Ev eşyası almak. Eşim hakli mi?

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.090
4.169
173
Mrb kızlar.
Şimdii benim evimde oturma odamda sıradan kanepe, (kv'nin eski kanepeleri) var. Tabi ben hiiç beğenmiyorum nette çok güzel bi köşe takımı beğendim almayi düşünüyorum eşime söyledim. 2 yaş sendromu çok ağır geçen bir kızım ve 55 günlük bir oğlum var.
eşimde diyor ki şimdi zamanı değil. Tabiri caizse çocuk zaten evin içine ediyor. biraz büyüsünler akıllansınlar öyle alalım. Mafolup gitmesin diyor. Sizce mantıklı mı? Yoksa ertelemeyip almalı mıyım. Eşimin gönlü yok ama ben aldıktan sonrada bişey diyemez. Birazda bunu bahane mi ediyor diye düşündüm ama mantıklıda geliyor kulağa. Çünkü kızım nerdeyse evdeki çoğu eşyaya ufakta olsa zarar verdi mutfak dolapları sehpalarım vb. Yapmadığı şey yook.

Şimdi bi yandan ben o koltuğu alırsam oturmaya kıyamam bir süre. Ama istiyorum da bide size sorayım dedim o_O

Son düzenleme:
Biraz bekle bence benim de evde eski halıların vardı oğlum hastalanduginda hep istifra ederdi anca düzeldi yeni hali aldım şimdi rahatım az daha sabret 😉

Bende degistirecegim 2 yasinda oglum
Biraz bekleyecegim cunku her tarafi kalemle ciziyor lekeliyor.Ama sizin soyle bir durum var ilk cocuk anladiginda digerinin yaramazlik vakti gelecek.Yani bi 5 sene beklemeniz lazim bu mantikla.

Mrb kızlar.
Şimdii benim evimde oturma odamda sıradan kanepe, (kv'nin eski kanepeleri) var. Tabi ben hiiç beğenmiyorum nette çok güzel bi köşe takımı beğendim almayi düşünüyorum eşime söyledim. 2 yaş sendromu çok ağır geçen bir kızım ve 55 günlük bir oğlum var.
eşimde diyor ki şimdi zamanı değil. Tabiri caizse çocuk zaten evin içine ediyor. biraz büyüsünler akıllansınlar öyle alalım. Mafolup gitmesin diyor. Sizce mantıklı mı? Yoksa ertelemeyip almalı mıyım. Eşimin gönlü yok ama ben aldıktan sonrada bişey diyemez. Birazda bunu bahane mi ediyor diye düşündüm ama mantıklıda geliyor kulağa. Çünkü kızım nerdeyse evdeki çoğu eşyaya ufakta olsa zarar verdi mutfak dolapları sehpalarım vb. Yapmadığı şey yook.

Şimdi bi yandan ben o koltuğu alırsam oturmaya kıyamam bir süre. Ama istiyorum da bide size sorayım dedim o_O
Açıkçası çocukların büyümesini beklersen hiçbir şey alamazsın. Ablamın iki oğlu var yaşları 13,14 ve kadın evine saat bile almak istemiyor çünkü top oynayıp kırıyorlar. Bence durumunuz iyiyse al.

Bi daha alamam diyorsanız bekleyin madem çocgunuzda zarar veriyomuş. Bosverin mahfetsinler o kanepeleri. Hem sizde iki küçük bebekle bide koltukla mı ugrasacaksınız. Daha yemek dökecekler, çizecekler yırtacaklar

Back
X