden yandaki odadan bir gürültü geldi.koşturdum baktımki camın önünde upuzun bir sopa yerde yatıyo. ohaoldumsmile pencerede demir olduğu için içeri girememiş camdan sopayı uzatıp çantayı almak istemiş akıllı.. ama becerememiş yere düşürmüş. kaydirigubbakcemile3 o anda zaten kaçmış gitmiş. bulamadık.

Son düzenleme:
dunde bızım karsımızdakı daıreye gırıyordu,,ama gorup bagırdılar saat 3 tü ben uyanıktım ve ısık yanıyordu dusunun cesarete bakın..
hemen atlayıp arabayla uzaklastı..ben o cıglık ve araba sesını duyunca bırıne araba carptı sandım ..sonradan ogrendık..yazık sok olmuslardı...ev ıkıncı kat demır yok ama yuksekte kalıyor,,ılk katın demırınden mı tırmandı ne yaptı anlamadık,,cok yuksek ıkıncı kat olsada...
allah korusun gercekten,,dıkkat etmek lazım..
havalandırmaya bakan pencerelerınızı de acık bırakmayın arkadaslar,,,daha once baska bır komsumuza oyle gırıp evı soyup sogana cevırmıstı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…