Ev halkı evdeyken, evine hırsız giren var mı?

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
evine hırsız gıren varm ıarkadaslar ya benım gırmedı ama sabah ezanına kadar uyuyamıyorum cıt duysdam evı dolasıyorum evde bırı varmıs gıgı senorya yazıyorum pencereden gırerse kapıdan gırerse

canım panik atak bu:):)bendee bazen pc başındayeken korkudan gidip yatıyorumm..
ama tabi dikkat etmek geriyo bide eviniz bu tür olayların olduğu yerlerdeyse daha dikkat etmek gerekir siz önleminizi alınn rahat rahat uyuyunn:):)

bizim evimize hırsız girdi ben de bir müdet böyleydim hemen bi tıkırtı olsa uyanıyordum sonra uyamıyordum:delphin:

Dün öğle satlerinde oldu bu hırsızlık olayı, Bizim evimiz yani apartmanımız kardeş apartmanı annemin abisi ve kardeşleriyle ananem teyzem oturuyor. ve binamız yeni bina depremden bayaaağ sonra yapıldığı için henüz üst kat yani çatı kat yapılmadı orayı ardiye olarak kullanıyoruz şimdilik.. 4 oda1 salon üst çatı katımızda.. ve ben dün 1 gibi oraya bavul ve çanta almaya çıktım oraya koymuştuk eski çantlarımı alıp bi başkasına vericektim :( çıktım çantaları aldım düzelttim etrafı ve kolileri indim bi alt kata evimize.. aradan 1 saat geçtikten sonra öyle bir ses koptuki bardak çanak tabak sesleri hep ve biz annemle salondan koşup kapıyı açtık tüm dayımlar çıkmıştı apartmana ve alt kattaki yengem çığlık attı önünden bir genç çocuk koşarak inmiş ...
bizim kapılara doğru tabak parçaları kırılmış camlar bardaklar şok oldum hemen yukarı çıktık dayımlarla merdivenler hep cam parçları :( üst kattaki büyük odaya bir girdimki tüm çeyizlerim kolilerdeki eşyalarım boşalmış herşeyim salon takımım mutfak takımım ütüm çaydanlığım bardaklarım kaşıklarım tost makinam aklınıza gelebilecek herşey bir genç kızın mutfak eşyası ve salon yemek takımları pikelerim herşeyim :( gitmiş hepsi :( en son 36 parçalık bi setim vardı ağırdı kolisi onu götürürken altı çıkmış düşmüş tabaklar ses çıkıncada telaş yapmış kaçmışş ama görseniz hiçbişeyim kalmamış ben sinir krizleri geçirdim olduğum yerde yığıldım kaldım :( elimde sadece banyo setimle bir tane cezvem kaldı :(
Annemler beni sakinleştiriyorlar çünkü olay olmadan 1 saat önce ben ordaydım yukardaydım iyiki sana bişi yapmadı iyiki sana dokunmadı diyorlar ama benim herşeyim gitti bir genç kız için çeyiz önemlidir ve ben onları daha babama nasıl aldırıcam zaten yeni yeni toparlanıyoruzzz :((( ben inanın maf durumdayım gitti herşeyim hiç bişeyim kalmadı.. Adi şerefsiz en üst kata 6. kata kadar nasıl çıkabildi hangi cesaretleeeeeeee.. sen alt katlardaki evlere bakma bizim katlardaki evlere bakma çık yukarı benim çeyizlerimin oldu bölüme ve hızlı hızlı eşyalarımı boşaltt.. yengem 1 kişi görmüş ama bu 1 kişi işi değill çünkü eşyalarım kolilerde ve çok ağırdı.. kolilerimi boşaltmışş iç içe koymuş birde şerefsizzzzzzzz... RABBıM BUNUN ACISINI BU GÖZYAŞLARIMIN HESABINI Bı YERDEN ÇIKARSIN SANA..bu kişi bilen bi kişimi aklımız almıyor en üst katta büyük odada benim çeyizzlerimin olduğunu nerden biliyorkiiii?? bebekler için küçük mini çamaşır makineside almıştı babam bunda bebeğin eşyalarını yıkarsın daha dezenfekte olur diye onuda almışlarr :(( yaa aklım almıyooo vallahide billahide almıyooooo yemin ederim almıyoooooo benim çeyizlerimi napıcakkk ne işine yaricak bu para değil altın değil bu cam bardak çatal kaşık tabak süpürge makine tost makinesi çamaşır makinesi pike takımı tencere sürahi bunlarla ne yapıcakkkk ne yapıcakk yaaaa ben geri istiyorum eşyalarımı yaaaaaaaaa yabancı yok binamızda hep dayım teyzem yengemler var 6 haneli bi bina zaten ve hün içini yaptırmadık binanın.. üst katıında kapısı yoktu orası henüz yapılmamıştı içi bile.. bizler evlerimizi yaptırdık girdik depreme dayanıklı yeni bina diye.. bizim burası işlek cadde.. ve dayımlar yan dükkanların kameraları var onların kayıttlarına bakıcaklar bakalım taşıyanları görücezz kimlermiş bunlar fakat benim eşyalarıın orda olduğunu nasıl biliyorlarr :(( henüz 1 saaat öncesi ben ordaydım o kattaydım annemler diyoki iyiki sana bişi yapmadılar diyoo :(( evlilikle alakalı her olayımda ters bişey çıkıyor:(
Bugün ancak toparlanabildimm...
eşyalarımı biz tek tek aldığımız için eve kendimiz çıkarmıştık.. ve kolileride tekrar büyük bakkal kolileri olur ya hani sarı onlara koyduk işte ve çatı katta güzelce dizdik üstüne muşamba kapladık yani içinde çeyiz eşyaları olduğu bile belli değildi çünkü normal un kolisi gibi koliydi.. sanırım apartmanda herkes resmen uyudu :( düşünsene ya 1 gibi öğlen civarıydı üstte sanki kendisi yapmış gibi kolileri muntazam bi şekilde bıcakla koli bantlarını açmış ve boşaltmış sanki evden eşya taşır gibi götürmüşlerr... kolilerle taşımamış koliden bişeye boşaltmışlar artık çuvalamı neye koydularsa aklımız almıyo kolileri boşaltmışlar birde iç içe koymuşlar boş kolileri.. bunu yapan kesinlikle 1 kişi değil oncaa eşya bu hızlılıkta gitmez.. yukarısı savaş alanına dönmüş tüm koliler kutular açılmış berbat olmuş dağıtılmışş, en son kırmızı kutusunda set takımım var salon için aldığım o ağırdı işte uzun bir kutuydu onu tam almış eline merdivenden inerken kutunun altı açılmış içindkiler bizim kapının önüne kadar dökülmüş kırılmış oda hemen telaşla kaçmış. alttaki yengem kapıyı açtığında 1 kişi geçmiş önünden abla ses yukardan geldi demiş ve 2 şer 2 şer merdivenleri inmiş koşarak yengem çığlık atınca dayımlarda peşinden gitti ama kimseccikler yoktu.. yani birde şu var altta bizim tül perde dükkanımız var ve burası işlek bi cadde perdeciler çarşışı yani kapının önüne arabamı dayadılarda nasıl nerereye koydular eşyaları anlamadım gitti dantellerimde gitti yaa el emeklerimde gitti :çok üzgünüm:senağlama
bugün arka sokaktaki evede hırsız girmiş ve kızın sandıktaki çeyizini almış.. yeni moda çeyiz galibaaa hırsızlıkta senağlama:çok üzgünüm:

