- Konu Sahibi CennetKokulum
-
arkadaşım gece bir hareket hissediyor odasında.. gözünü bir açıyo başucundaki rafa bir adam uzanmış:1shok:.. kimsin sen deyince sakın sesini çıkarma diye boğazına sarılıyo kızın.. tamam ne alıcaksan al defol diyo başucunda inci küpeleri vs. varmış onları alıyo kızın yüzüne eğiliyor. " bi kere öpeyim mi diyo" arkadaşım "sakkın deneme" deyince pis pis sırıtıp balkon kapısından çıkıyo..
önce heryere demir parmaklık yaptırdılar.. sonra da taşındılar..
belinaycım çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın (kimseciklere)inş.
canım çok şükret dua et giden mal olsun bitanem şu an burda annen için baban dayın yengen veya başka bir yakının için ağlıyor olabilirdin katılıa katıla ve keşke çeyizlerim gitseydi sevdiklerime bişiy olmasaydı diyebilirdin allaha hamd olsun çok şükür sende ailende sevdiklerinde sağ ve salimsiniz rabbim korumuş hepinizi.
çeyiz evet bekar bir kızın en kıymetlisidir bin türlü zahmetle yapılır alınır ama en kusursuzu en şatafatlısıda dahil bir BELİNAY EDERMİ ETMEZ üzülme canım maldan çıksın sevdiklerin ve senden değil canına bir şey olmasın.hayırlısı ile tekrar yaparsın canım tekrar çok geçmiş olsun a.s.
Çok geçmiş olsun.Allahım daha neler duyacağız acaba
Çeyizin için çok üzüldüm,Allah canını sağ etsin.bu durumda Başka nasıl teskin edebilirim bilmiyorum..
geçmiş olsun belinay. bu psikoloji gerçekten de çok kötü,Allah beterinden korusun.
.
Canim ya cokk uzuldum ya bilmez m iyim emek emek alinir onlar, begene begene teker teker. oyle eline toplu para gecse bile o kadar begendigin seyi senelerce bekleyerek biraraya getirdigin seyin gitmesi o kadar uzucudur ki seni cok iyi anliyorum.
Allah onlari rahat rahat kullandirtmasin, kazandiklari para hastane doktor parasi olsun insallah. ne diyelim, gecmis olsun.
bence bilen birisidir.
belinay merveye de gecmıs olsun senı cok ıyı anlıyorum canım, uzulmen cok normal ama bır de ıyı tarafındna bak cana gelecegıne mala gelsın, o an adamla karsılassan psıkolojın cok daha fazla bozulacaktı. senı susturmak ıcın ya sana bırsey yapsaydı. Allah korusun.
gülelim mi ağlıyalım mı ? kötükedihüso kafamçokkarıştı
bir arkadaşım anlatmıştı..
sanırım yakınlarınınevine gece uyurken hırsız girmiş
yatak odasını karıştırırken ev sahibi uyanmış ama duymazdan gelmiş
korkmuş bana birşey yapmasın diye..
neyse adam alıcağını almış,tam giderken kadına dönmüş...
''uyumadığını biliyorum'':1shok:
arkadaşım gece bir hareket hissediyor odasında.. gözünü bir açıyo başucundaki rafa bir adam uzanmış:1shok:.. kimsin sen deyince sakın sesini çıkarma diye boğazına sarılıyo kızın.. tamam ne alıcaksan al defol diyo başucunda inci küpeleri vs. varmış onları alıyo kızın yüzüne eğiliyor. " bi kere öpeyim mi diyo" arkadaşım "sakkın deneme" deyince pis pis sırıtıp balkon kapısından çıkıyo..
önce heryere demir parmaklık yaptırdılar.. sonra da taşındılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?