Ve ben şuan odamda annemle uyuyorum. evimin kapısının arkasında koca koca sopalarım var ve sandalyeler koyuyorum gece yatarken kapının arkasına. çok etkilendim çünkü ciddi anlamda RABBıMıNDE BUNA ıZıN VERMEMESıYLE BıRLıKTE AZKALSIN BUGÜN BURDA OLAMAYABıLıRDıM.. bunu yapan tek kişi değil çünkü eşyalarım çok ağırdı kolileri açmış içini boşaltmış boş kolileride iç içe koymuşlar.. .
babam evimizin kapısına 2 kilit daha yaptırıcak ve sürgü taktırıcak.. aile binası die bişi olmaz sanıyorduk ve altta dükkanımız var die kimse girmezdie biliyorduk.. şimdi akşam herkes evine çıkınca alttaki demir kapımıızıda kitliyoruz.. düşünün aşırı derecede psikolojim bozuldu:çok üzgünüm:senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
merveee canımm çok üzüldümmm anlatamammmm senağlama sanki kendi eşyalarım calınmış gibi üzüldüm.rabbim onların cezasını en kısa zamanda versin inşallahh :Saruboceq: tüm kalbimle dua edicem senağlama pisliklerkötükedihüso

demircool çok teşekkür ederimm :( herşeyim gitti benimm inan bana kötüyüm belki topicde yazarak millete anormal gelebilir ama bir genç kızın en büyük en önemli şeyi çeyizleridir , borçla harçla alıp taksilerini ödediği hayal kurduğu ve inan benim göznurum ilk kendime aldıklarımdı ve inanabiliyormusun ördürdüğüm dantellerim ve kendi örüdüklerim bile gitti :(

merve peki kameralara baktınızmı gören duyan yada.allahın cezaları onları kullanmayı nasip etmesin onlara allahım.

yan dükkandaki kapısındaki kamera bizim kapının yönüne doğru dönük değilmiiş canım :((sır oldu gitti herşeyimm beni mahvettilerr herşeyimi aldılar elimden

Çok geçmiş olsun.Allahım daha neler duyacağız acaba.6-7 ay öncede bizim kapımızın ve alt katımızdaki dairenin kilitlerini sökmüşler,Allahtan ki içeri girememişler.Şimdi dışarı çıkarken dualarla hatim ederek kilitliyorum kapımı.Gerçi O gün de zaten öyle yapamıştım,Allah fırsat vermemiş diyorum.

Çeyizin için çok üzüldüm,Allah canını sağ etsin.bu durumda Başka nasıl teskin edebilirim bilmiyorum..

belinaycım çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın (kimseciklere)inş.

canım çok şükret dua et giden mal olsun bitanem şu an burda annen için baban dayın yengen veya başka bir yakının için ağlıyor olabilirdin katılıa katıla ve keşke çeyizlerim gitseydi sevdiklerime bişiy olmasaydı diyebilirdin allaha hamd olsun çok şükür sende ailende sevdiklerinde sağ ve salimsiniz rabbim korumuş hepinizi.

çeyiz evet bekar bir kızın en kıymetlisidir bin türlü zahmetle yapılır alınır ama en kusursuzu en şatafatlısıda dahil bir BELİNAY EDERMİ ETMEZ üzülme canım maldan çıksın sevdiklerin ve senden değil canına bir şey olmasın.hayırlısı ile tekrar yaparsın canım tekrar çok geçmiş olsun a.s.

Yaklasik 6 yil once gece biz uyuyorken evimize(salonun penceresinden) hirsiz girmisti.
O zamanlar da babaannem rahatsiz oldugu icin bizdeydi.Evde toplam 6 kisiydik.Annem birara uyanmis bakmis odalarinin kapisi acik,sonra salona gidiyor pencere acik ve hali da ayak izleri,camurlar...:1shok:
Bu insanlar elleri bos gelmiyor,kendilerini garantiye almasa hele ki evde birileri varken girmeye cesaret edemez.
Polis geldi tabi,ama ne oldu hic birsey malesef...

geçmiş olsun belinay. bu psikoloji gerçekten de çok kötü,Allah beterinden korusun.
yeni evliyken benim evime de girmişti, altın dışında pek birşeye dokunmamışlardı. yeterince vakitleri olsaydı biraz daha yüklenirdiler belki de.
bir arkadaşımın da çeyizlik ne bulmuşlarsa götürmüşlerdi.

ıstanbulda hırsızlık o kadar yaygın ki, çeteler halinde işlerini yürütüyorlar.
onları engelleyecek birşey yok maalesef. yakalansalar bile hemen salınıyorlar.
ev sahipleri evdeyken de girilen çok ev duydum.
en iyisi alarm taktırmak. rahat uyursunuz hiç olmazsa.

demircool çok teşekkür ederimm :( herşeyim gitti benimm inan bana kötüyüm belki topicde yazarak millete anormal gelebilir ama bir genç kızın en büyük en önemli şeyi çeyizleridir , borçla harçla alıp taksilerini ödediği hayal kurduğu ve inan benim göznurum ilk kendime aldıklarımdı ve inanabiliyormusun ördürdüğüm dantellerim ve kendi örüdüklerim bile gitti :(

Canim ya cokk uzuldum ya bilmez m iyim emek emek alinir onlar, begene begene teker teker. oyle eline toplu para gecse bile o kadar begendigin seyi senelerce bekleyerek biraraya getirdigin seyin gitmesi o kadar uzucudur ki seni cok iyi anliyorum.

benim de Adana-Istanbul arasinda gerizekali muavin valizimi vermisti baskasina. icinde senelerce emek emek biriktirdigim pahali guzelim takilarim, gene begene begene aldigim senelerce az az goyerek hic eskitmedigim renk renk 8 cift ayakkabim, fon makinam epilasyon cihazim takimlarim hepsi gitmisti cok uzulmustum ki seni dusunemiyorum.

Allah onlari rahat rahat kullandirtmasin, kazandiklari para hastane doktor parasi olsun insallah. ne diyelim, gecmis olsun.

bence bilen birisidir.

ben nişanlıyken saat akşam 7 gibi hepimiz bir odada otururkun diğer odaya hırsız girdi ve bana takılan altınları çaldı
hala nasıl oldu bu olay çözemedim.nasıl cesaret edip girdi.uyku saati bile değildi.hepimiz ayaktaydık
ama bence bunu yapan tanıdık biriydi yoksa bir yabancı bu kadarına cesaret edemez

öğrenci evime 2 kere hırsız girdi ve odamın kapısını 2 saat zorladı.abartmıyorum.odada 2 kız yatıyorduk.benim ev arkadaşım da yoktu o dönem başka arkadaşla aynı odada yattık ozaman.ramazan ayıydı.sabah niyetlendik,saat 05 civarıydı.yeni yatmıştık,15 dkka sonra kapılar açıldı,dış kapıdan girdi,biz de kalktık.inanın size yemin ederim kızlar,oan insanın aklına polisi aramak gelmiyor.bizim oan yaptıklarımızı anlatıyorum size.2 kişilerdi.benim odamın kapısı da camlıydı.görünüyordu dışarısı,onlar göremiyordu sadece.tüplü soba kullanıyorduk ozaman.ben hemen sobayı ittim kapıya,arkadaş ise şoka girdi.ışığı açtım,o arada o 2 kişi kapıyı zorluyor tabii.ben başka şeyler ittim kapının arkasına,yani bağırsam alt komşu duyacak,arka binalar duyacak.ben naptım. :)) cep tlfnunu aldım,içerde biri varmış izlenimi yaratmak için hiç bir no çevirmeden konuşuyormuş gibi yaptım.bunlar saat 7 de gitti,ama inanın kapıdan ayrılmadılar 2 saat ve ben polisi arayamadım aklıma gelmedi.sonra birinci katta kalan kızı aradık kız bıçaklarla eve çıktı,polise gttik,polis baktı etti,tabii şüphelendiğimiz kimse olmadığından parmak izi alamadı,çünkü eşeleştirebileceğimiz kimse yoktu,biz bir hafta evden okula ekip arabasıyla gitttik.yani böle kızlar.tabi girenlerin amacı hırsızlıkmıydı,başka bir şeymi bilemem.ama bulunamadı.bir kerede evde değildim,ikinci hırsızlık olayındada.şuan evliyim,ailelerden uzaktayız,eşim asker olduğu için hep görevlerde ben hep yalnızım.lojmanda değil dışardayım.daha geçen gün alta kata girdi camdan.bizimsite güvenli bir site ama hep bu ara burada çok hırsızlık oluyor.ben de eşim yokken,odada yatıyorum,kapıları kitliyorum sandalye vs kouyuyorum kapıya,yanımda alıyorum her şeyi.o şekilde tv açık sabaha kadar öyle uyuyorum ancak.yalnızlık yalnız yaşamak çok zor,kızlar eşlerinizin kıymetini bilin :(( keşke benim eşim de hep yanımda olsa.

bir arkadaşım anlatmıştı..
sanırım yakınlarınınevine gece uyurken hırsız girmiş
yatak odasını karıştırırken ev sahibi uyanmış ama duymazdan gelmiş
korkmuş bana birşey yapmasın diye..
neyse adam alıcağını almış,tam giderken kadına dönmüş...
''uyumadığını biliyorum'':1shok:

bir arkadaşım anlatmıştı..
sanırım yakınlarınınevine gece uyurken hırsız girmiş
yatak odasını karıştırırken ev sahibi uyanmış ama duymazdan gelmiş
korkmuş bana birşey yapmasın diye..
neyse adam alıcağını almış,tam giderken kadına dönmüş...
''uyumadığını biliyorum'':1shok:

gülelim mi ağlıyalım mı ? kötükedihüso kafamçokkarıştı

bizim evimize de girdi ben bekarken, hem de hepimiz evde uyuyorduk,
kardesımın baglamasını babamın cebındekı parayı,evden de yıne para falan ne varsa alıp gıtmıstı. ayakkabılarını da evın ıcınde bırakmıs babamın yenı ayakkabılarını almıs gıderken.
yaz oldugu ıcın balkon kapısı acıktı ama annem de balkonda yere bıseyler serıp uyumustu.gece sıcaktan cok bunalmıs gıtmıs oraya uyumaya. annemın ustunden atlamıs evı soymus ve tekrar ustunden atlayıp kacıp gıtmıs.:1shok: dua etmiştik de anneme birşey yapmamıstı, o an gozu donup kadını arabaya atıp goturseydı nolacaktı:1no2: sukretmıstık halımıze..polısler geldı parmak ızı falan aldılar ama nafıle, bu ara hırsızlık vakası cok oluyor kapılarınızı acık bırakmayın dıyıp gıttıler.
bu olaydan sonra bende panik oldu artık tek basıma evde uyuyamıyorum. cok korkuyorum. zaten bızım sımdıkı oturdugumuz yerde de hırsızlık olayları cok fazla arttı. yan bınanın kapısını levyeyle acıp gırmısler, alttakı marketı soıydular.:bbo:

belinay merveye de gecmıs olsun senı cok ıyı anlıyorum canım, uzulmen cok normal ama bır de ıyı tarafındna bak cana gelecegıne mala gelsın, o an adamla karsılassan psıkolojın cok daha fazla bozulacaktı. senı susturmak ıcın ya sana bırsey yapsaydı. Allah korusun.

Back